Hivatalos Leírás

1949-ben alapított, ESLSCA Business School képzett több mint 15.000 volt diákok, akik most elfoglalni felelős pozíciókat mind Franciaországban, mind külföldön. Ők részesültek sok vagyon ESLSCA:

  • Általános képzés szintje master (HEC felvételi után az előkészítő osztályok vagy címet, miután a BAC + 2 vagy BAC + 3) alapján a szigorú és innovatív tantervet, amelynek célja, hogy alkotnak igazi " vezetők vállalkozók”.
Lessons vezető valódi képesítések és a szakmai nagyon keresettek a cégek, a legtöbb „Pénzügy” származó ESLSCA Business School különösen élvezi a nagy hírnév (ESLSCA van a legtöbb öregdiák könyvelők és sok vének a pénzügyi világban, a banki és értékpapír).

International: a kettős diplomát MBA program létre 1979-ben a legrégebbi között az ESC. A tandíj magában foglalja a kötelező külföldi tartózkodás (szakmai vagy félév tanulmányi) és több tanfolyamok angol. Több mint 50 nemzetiség képviselteti magát az ESLSCA Business School hallgatója, aki tagja a AACSB, EFMD, CREPUQ és EDUNIVERSAL. A szinergia más programokkal ESLSCA Csoport: Angol alapképzési és MBA programok, valamint 19 3. szakok köztük több fej helyüket (Trading and Trading International, pénzügyi konstrukciók, gazdálkodás a luxus Industries és divat Intelligence gazdasági). Az a felismerés, cégek, amelyek támogatják az oktatási projekt a ESLSCA Business School, küldötte tanárok, ez számos szakmai és üdvözöljük a legjobb diplomások (a felmérés eredményeit a bérek a fiatal diplomások BÕVÍTÕ magazin ( április 2010) továbbra is kedvezőek idén ESLSCA Business School amely bekerül 28. pozícióját a 40 iskola rangsorolva. Fontos kutatási: ESLSCA Business School aktívan részt vesz a kutatási erőfeszítések európai szintű érték menedzsment oktatás. Tanárok kutatók, PhD hallgatók, tanárok, professzorok vezetés felügyeletével megbízott kutatás (HDR) hozzájárul kiadói tudományos dolgozatok, konferenciákon való részvételre, kiadói cikkek és könyvek a saját tudományágak, beleértve a Business Intelligence és pénzügyminiszter.

Az eredmények a IPSOS felmérés megbízásából azESLSCA Business School bizonyítják megfelelőségét oktatási projekt üzleti várakozások: fontos a szakmai és váltakozás, szakmai színvonalának biztosítása érdekében a kurzus, folyékonyan angolul (kétnyelvű) és a szoftvert.

Specialized MBA

Ezek a tanfolyamok célja, hogy a diplomások és a vezetők. A cél az, hogy felkészítse a résztvevők szilárd ismeretek és készségek menedzsment, megerősítve az alkalmazás során.

International Programs

1982 óta ESLSCA Business School várja a külföldi hallgatók számára két vagy három év tanulmányi vezető MBA fokozatot ESLSCA. Több hallgatóiESLSCA Business School befejezni a harmadik évben az USA-ban, ami után közösen kap a MBA diplomát, és diploma ESLSCA Business School. 1996 óta dolgozik aESLSCA Business School MBA program időtartama egy év külföldi hallgatók számára (természetesen).

alapdiplomával

A két agglegény származó ESLSCA Business School BBA: Bachelor in Business Administration (1998-ban létrehozott) és BA in Finance program egyaránt megközelíthető az érettségi.

Grande Ecole

Ez természetesen a jelentkezők, akik szeretnék, hogy elsajátítsa az összes műszaki vezetés és irányítás, fejlesszék személyes adottságok szakmai dimenzió, egy valódi szakmai, nemzetközi szinten.

vezetőképzés

Az ügyvezető képzésESLSCA Business School szánt vezetők az összes funkció (értékesítés és marketing, a pénzügy és a jogi, a K + F, stb), és hátterű (ipar vagy szolgáltatás, tanácsadás, adminisztráció) az érintett, hogy jobban megértsék az üzleti és fejlesszék az egyéni teljesítmény és csapatuk .

szintű diploma Persze, 3. Cycle Professional részmunkaidős vezetői.

EGE

Az Ecole de guerre Economique 1997 óta, és úttörő európai szinten. Az EMT részt vesz ülésein IHEDN (Institute of Higher National Defense Studies) és a szervezett szemináriumon Business Intelligence UNESCO 1998-ban. azESLSCA Business School megállapodásokat írt alá az egyetemek a Strasbourg, Montpellier, Poitiers és Laval (Quebec) A gazdasági intelligencia. Az EMT sugároz több kutatási papírokat a gazdasági intelligencia.

IFAM

Összefogás a program jövőbeli igényeinek kielégítéséhez a nemzetközi kérdésekben. Ez a bizonyosság, hogy elsajátítsák a különböző helyzeteket, hogy meg kell válaszolni. Ez a kiválóságra.

Hozzáférés nyitott jelöltek az érettségi, diploma egyenértékű, vagy szeretnének integrálni a 3. ciklus.

img-branding

körülbelül

Mintegy ESLSCA Business School: az ereje 68 éves tapasztalattal, a magabiztos hírnevét Corporate Finance and Market Audit, ESLSCA Business School hozzáteszi, sok előnye van, például a részvétel International (beleértve végrehajtásához kapcsolódó központokat külföldön), a pedagógiai innováció, a kutatás minőségének a kar, a nemzetközi öregdiák-hálózat ...

Az új térkép adunk 2003 szeptemberében létrehozta a Department of Intelligence a Grande Ecole program eredményeként a know-how által kifejlesztett ESLSCA Business School 1997 óta a harmadik ciklus „Ecole de guerre Economique„elismert mint a vezető a francia szint és CARAYON észre a MP a jelentésében, hogy a miniszterelnök EI (június 2003).

Egy sokkal kért általános képzés

A ESLSCA / IPSOS felmérés megerősítette. Cégek szeretnék több fiatal professionalized és működőképes. A hallgató kell kitölteni több szakmai, számítástechnikai ismeretek és legalább kétnyelvű. A képzés van kialakítva, hogy a kérelmet. 30% -át az osztályok angol nyelven. Diákok is ki kell tölteni egy tartózkodás kötelező félévet külföldön az egyetemen vagy üzleti.

azESLSCA Business School több partner egyetemek a világ, amellyel szintén oktatási csereprogramok, így a megérkezés iskolai angol tanár. Végül, köszönhetően egy erős hálózatot 12.000 öregdiák 110 országban és nagyon jó kapcsolatokat az üzleti partnerekkel, ez elég könnyű megtalálni egy szakmai Franciaországban vagy külföldön között 3000 foglalkozik, hogy iskola kap évente.

Megérkezve az iskolában, a hallgató egy bevezető szeminárium szervezetek (CAE), párhuzamosan a Bevezetés a számítógépes irányítási szemináriumon. Alatt CAE több véneiESLSCA Business SchoolKépviselői valamennyi gazdasági tevékenység, osszák meg szakmai feladatok és azok tapasztalatait. Végül minden tanuló következik szakmai. 2 hónappal az első évben, 3 hónap végén a második évben, és gyakran részmunkaidős alatt ő a harmadik évben, mielőtt a végleges szakmai, akár áprilistól decemberig, és aminek a védelmi tézis. Ha ezek a szakmai gyakran vezetnek a foglalkoztatás,ESLSCA Business School továbbá évente tartson fórum ülésein Students-cégek. Végül aESLSCA Business School 3. kínál graduális programok: Kereskedelmi, Pénzügyi tervezés, Marketing, E.Business, luxus Management, intelligencia és MBA. A hallgatók a második ciklusban is részesülhetnek ezekből képzés és kutatás 3. ciklus.

A változatos tananyag

Az úgynevezett „Common Core” program legyen elosztva a vizsgálat három éve. Ezzel párhuzamosan a program és az elmúlt évben további leckéket a lehetőségeket. Az első két évben a tanulmányi és így egy első ciklus általános tanulmányok. A harmadik évben egy második ciklusban a tanulmányok, megfelelő időtartam közötti szakosodás 6 fő alábbi:

  1. Major Marketing Management International
  2. Major-ellenőrzése
  3. Pénzügyi Major Piac
  4. Major Corporate Finance
  5. Major Gazdasági Intelligence
  6. Major Szervezet igazgatótanácsának

Vállalkozói is része a tanítás


A csapatok az 1. évben, a diákok be kell mutatnia egy üzleti projekt átvétele meglévő szövetség az iskolában. A BDE ESLSCA Business School valójában nagyon aktív. Felügyelete alatt gyám tanár, a diákok kell összeszerelni egy üzleti tervet, világos célokat és ez a projekt a második évben. Ez az állandó edzés diákok lehetséges a szerkezet az iskola, hogy tartunk egy emberi léptékű.

Nagy teljesítményű erőforrások
A kar a Business School ESLSCA tükrözi a minőségi oktatás és a kutatás, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. Amellett, hogy ez a speciális oktatás, ESLSCA Business School biztosítja a diákok az eszközöket, hogy jobban végezzék a kutatás révén az internetes és oktatási eszközökkel.

Mivel Párizsban, egy eszköz
A legnagyobb vállalatok a párizsi és a fővárosban is kínál minden eszközt, hogy javítsák az általános tudás. Ha ESLSCA Business School több mint 50 különböző nemzetiségű diákok körében, Párizs talán is szerepet játszik.

img-branding_
Program oktatási nyelve:
  • Francia
Location address
ESLSCA Business School
1, rue Bougainville

Paris, Île-de-France, 75007 FR
Social Media