ESLSCA Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1949-ben alapított Párizsban az ESLSCA Business School több mint 15 000 öregdiákot képzett, akik jelenleg mind Franciaországban, mind külföldön felelős pozíciókat töltenek be. Sok eszköz részesült az ESLSCA előnyeiben:

  • Általános képzés a mester szintjén (felvétel a HEC előkészítő osztályai után vagy képesítés után, BAC 2 vagy BAC 3 után), szigorú és innovatív tanulmányi program alapján, amelynek célja valódi "vállalkozói vezetők képzése" ”.

A valódi képesítéshez és a vállalkozások által nagyon ESLSCA Business School szakmai képesítéshez vezető ESLSCA Business School az ESLSCA Business School Párizsi ESLSCA Business School nagyon jó hírnévvel rendelkezik (az ESLSCA-ban a legtöbb szakértő öregdiák van) könyvelők és számos öregdiákot számítanak a pénzügyi, banki és tőzsdei). Nemzetközi: Az 1979-ben létrehozott MBA kettős diploma program a legrégebbi az ESC-k közül. A tandíj magában foglalja a kötelező külföldi tartózkodást (gyakorlat vagy a tanulmányi félév) és több angol nyelvű kurzust. Jelenleg több mint 50 nemzet képviseli a párizsi ESLSCA Business School hallgatóit, akik az AACSB, az EFMD, a CREPUQ és az EDUNIVERSAL tagjai. Az ESLSCA csoport többi programjával fennálló szinergiák : angol nyelvű Bachelor és MBA programok, valamint 19 harmadik ciklusos program, amelyek közül sokuk vezető helyet foglal el (Nemzetközi kereskedelem, Pénzügymérnöki munka, Luxus- és divatipar igazgatása, Intelligencia gazdasági). Az ESLSCA Business School párizsi oktatási projektet támogató cégek elismerése tanárokat delegál, számos szakmai gyakorlatot biztosít és a legjobb körülmények között fogadja a diplomákat. Az EXPANSION magazin fiatal diplomásokkal kapcsolatos fizetési felmérésének eredményei (2010. április) ismét kedvezőek a párizsi ESLSCA Business School amely a 40 osztályozott iskola 28. helyezésében szerepel .

Fontos kutatási tevékenységek: Az ESLSCA Business School Párizs ESLSCA Business School aktívan részt vesz az európai szintű kutatási erőfeszítésekben a menedzsment oktatás előmozdítása érdekében. Kutatási professzorok, doktori hallgatók, PhD-k és vezetői professzorok, akik képzettek a kutatás elvégzéséhez (HDR), hozzájárulnak a kutatási dokumentumok kiadásához, kollokviumokon való részvételhez, cikkeik és könyvek közzétételéhez saját tudományágaikban, különösen a gazdasági intelligencia és az informatika területén. finanszírozáshoz.

Az ESLSCA Business School Párizs ESLSCA Business School által megrendelt IPSOS felmérés eredményei bizonyítják oktatási projektjének a vállalatok elvárásaival való megfelelőségét: a gyakorlatok és munka-tanulmányi programok fontossága, a tanterv professzionalizáltsági szintje, az angol nyelv folyékonysága ( kétnyelvűség) és számítógépes szoftverek.

Szakirányú MBA

Ezeket a kurzusokat felsőoktatási és menedzsment diplomások számára szánják. A cél az, hogy a résztvevőket szilárd ismeretekkel és vezetői készségekkel látják el, amelyeket gyakorlat erősít.

Nemzetközi programok

1982 óta az ESLSCA Business School Párizs ESLSCA Business School két vagy három éven át tartó külföldi hallgatóknak ad otthont az ESLSCA-MBA fokozathoz. Több hallgató harmadik éve az USA-ban, majd MBA fokozatot és az ESLSCA Business School Párizs oklevelet szerez.

1996 óta az ESLSCA Business School Párizs ESLSCA Business School egyéves MBA programot ESLSCA Business School külföldi hallgatók számára (angol nyelvű kurzusok).

alapdiplomával

Az ESLSCA Business School két főiskolai ESLSCA Business School , a BBA: Business Administration Bachelor (1998-ban létrehozott) és a Bachelor Management program (ideértve a pénzügyi, marketing vagy logisztikai szakterületeket a harmadik évben) egyaránt elérhető az agglegény.

Grande Ecole

Ez a kurzus azoknak a pályázóknak szól, akik a menedzsment és a menedzsment összes technikáját kívánják asszimilálni, személyes sajátosságaikat professzionális dimenzióban fejleszteni, valódi, nemzetközi dimenziójú szakmai szakértelem létrehozását.

Vezetői képzés

Vezetői tanfolyamok az ESLSCA Business School Párizs ESLSCA Business School az összes feladatot ellátó (marketing és értékesítés, pénzügyi vagy jogi, R

I. szintű diploma tanfolyam, 3. szakmai ciklus részmunkaidőben a vezetők számára.

EGE

Az Ecole de Guerre Economique 1997 óta működik, és úttörője európai szinten. Az EMT részt vesz az IHEDN (Felső Nemzetvédelmi Tanulmányok Intézete) ülésein és 1998-ban az UNESCO-ban megszervezte a gazdasági intelligencia szimpóziumát. Az ESLSCA Business School Párizs ESLSCA Business School szerződéseket kötött a Strasbourg, Montpellier, Poitiers és Laval (Quebec) a gazdasági hírszerzésről. Az EGE számos kutatási anyagot terjeszt a gazdasági intelligenciáról.

IFAM

A programunkhoz való csatlakozás megfelel a nemzetközi kérdések jövőbeli igényeinek. A különféle helyzetek elsajátításának biztosítása, amellyel meg kell válaszolni. Ez a kiválóság törekvés.

A jelentkezés nyitva áll azoknak a jelölteknek, akik alapképzettséggel, azzal egyenértékű oklevéllel vagy 3. ciklusba lépni kívánnak.

img-branding

körülbelül

Az ESLSCA Business School Párizs ESLSCA Business School : 70 éves tapasztalattal és jó hírnevével a vállalati, piaci és könyvvizsgáló pénzügyek számára az ESLSCA Business School Párizs ESLSCA Business School számos előnnyel rendelkezik, mint például: nemzetközi részvétel (ideértve a külföldön társult központok létrehozását is), oktatási innováció, karjának kutatási minősége, az öregdiákok nemzetközi hálózata ...

Egy új kártyát adtak hozzá 2003 szeptemberében a Gazdasági Intelligencia Tanszék létrehozásával a Grande Ecole programban, amely az ESLSCA Business School Párizs ESLSCA Business School által 1997 óta kidolgozott know-how gyümölcse, harmadik ciklusa "Ecole de Guerre Economique". francia szinten vezetőként elismerték, és CARAYON képviselő észrevette a miniszterelnöknek az EI-ről szóló jelentésében (2003. június).

Nagyon népszerű általános oktatás

Az ESLSCA / IPSOS felmérés ezt megerősítette. A vállalatok professzionálisabb és működőképesebb fiatalokat akarnak. A hallgatónak több gyakorlatot el kell végeznie, el kell sajátítania a számítógépes szerszámot és legalább kétnyelvűnek kell lennie. A képzés ezért adaptálódott ehhez az igényhez. A tanfolyamok 30% -a angol nyelven zajlik. A hallgatóknak kötelező külföldön, egyetemen vagy üzleti szemesztert is követniük kell.

Az ESLSCA Business School Párizs ESLSCA Business School nak világszerte számos partner egyeteme van, amelyekkel oktatási cserék is vannak, ahonnan angol nyelvű tanárok érkeznek az iskolába. Végül, a 110 országban működő nagyon erős, 15 000 öregdiákból álló hálózatnak és a partnervállalatokkal fennálló nagyon jó kapcsolatoknak köszönhetően meglehetősen könnyű gyakorlatot találni Franciaországban vagy külföldön azon 3000 ajánlat között, amelyet a az iskola évente kap.

Az iskolába érkezése után a hallgató szervezeti bevezető szemináriumot (IAO) követ, a számítógépes irányításról szóló bevezető szemináriummal párhuzamosan. Az IAO során a párizsi ESLSCA Business School több ESLSCA Business School , akik a gazdasági tevékenység valamennyi ágazatát képviselik, megosztják szakmai funkcióikat és tapasztalataikat. Végül minden hallgató követi a gyakorlatot egy társaságban. 2 hónaptól 1-ig, 3 hónaptól a 2. év végéig, és gyakran félidőben a 3. év során, az utolsó áprilisi és december közötti gyakorlat előtt, amely helyet ad a értekezés. Bár ezek a gyakornokok gyakran munkához vezetnek, az ESLSCA Business School Párizsban működő ESLSCA Business School éves hallgatói üzleti fórumot is szervez.

Végül, az ESLSCA Business School Párizs ESLSCA Business School posztgraduális programokat kínál: kereskedelem, pénzügyi tervezés, marketing, E. vállalkozás, luxus menedzsment, gazdasági intelligencia és egy MBA. A második ciklusban részt vevő hallgatók is részesülhetnek ezekből a 3. ciklusú kurzusokból és kutatásokból.

Egy változatos tanterv

Az úgynevezett „Közös mag” programot a tanulmány három évére osztják. Ezen a programon és az elmúlt évben választható kurzusok is vannak. A tanulmány első két éve tehát az általános tanulmányok első ciklusát képezi. A harmadik év egy második tanulmányi ciklust képez, amely megfelel az alábbi 6 szak szakirányú szakterületének:

  1. Marketing fő, nemzetközi menedzsment
  2. Főbb szakértelem ellenőrzése
  3. Főbb piaci pénzügyek
  4. Főbb vállalati pénzügyek
  5. Főbb gazdasági intelligencia
  6. Major szervezet, menedzsment, tanácsadás

A vállalkozás szintén a tanítás része
Csapatonként és az első évtől kezdve a hallgatóknak be kell nyújtaniuk egy projektet vállalkozás indításához vagy az iskolában létező egyesület átvételéhez. A Pari ESLSCA Business School BDE valójában nagyon aktív. A tutori oktató felügyelete alatt a hallgatóknak össze kell állítaniuk egy üzleti tervet, meg kell határozniuk a célokat, és a projektet a második évben kell elvégezniük. Ez a folyamatos hallgatói tanácsadás az iskola felépítésével lehetséges, amelyet emberi szinten tartunk fenn.

Hatékony eszközök
Az ESLSCA Business School Párizsi ESLSCA Business School tükrözi az oktatás és a kutatás minőségét, nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt. Ezen élvonalbeli pedagógia mellett az ESLSCA Business School Párizs ESLSCA Business School a hallgatók számára eszközöket kínál arra, hogy kutatásaikat a lehető legjobb módon végezzék el, az internet és az oktatási források révén.

Párizsban való tartózkodás további eszköz
A legnagyobb társaságok Párizsban vannak, és a főváros minden lehetőséget kínál általános kultúrájának tökéletesítésére. Ha az ESLSCA Business School Párizs ESLSCA Business School több mint 50 különböző nemzetiségű hallgatója van, akkor Párizs valószínűleg valamiért is szolgál.

img-branding_

Helyszínek

Párizs

Address
ESLSCA Paris Business School
11 Rue de Cambrai

75019 Párizs, Île-de-France, Franciaország