ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ESRA egy francia filmiskola, amelyet 1972-ben hoztak létre, ez az egyetlen magániskola, amelynek a francia kormányja állami oklevelet bocsát ki és ad ki. ESRA összekapcsolja az elméleti és gyakorlati oktatást olyan programban, amely az évek során hatékonynak bizonyult. 6000 alumni dolgozik a Cinema and Television területén. 2007 óta az ESRA kínálja a végzős hallgatókat az opcionális negyedik tanulmányi év New York Cityben, amely alatt egy 12 hetes programot készít, és egy rövid filmfelvételt készít egy New York-i partneriskolával együttműködve. Nyári programaink felkínálják a világ minden tájáról érkező diákokat arra, hogy kihívásokkal tegyék az akadémiai munkát olyan társaik társaságában, akik megosztják a kivételes képességeiket és a tanulás iránti szeretetüket. Az ESRA minden tanára elismert tanár és munkatárs. Fókuszunk a szigorú akadémikusok és a tanulás, hanem a társadalmi tapasztalat, amely eredményeként a nemzetközi diákok együtt.

ESRA : Az audiovizuális alkotás ESRA iskolája

Hároméves program a moziban és az audiovizuális ágazatban: filmek irányítása, TV-műsorvezetés, TV-sorozat irányítása, gyártás, szerkesztés és kép (mozi).

ISTS: Under-graduate School of Sound technika

Hároméves program a karrierhez a Sound-ben: stúdió hang, hang a képernyőhöz, élő események és rádió.

SUPINFOGRÁF: A 3D-s animációs filmek alsófokú végzettsége.

Hároméves karrierprogram a 3d animációs filmekben: Irányítás és animáció, világítás és renderelés, és utómunkálatok. NEW YORK: A posztgraduális ESRA , az ISTS és a SUP'INFOGRAPH diákok választhatnak, hogy követik az opcionális 4. évet New Yorkban. Ez a program elméleti és gyakorlati kurzusokat, produkciókat és szakmai gyakorlatokat tartalmaz. Az első és a másodikéves diákok július folyamán egy New York-i nyári programot is követhetnek.

Folyamatos oktatás:

Párizsban, Nizzában, Rennesben és Bruxellesben az ESRA folyamatos képzés minden felnőtt számára kínál pályafutást, programokat egy hétről nyolc hónapra különböző területeken: audiovizuális rendező, audiovizuális technikus, hangtechnikus, HD felvételkészítés, digitális fényképezés, szoftver tanúsítványok (Apple és lelkes hitelesített központ).

ESRA JUNIORS

ESRA bemutatja a francia gimnáziumi diákoknak 5 napos és egy hónapos bevezető programokat a forgatókönyvírás, a filmelemzés, a hangzás, a rendezés és a szerkesztés területén. Februárban, áprilisban és júliusban tartanak minden iskolában: Párizsban, Nizzában, Rennesben, Bruxellesben és Cannes-ban a Nemzetközi Filmfesztiválon májusban.

ESRA NEMZETKÖZI PROGRAMOK:

2016 óta az ESRA International Párizsban egyéves filmgyártási programot kínál angolul külföldi hallgatók számára. 2016 óta az ESRA International 2-4 hetes nyári programokat kínál külföldi diákok számára az angol filmgyártásban Párizsban, Nizzában és Bruxellesben.

ESRA - DHEC: SZAKMAI PROGRAMOK

2008 óta az ESRA két posztgraduális programot kínál Párizsban a forgatókönyvíró / rendező és a termelés / forgalmazás területén.

Helyszínek

Párizs

ESRA - ISTS - Sup'Infograph Paris

Address
ESRA PARIS
135 avenue Félix Faure

75015 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 1 44 25 25 25

szép

ESRA Côte d'Azur

Address
ESRA CÔTE D'AZUR
9, quai des Deux Emmanuel

06 300 szép, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franciaország
Telefonszám
+33 4 92 00 00 92

Rennes

ESRA Bretagne

Address
1 rue Xavier Grall
35700 Rennes, Brittany, Franciaország
Telefonszám
+33 2 99 36 64 64

Brüsszel

ESRA Bruxelles

Address
ESRA BRUXELLES
34, Rue du Beau Site

1 000 Brüsszel, Belgium
Telefonszám
+32 2 647 47 37

Programok

Az intézmény további kínálata: