Ecole Supérieure De Publicité

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az École Supérieure de Publicité Franciaország legrégebbi kommunikációs iskolája. 1927-ben hozták létre, amikor az amerikai reklám megjelenésétől ihletett látnokok úgy döntöttek, hogy struktúrát, stratégiát és szigort hoznak ebbe a kreatív univerzumba. A szakterület úttörőjeként az ESP folyamatosan alkalmazkodik és előre látja a fejleményeket a kommunikáció folyamatos újragondolása érdekében.

Ma az ESP évente több mint 650 hallgatót képez. Minden olyan készséget kínálunk számukra, amelyre szükségük van ahhoz, hogy valódi szakemberekké váljanak a kommunikáció, a reklám, a digitális, a marketing és a menedzsment területén olyan pozíciókban, amelyeket a kommunikációs ügynökségekben, a médiamenedzsmentben és a hirdetőnél gyakorolnak.

Mivel egy olyan társadalomban élünk, ahol a változások és az újítások kerülnek reflektorfénybe, a Bac-tól a Bac + 5-ig tartó tanfolyamainkat arra terveztük, hogy az ESPiens szellemi mozgékonyságát beépítsék, hogy alkalmazkodjanak a jelenlegi digitális környezethez.

Az ESP egy olyan iskola is, amely előnyt élvez a nagy hálózatban, de azért is, mert az AD EDUCATION csoporthoz tartozik, amely egy 7 intézményből álló hálózat, amely erős értékek köré tömörül, ugyanaz az aggodalom az innováció iránt, és akik mind a saját szakterületük szakértői .

Az ESP, az AD Education hálózat tagja, az ImmoJeune platformon keresztül kínál diákjainak bérleti ajánlatokat

Helyszínek

Île-de-France

Address
Rue Léo Delibes,9
75116 Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket