Ferrieres Paris

Bevezetés

Hivatalos Leírás

FERRIERES Iskola francia Excellence

Úgy dönt, hogy tanulmányozza a Ferrières School indít karriert olyan ágazat folyamatos növekedése és mely számtalan szakmai lehetőségeket szerte a világon. Csak 15,5 mérföldre a szívében, a város fényei Párizsban egyaránt közel a párizsi "nagy nemzetközi repülőterek (Orly és a Roissy Charles de Gaulle), Ferrières könnyen megközelíthető Párizs központja tömegközlekedéssel. Abban Ferrières, úgy véljük, hogy siker a szilárd elméleti és gyakorlati képzés együtt a személyes fejlődés.

A célkitűzések Ferrières ", hogy kifejlessze vezetői kiválóság, akik kompetensek, sokoldalú és képes a gazdaság vezető pozíciókat, és meghatározza jövőbeli ipari igényeket.

Annak érdekében, hogy a készségek és szakértelem tanított felel meg a jelenlegi és jövőbeli igényeit a Hospitality, Gasztronómiai és luxus ipar, kifejlesztettük a programot a szoros együttműködésben a mi neves partner cégek, valamint a tanácsadók legjobb üzleti iskolák.

Multi-ipari MEGKÖZELÍTÉS:

Hajtott a alapértékeit hagyomány és az innováció, az alázat, a munka és a nyílt látás, a küldetés Ferrières három célja van:

Nevelés leendő szakemberek a világ minden tájáról, egy sor programot, amely alkalmas ipari követelmények Gasztronómia, Vendéglátóipari és luxus: Bachelor, MSc és Gasztronómiai műsorok Hozzájárulás a előmozdítását a tudás és a gyakorlat alatt a három dimenzió: az élelmiszer-kultúra, vendéglátás menedzsment, a luxus és az eseményt plannng. Meg kell erősíteni a befolyás és vonzerejét France ezeken a területeken a kiválóság.

FERRIERES HIGH-END ökoszisztéma:

A Ferrières "ökoszisztémát biztosít a hallgatók egy kivételes szakmai tapasztalattal, és azonnal szembesíti őket a" kiválóság "köszönhetően számos számos étterem, ételszállító és egy 4 * szállodában. Ezek az intézmények, amelyek nem alkalmazás, hanem a szakmai egységek által kezelt egy csapat tapasztalt Hospitality szakemberek és üzletemberek, némelyik kitüntetettek a «Meilleur ouvrier de France» díjat. Az általuk kínált high-end konyha és egy világszínvonalú szolgáltatást igényes ügyfélkör.

Ahogy a kapacitás növelése, a diákok fokozatosan bekerült különböző pozíciókat konyha, étkező, beszerzés, sommelier részleg, bár, front office, vendég kapcsolatok, takarítás, értékesítés, szállásfoglalás, karbantartás, marketing, pénzügy, e-marketing és rendezvényszervező. Ez a gyakorlati tapasztalat megfelel a tudományos tanulás.

Helyszínek

Ferrières-en-Brie

Paris Area

Address
Rue du Château - BP49
Ferrières-en-Brie

77164 Ferrières-en-Brie, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
01 81 16 77 77

Párizs

Address
Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket