HEIP, Hautes Etudes Internationales et Politiques

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Heip gazdag tapasztalattal több mint egy évszázada, és egy nagy hálózat öregdiák; kar kivételes minőségű áll jogászok, közgazdászok, geográfusok, demográfusok és neves személyiségek a tudományos élet, a diplomáciai, katonai. Sőt, a hálózat a nemzetközi partnerekkel lehetővé teszi a diákok, hogy vállalja egy részét a tanulmányok egy külföldi egyetemen.

Ez a kiváltságos környezetben, modern campus a Párizs szívében, mely a diákok egy helyen dolgozni.

integrálni HeipEgyszerre illeszkedik a történet, vegyenek részt egy oktatási projekt és izgalmas kutatási és mindenekelőtt építeni a szakmai jövőben.

Integrálása Heip iskola ugyanakkor lehet része a történet, és részt vehetnek a projektben

Heip egy független iskola, intézmény ingyenes felsőoktatás törvény 1875 és szabályozza a 1901 törvény egyesület.

Létrehozta 1899-ben van egy gazdag tapasztalattal, mind a szellemi és oktatási, több mint egy évszázada

A kereszteződésnél több tudományág, tanulmány a nemzetközi kapcsolatok és a politikai igényeket, hogy mindent egyszerre történelem, jog, politikai és társadalomtudományi, gazdasági ... Ezen az alapon, több mint egy évszázada vezető szakértők mindegyik tudományág, hanem szereplői a politikai és nemzetközi világban, úgy döntött, hogy működjenek együtt, hogy adja át a tudás és a szakértelem is egyedülálló képzést a diákok szenvedélyes politikai és nemzetközi kérdésekről.

A kar kiváló minőségű

Megalakulása óta a kar áll a tudományos tevékenység vagy emeritus, történészek, jogászok, politológusok, közgazdászok, geográfusok, demográfusok, irodalmi, hanem neves személyiségek a diplomáciai, politikai, katonai.

Fontos nemzetközi hálózat

A hálózatot a nemzetközi partnerekkel, az állandó változásban, lehetővé teszi a diákok, hogy vállalja egy részét a tanulmányok egy külföldi egyetemen. Minden évben a diákok elhagyják a félév jelentős külföldi állami egyetemek Nagy-Britanniában, Oroszországban, Olaszországban, Spanyolországban, Törökországban ...

Egy iskola egy emberi léptékű

Diák csoportok nem haladja meg a negyven diák; nyelvi osztályok együtt a diákok minden akciók; A tanárok vannak, nyitott kérdések: Heip nem csak egy iskola, ez egy találkozóhely, egy hely a projekt, ahol gyakran osztályok jönnek létre a hallgató alkalmazás, ahol a csere partnerségeket alá, mert a diák hagyná egy új helyre, ahol, szemben egy égető kérdés, egy különleges konferenciát, hogy tudjuk tájékoztatni, hogy mi lehet érteni ...

A kiváltságos

Heip a kiváltságos környezetben, Párizsban is, a modern és tágas helyiségek, mely a diákok egy jó hely, hogy dolgozni kávéház, könyvtár, dolgozó szoba.

Helyszínek

Párizs

Address
HEIP, Hautes Etudes Internationales et Politiques,
10 rue Sextius Michel

75015 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: