ID4FOOD

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ONIRIS olyan intézmény, a felsőoktatás és a kutatás az Élelmezésügyi Minisztérium Mezőgazdasági és Halászati.

Gyökerezik a területén, és nyitottak az európai térségben, ez egy nagyon nagy tematikus köre, beleértve az állat-egészségügyi és közegészségügyi, klinikai, orvosi és egészségügyi célú biotechnológia, élelmiszer-tudomány és folyamat tervezés.

ONIRIS célja, hogy területén tevékenykedő, az állati és az emberi egészségre, aktívan hozzájárul a koncepció "egy gyógyszert, egy egészségügyi", és az élelmiszer. E két fő téma, valamint hozzájárul a keresztmetszeti témát a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés.

ONIRIS vonatok mintegy 1200 diák, köztük azáltal megfelelő képzést: - az állat-egészségügyi szakmák (állat-egészségügyi orvos fok). A sajátossága ez a képzés patológusok és senior biológusok, hogy egyesíti a megszerzett készségek képzés a klinika, különösen egy európai szintű kórházi, azokat a kutatásokból származó képzés - A mérnöki szakmák (mérnöki diploma), két különlegességet: a különleges "élelmiszer / takarmány" különleges "Egészségügyi biotechnológia".

Mindkét specialitásokat, a ONIRIS mérnökképzésben van egy nagyon erős jelenlétét az ipari háttér, és nagyon speciális eszközöket professzionalizációja és kutatás, a technológiai csarnokok közeli ipari körülmények között.

Helyszínek

Nantes

Oniris – Programme id4Food

Address
Oniris – Programme id4Food
Site de la Géraudière

Rue de la Géraudière

CS 82225
 

44322 Nantes, Pays de la Loire, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket