Hivatalos Leírás

ONIRIS olyan intézmény, a felsőoktatás és a kutatás az Élelmezésügyi Minisztérium Mezőgazdasági és Halászati.

Gyökerezik a területén, és nyitottak az európai térségben, ez egy nagyon nagy tematikus köre, beleértve az állat-egészségügyi és közegészségügyi, klinikai, orvosi és egészségügyi célú biotechnológia, élelmiszer-tudomány és folyamat tervezés.

ONIRIS célja, hogy területén tevékenykedő, az állati és az emberi egészségre, aktívan hozzájárul a koncepció "egy gyógyszert, egy egészségügyi", és az élelmiszer. E két fő téma, valamint hozzájárul a keresztmetszeti témát a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés.

ONIRIS vonatok mintegy 1200 diák, köztük azáltal megfelelő képzést: - az állat-egészségügyi szakmák (állat-egészségügyi orvos fok). A sajátossága ez a képzés patológusok és senior biológusok, hogy egyesíti a megszerzett készségek képzés a klinika, különösen egy európai szintű kórházi, azokat a kutatásokból származó képzés - A mérnöki szakmák (mérnöki diploma), két különlegességet: a különleges "élelmiszer / takarmány" különleges "Egészségügyi biotechnológia".

Mindkét specialitásokat, a ONIRIS mérnökképzésben van egy nagyon erős jelenlétét az ipari háttér, és nagyon speciális eszközöket professzionalizációja és kutatás, a technológiai csarnokok közeli ipari körülmények között.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

ID4FOOD

Az együttműködésen alapuló innovációs kínál egy új választ a problémák az innovációs stratégiák végrehajtásába ... [+]

Miért a mesterképzésre az élelmiszeripari innováció?

Háttér:

Az együttműködésen alapuló innovációs kínál egy új választ a problémák az innovációs stratégiák végrehajtásába az agráripar.

Ebben az összefüggésben az élelmiszer iparnak transzdiszciplináris vezetők képzése nyílt és együttműködő innovációt és jellemző legfontosabb, hogy stratégiákat dolgozzanak ki, hogy megfeleljen a gazdasági, társadalmi és környezeti kihívásokra, a világ ma és holnap.

Célok:

A Mester Management Collaborative Innovation Food hordozzák öt felsőoktatási intézmények és a kutatás - Audencia - Ecole de Management - Design Nantes Atlantique School - Ecole Supérieure d'Mezőgazdasági d'Angers, - ONIRIS, National Veterinary School, élelmiszer és élelmiszer Nantes-Atlantique - Nantes University The Master célja, hogy Önnek két nélkülözhetetlen tulajdonságokat értékelik ma: nyitottság és a specializáció.... [-]

Franciaország Nantes
Szeptember 2020
Angol,Francia
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Id4food