Hivatalos Leírás

Az IDRAC Business School kiválasztása egyedülálló módja a személyes személyes és szakmai kihívások megismerésének és megértésének.

Az IDRAC Business School kiválasztása során a vállalat valóságával, a szakmák magas szintű szakmai kompetenciáival és ambícióinak feltárásával szembe kell néznie a vállalat valóságával.

Az IDRAC Business School kiválasztása:

 • Tudományos kiválóság.
 • Kutatásunk hozzájárulása az üzleti modell újragondolásához.
 • Az oktatási innováció folytatódik.
 • Nemzetközi tanfolyamok széles választéka.
 • Az életminőség az egyetemen.
 • Támogatás a foglalkoztatáshoz és az előkészítéshez a váltással.

Az IDRAC Business School csapatainak elkötelezettsége, hogy ösztönözze a diákjainkat, nőket és férfiakat, akik saját kezükbe veszi a jövőt a saját kezükbe, és támogatják őket a foglalkoztatásra.

IDRAC Business School , helyi üzleti iskola

IDRAC Business School oktatási kínálatot kínál, amely előrejelzi és reagál a globális gazdaság, a modernitás és a generációs változások kihívásaira.

A területi hálózat állandó kereszteződéseket tesz lehetővé a tudományos, a gazdasági és a nemzetközi környezet között.

IDRAC Business School egy emberi méretű egyetemen szerveződik. Ezek nagyszerű helyek élni.

Minden programjához, minden karrierjéhez

IDRAC Business School üzleti iskolai programokat kínál a Bac-tól a Bac 5-ig (a VAE által is elérhető): BTS, Bachelor, Program Grande Ecole, MBA szak, MSc.

A IDRAC Business School egy igazi iskolai szellemet hoz létre az alapító értékei köré, és az egyéni fellépést a kollektív teljesítmény részeként veszi figyelembe.

Küldetések és értékek

A hagyományos elitista modellek alternatívájaként létrehozott IDRAC Business School egy mélyen humanista meggyőződésen alapuló üzleti iskola, amely mindig értékeli a diákok és tanulók erősségeit és személyes tulajdonságait.

Az IDRAC Business School Franciaországban és IDRAC Business School alapított területein a helyi gazdasági szereplőket bevonja a pedagógiába és a kutatásba, amely számos, a Post-Bac-tól a Bac 5-ig és a továbbképzésig terjedő képzést biztosít.

IDRAC Business School így megfelel a vállalatok igényeinek a szakmai és vezetői készségek tekintetében, és hozzájárul a gazdasági fejlődéshez a kereskedelem és az érdekelt felek trendjeinek és fejleményeinek előrejelzésével.

Az IDRAC Business School értékei

Az altruizmus meghallgatásával és fejlesztésével az IDRAC Business School együtt jár az evolúcióval. Csere útján az iskolai struktúrák és a felelősségvállalás megszilárdulását és a közvélemény és alkalmazottai elkötelezettségének jelentését jelenti. Az IDRAC Business School a területek, Franciaországban és IDRAC Business School alapított IDRAC Business School iskola, amely a helyi gazdasági szereplőket bevonja a pedagógiába és a kutatásba. Az iskola megfelel az üzleti igényeknek a szakmai és vezetői készségek tekintetében, és hozzájárul a gazdasági fejlődéshez a nemzetközi kereskedelem trendjeinek és fejlődésének előrejelzésével.

IDRAC Business School feladata az egyéni és kollektív potenciálok felderítése és feltárása.

Az iskola a szemléletének középpontjába helyezi az egyént, és megpróbálja felülmúlni magát. Tiszteletben tartja a sokféleséget és lehetőséget ad mindenkinek, hogy értékelje személyiségét.

Az alkalmazottak őszinte emberi értékeket és közös vágyat osztanak meg a vállalkozói szellem és a professzionalizmus előmozdítására. Az iskola strukturáló keretet biztosít az egyes tanulók fejlődéséhez. A közönséget felkészíti a viselkedési tulajdonságok megszerzésére, a kezdeményezés szellemére, a kockázat ízére és a kapcsolatok kiépítésére. IDRAC Business School lehetővé teszi azonnali operatív szakmai készségek megszerzését, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy alkalmazkodjanak a komplex multikulturális környezethez és fejlesszék foglalkoztathatóságukat.

Az IDRAC Business School oktatási megközelítése a valós élet forgatókönyveire összpontosít. Ezek ösztönzik a várakozás és az önbizalom képességét. Az iskola úgy véli, hogy a tanulási felelősség sokféle tapasztalatot és részvételt igényel a cselekvésben. A váltás pedagógiai dinamika az iskola létrehozása óta megmutatott hatékonyság szempontjából.

Kutatás az IDRAC Business School

Az IDRAC Business School által végzett kutatás hozzájárul a tanulók ösztönzéséhez, lehetővé téve a konkrét projektek döntéseinek tesztelését. Hasznos az üzleti vezetők döntéseire és teljesítményükre is. Tanár-kutatói hozzájárulnak az innováció és a kreativitás gazdasági értékének meghatározásához kereskedelmi validálással, és részt vesznek egy új vezetés megjelenésében, amelyet a világ fejlődése követ.

Ez az egyensúly biztosítja, hogy az IDRAC Business School erős és megbízható legyen.

113963_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

erősségek

IDRAC Business School aggasztja világunk gazdasági és társadalmi kérdéseit, és új gondolkodási és cselekvési módot kínál a diákoknak.

IDRAC Business School az egyes hallgatók üzleti készségeinek, fejlődésének és kritikus gondolkodásának megszerzésére összpontosít. Az IDRAC Business School oktatási projektje négy torzításra összpontosít:

 • koncepciók elsajátítása.
 • készségek fejlesztése.
 • a vállalat megnyitása.
 • személyre szabott támogatás.

Változatos képzés a LAC-tól a BAC-ig 5

IDRAC Business School az üzleti világ valóságában rögzített programokat kínál. Feltételezve, hogy minden tanulónak egyedülálló személyisége és projektje van, a tanfolyamok változatosak:

 • BTS "Nemzetközi kereskedelem", "Operatív kereskedelmi menedzsment", "Ügyfélkapcsolatok tárgyalása és digitalizálása", "A kkv-k kezelése"
 • BACHELOR "Marketing és üzletfejlesztési vezető", "Értékesítési és marketing műveleti vezető", "Műszaki értékesítés"
 • Grande École Program
 • Speciális MBA programok
 • Folyamatos oktatás

A jelenlét Franciaországban

Elterjedt a francia területen, az IDRAC Business School campusok lehetővé teszik a diákok számára, hogy iskolát találjanak a Hexagon fő gazdasági központjaiban.

Közelség a vállalatokkal

Az IDRAC Business School 50 éves üzleti kapcsolata erősen elismerte a széles körű vállalatok és intézmények elismerését.

A gyakorlatban vagy szendvicspályán évente közel 6000 fiatal vesz részt, ezek minden olyan vállalat, amely minden foglalkoztatási területen képes mérni a képzés és a vállalat által elvárt készségek közötti megfelelést.

Az iskola 25 000 szakmai partnerrel rendelkezik.

Nemzetközi az IDRAC Business School

A 7 társult egyetem

IDRAC Business School Franciaországban mindenütt jelen van. A 7 társult campus Barcelonában, Brnóban, Corkban, Dublinban, New Yorkban, Pekingben és Santanderben az iskola lehetőséget kínál arra, hogy az intenzív idegen nyelvű program követésével folytassa a teljes bemerülést.

100% angol nyelvtanfolyamok Franciaországban

Tudatában annak, hogy a diákok egy évig nem tudnak elhagyni az IDRAC Business School lehetővé teszi, hogy azok, akik Franciaországban tartózkodnak, 100% -os angol nyelvű kurzusokat tartanak!

A külföldi tanulmányi tartózkodás

IDRAC Business School jelenleg 100 kampusz partnere 40 országban, öt kontinensen!

Minden egyetemet alaposan megválasztottak az egyetemi szint, a város és a nyelv alapján.

Terepi tapasztalatok

A diákok egy nemzetközi utazáson vehetnek részt szakmai gyakorlat részeként. IDRAC Business School a szakmai gyakorlat időtartama alatt nyomon követést biztosít.

Felejthetetlen marad, hogy higgye diákjaink bizonyságait.

A HEP oktatás tagja

A kollektív HEP EDUCATION egy 35 iskola és képzési központ önkéntes szövetsége, amelyek 3 közös értéket képviselnek - a humanizmus, a vállalkozói szellem, a professzionalizmus - a HEP

A HEP EDUCATION hisz a bátorítás és kíséret pedagógiájában. Megvédi az oktatás harcias látását, amelynek célja, hogy a tanulók, a nők és a férfiak sikeresek legyenek, és a saját kezükbe vegyék a jövőjüket.

A HEP EDUCATION tagjai révén egy tanítást és egy kötelezettségvállalási és szolgáltatási programot kínál, amely megfelel a 3 értéknek - humanizmus, vállalkozói szellem, szakmaiság - HEP

A 2016-os télen elindított HEP EDUCATION ajánlatok és szolgáltatások a 2017-es tanév kezdete óta fokozatosan kerülnek megvalósításra.

Program oktatási nyelve:
 • Francia

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

IDRAC Business School

Egy határozott stratégiai megközelítés révén a negyedik év lehetővé teszi, hogy szem előtt tartsuk azokat a főbb döntéseket, amelyeket a menedzsernek meg kell tennie az é ... [+]

A Grande Ecole Program a Visé BAC 5 diplomát mesterképzéssel adja ki.

A felsőoktatási és kutatási minisztérium, a mesterképzés által elért legmagasabb szintű megkülönböztetés garantálja a magas szintű tudományos és szakmai készségeket.

Mi a mester mértéke?

A mesterképzés a felsőoktatási és kutatási minisztérium által a Bac 5 szintjén bizonyos kurzusoknak elismert elismerés olyan iskolákban, amelyek megfelelnek a kiválóság számos kritériumának (a képzés minősége, a nemzetközi nyitottság stb.).

A Grande Ecole programunknak köszönhetően a mester fokozattal rendelkező diplomát kaphat. Ennek az elismerésnek az egyik fő előnye, hogy jelentősen megkönnyíti a diplomájának elismerését külföldön. Ha nemzetközi karriert akarsz folytatni, ez egy határozott plusz!... [-]

Franciaország Lyon
Szeptember 2019
Francia
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
IDRAC Business School

Ma a digitális média (okostelefon, tablet, számítógép, stb.) Révén a digitális marketing a vállalkozások és a márkák számára lehetővé teszi a növekedést, miközben ellenőr ... [+]

Pedagógia a készségek megszerzésének szolgálatábanA készség blokkok

Szakosodott MBA programok szerveződnek ügyességi blokkok szentelt alapvető tudományágak a menedzsment és a gazdasági ügyek.

A tanfolyamok moduljait a megszerzett készségek céljaiból meghatározott pedagógiai előrehaladás szerint szervezik.

A kereskedelmi és marketing stratégia kidolgozása

Határozza meg a vállalat pozicionálását, azonosítsa a potenciális piacokat, értékelje az üzleti teljesítményt és határozza meg az üzleti célokat.

A kereskedelmi és marketing stratégia végrehajtása és kezelése

A kereskedelempolitika kialakítása és végrehajtása, kereskedelmi cselekvési tervek kidolgozása, a stratégia pénzügyi hatásainak értékelése.... [-]

Franciaország Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Több
Szeptember 2019
Francia
Nappali
8 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IDRAC Business School

A program célja a cég nemzetközi fejlesztésével foglalkozó értékesítési emberek képzése: üzleti fejlesztők, export-zóna-vezetők vagy exportvezetők; értékesítő emberek, ak ... [+]

Pedagógia a készségek megszerzésének szolgálatábanA készség blokkok

Szakosodott MBA programok szerveződnek ügyességi blokkok szentelt alapvető tudományágak a menedzsment és a gazdasági ügyek.

A tanfolyamok moduljait a megszerzett készségek céljaiból meghatározott pedagógiai előrehaladás szerint szervezik.

Marketing és marketing stratégia kidolgozása

Határozza meg a vállalat pozicionálását, azonosítsa a potenciális piacokat, értékelje az üzleti teljesítményt és határozza meg az üzleti célokat.

Az értékesítési és marketing stratégia megvalósítása és kezelése

A kereskedelempolitika kialakítása és végrehajtása, kereskedelmi cselekvési tervek kidolgozása, a stratégia pénzügyi hatásainak értékelése.... [-]

Franciaország Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Több
Szeptember 2019
Francia
Nappali
8 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IDRAC Business School

A program célja, hogy képes legyen kezelni a vállalat előtti erőforrásait. A műveletek nemzetközi környezetéhez igazodó stratégiák kidolgozása. Legyen szakértő a beszállí ... [+]

Pedagógia a készségek megszerzésének szolgálatábanA készség blokkok

Szakosodott MBA programok szerveződnek ügyességi blokkok szentelt alapvető tudományágak a menedzsment és a gazdasági ügyek.

A tanfolyamok moduljait a megszerzett készségek céljaiból meghatározott pedagógiai előrehaladás szerint szervezik.

A kereskedelmi és marketing stratégia kidolgozása

Határozza meg a vállalat pozicionálását, azonosítsa a potenciális piacokat, értékelje az üzleti teljesítményt és határozza meg az üzleti célokat.

A kereskedelmi és marketing stratégia végrehajtása és kezelése

A kereskedelempolitika kialakítása és végrehajtása, kereskedelmi cselekvési tervek kidolgozása, a stratégia pénzügyi hatásainak értékelése.... [-]

Franciaország Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Több
Szeptember 2019
Francia
Nappali
8 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IDRAC Business School

A program célja, hogy megszerezze a lényeges know-how-t, amely biztosítja a vállalat kereskedelmi fejlődését, és hatékony értékesítési menedzsmentet biztosít. ... [+]

A pedagógia a készségek megszerzésének szolgálatábanA készség blokkok

Szakosodott MBA programok szerveződnek ügyességi blokkok szentelt alapvető tudományágak a menedzsment és a gazdasági ügyek.

A tanfolyamok moduljait a megszerzett készségek céljaiból meghatározott pedagógiai előrehaladás szerint szervezik.

Marketing és marketing stratégia kidolgozása

Határozza meg a vállalat pozicionálását, azonosítsa a potenciális piacokat, értékelje az üzleti teljesítményt és határozza meg az üzleti célokat.

Az értékesítési és marketing stratégia megvalósítása és kezelése

A kereskedelempolitika kialakítása és végrehajtása, kereskedelmi cselekvési tervek kidolgozása, a stratégia pénzügyi hatásainak értékelése.... [-]

Franciaország Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Több
Szeptember 2019
Francia
Nappali
8 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul

50 ans et toujours remarquable !

30 secondes pour découvrir nos programmes | IDRAC Business School

Address
Rue du Sergent Michel Berthet,47
69009 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franciaország
Address
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franciaország
Address
114 Rue Lucien Faure Adresse 2
33300 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Franciaország
Address
Parc Euromédecine 499, rue de la croix verte
34196 Montpellier, Occitanie, Franciaország
Address
16, boulevard Général de Gaulle
44200 Nantes, Pays de la Loire, Franciaország
Address
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Franciaország
Address
20 bis jardin Boieldieu La Défense Cedex
92071 Paris, Île-de-France, Franciaország
Address
Parc d'activité de Basso Cambo 12, rue Michel Labrousse
31100 Toulouse, Occitanie, Franciaország
Address
5 Boulevard du Port d'Aval, 80000 Amiens, France
80000 Amiens, Hauts-de-France, Franciaország