IESEG School of Management Lille - Paris

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Történelem

Eredetünk 1964-ben nyúlik vissza Lille-be, ahol a történelmi egyetemet alapították. 2008-ban második campusot nyitottunk Párizsban, a La Défense Grande Arche-ban. Azóta elértük a tíz legjobb francia üzleti iskola rangsorát, valamint a Grande École-ra való rangos elismerést - a világ egyik legelismertebb és tudományos szempontból legszigorúbb felsőoktatási programját. Az IÉSEG kultúra a haladás és a képesség iránti szenvedélyből származik, ami azt jelenti, hogy minden energiánkat arra összpontosítjuk, hogy meghatározzuk az egyes hallgatók valódi potenciálját. Büszkék vagyunk arra, hogy az üzleti oktatásban nem megfelelő megközelítést alkalmazunk, és hogy képesek bevezetni azokat a kulcsfontosságú értékeket, mint a teljesítmény, a felelősségvállalás, az integritás, a szolidaritás, az elkötelezettség - olyan képességek, amelyek az iskolánk középpontjában álltak a kezdetektől.

Oktatás

Az IÉSEG-ben a hallgatók hozzáférhetnek az ötéves Grande École Programhoz: A vezetés alapjait magában foglaló 3 éves Bachelor program, amelyet egy 2 éves Master Management Program követ, amelyben a hallgatók elmélyítik vezetési ismereteiket és választanak egy specializációt. A francia oktatási minisztérium által jóváhagyott oklevél szintén megkapta a mester fokozatot (mesterfokozat).
Ezen felül az IÉSEG egy 3 éves nemzetközi üzleti alapképzést, 10 egyéves természettudományi diplomát és egy teljes egészében angol nyelven tanított nemzetközi MBA-t kínál.

Kutatás

Az IÉSEG Kutatóközpontban professzoraink díjnyertes kutatásokat végeznek és a legjobb nemzetközi tudományos folyóiratokban teszik közzé. Az elsődleges területek a közgazdaságtan, a pénzügy, a marketing, a tárgyalások, az információs rendszerek menedzsmentje, a stratégia, a műveletek menedzsmentje és az egészséggazdálkodás interdiszciplináris területe. Az IÉSEG egyedülálló társulást élvez a CNRS-rel, Európa legnagyobb kutatószervezetével, amely megerősíti a modern üzleti problémák interdiszciplináris megközelítését.

Karrier kilátások

Karrier szolgáltatásunk egy teljes támogatási rendszer, amelyet az IÉSEG kínál az IÉSEG hallgatók szakmai projektjének építéséhez. Sokféle formában jelenik meg, és a program egészében fejlődik.

A Karrier Szolgáltatások továbbra is a hallgatók személyes és szakmai gondolataira épülnek, lehetővé téve számukra, hogy rendelkezzenek a professzionális világba való hatékony belépéshez szükséges eszközökkel. A műhelyeket minősített karrier-edzők, HR és toborzási szakemberek vezetik.

Akkreditáció

Az IÉSEG-t és programjait Franciaországban elismerték a francia Felsőoktatási, Kutatási és Innovációs Minisztérium és a Conférence des Grandes Ecoles. Ez az elismerés garanciaként szolgál az iskola kiválóságáért.

Az IÉSEG rendelkezik a nemzetközi akkreditációk „háromszoros koronájával”: EQUIS, AACSB és AMBA, és a világ legjobb üzleti iskoláinak korlátozott körébe tartozik (kevesebb, mint 1%). Ezek az akkreditációk igazolják az IÉSEG kiválóságát nagyon szigorú nemzetközi szabványok szerint.

  • EQUIS (európai minőségjavító rendszer)
  • AACSB (Szövetség az Advance Collegiate School of Business-hez)
  • AMBA (MBA-k Egyesülete)
  • Conférence des Grandes Écoles

Helyszínek

Lille

Address
IESEG School of Management Lille Campus 3 rue de la Digue
59000 Lille, Hauts-de-France, Franciaország

Párizs

Address
IESEG School of Management Paris Campus socle de la Grande-Arche, 1, parvis de la Défense
92044 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Akkreditáció