Hivatalos Leírás

IESEG School of Management Lille - Párizs

Alapítva Lille 1964 tagja "Lille Katolikus Egyetem" és a "konferencia des Grandes Écoles", IESEG School of Management ma már egyike a top 10 üzleti iskolák Franciaországban, akkreditált AACSB, EQUIS és AMBA nemzetközi címkék (csak akkor adják 1% -át az üzleti iskolák a világon). Az Iskola Master in Management 17. helyen világszerte a Financial Times 2016 "legjobb kezelési mester programok és 5. között a francia üzleti iskolák.

IESEG küldetése, hogy a vonat, és leendő menedzserek és vezetők a vállalati világban hazai és nemzetközi, hozzon létre szereplői a változás a szakmai környezet folyamatosan változik és javítása.

IESEG összesen 4800 diák mind a Lille és a párizsi egyetemen és környékén 2090 nemzetközi hallgatók.

A "Grande Ecole" program egy ötéves program, ahol a diákok követik mind a bachelor és master alkatrész.

IESEG volt az első üzleti iskola Franciaországban, hogy egy 5 éves érettségi utáni program: egy 3 éves Bachelor programot, amely alapjait a menedzsment, majd egy 2 éves MSc program, amelyben a diákok elmélyítsék menedzsment ismeretek és választhatnak specializációt.

A Masters program IESEG 9 területein szakirányok: marketing, pénzügy, emberi erőforrás menedzsment, menedzsment, Információs Rendszerek Operations Management, Audit-Control, nemzetközi tárgyalások, az International Business Economics és a stratégia, vállalkozási és innovációs, és az általános menedzsment.

Nemzetközi elme-set, az egyik erőssége az iskola.

A nemzetközi szemléletváltásra, IESEG az első iskola, hogy az összes, a tanfolyamok a Masters program angol nyelvű. 84% -a az állandó oktatók érkeznek nem francia háttérben. Több mint 200 kezelési tanfolyamok angol nyelven.

IESEG álló hálózattal rendelkezik 262+ partner egyetemek több mint 66 országban. 80% -a IESEG hallgatók vesznek részt a diákcsere ezen egyetemeken. Kutatási A IESEG kutatás és az oktatás együtt jár, és ez egy fontos része az iskola. IESEG együtt HEC Paris, az egyetlen francia üzleti iskola, ahol a kutatási központ (IESEG Research) is része a CNRS. Az összeg a fontosságot tulajdonítanak a kutatás és az eszközöket, hogy vállalják ezt a tevékenységet, a minőség garanciája, és lehetővé teszi a hallgatók is részt vesz egy intellektuálisan stimuláló környezetben. A Katolikus Egyetem Lille IESEG része a Katolikus Egyetem Lille, amely a szervezet által, méret, infrastruktúra, erőforrások és minősége nagyon hasonló a néhány híres brit egyetemeken. Csakúgy, mint a Vauban Egyetemi Könyvtár tulajdonában van 55,000 könyvek és az előfizetés több mint 600 folyóiratok és magazinok, otthont ad a Digital Network Library (Bibliothèque Numérique en Réseau). Ez lehetőséget ad a diákok, hogy hozzáférnek a dokumentumokhoz az interneten keresztül. Hogy tagja az egyetem is lehetővé teszi IESEG diákok hozzáférjenek az egyéb források: felsőoktatási csereprogramok, a kávézó és az egyetemi éttermek, kollégiumokban, a sportközpont, egészségügyi központ stb Egy iskola - 2 egyetemen - Lille és Párizs Az első és legfontosabb IESEG egyetemi campus szívében a Lille, úgynevezett "tanuló-város" és a dinamikus. A több mint 100.000 diák, Lille a 2. legnagyobb egyetemi város Franciaországban. A párizsi egyetemen: helyszínt- a "Grande Arche de la Défense", a város üzleti negyedében.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

IESEG School of Management Lille - Paris

Csatlakozz a Master in Management - Grande Ecole program: egy kétéves Master of Science 17. helyen világszerte a Financial Times 2016 "legjobb Master in Management kategó ... [+]

A 2 éves Master in Management program része IESEG híres "5 éves Grande Ecole Program". Ezt a programot a 17. helyen a Financial Times listáján a 90 legjobb Masters in Management a világ!

A nemzetközi diákok is csatlakoznak szelektált francia diákok, akik befejezték a 3 éves BBA az IESEG.

A diákok a bachelor fokozatot üzleti kapcsolódó területen pályázhatnak.

Program célkitűzései

A Master in Management felkészíti a diákokat, hogy legyen a vezetők, akik hatékony, és stratégiai szempontból, és képes alkalmazkodni a multikulturális környezetben.

Ez kiváló lehetőséget nyújt mindazok számára, akik szeretnének szakosodni a következő területeken:... [-]

Franciaország Paris
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
IESEG School of Management Lille - Paris

Csatlakozzon MSc-junkhoz a Big Data Analytics for Business programban: egy egyéves program, melyet angol nyelven tanítanak az egyik legjobb franciaországi üzleti iskolába ... [+]

A Big Data Analytics for Business MSc egy egyedülálló program, amely üzleti szakembereket oktat az (online) marketing, pénzügy és műveletek területén. A diplomások olyan döntéshozókká válnak, akik az üzleti és analitikai alapokon nyugodtak.

Az MSc előnyei a Big Data Analytics for Business programban

· Az ipari alapú tanulás egy hackathonnal, workshopokkal, munkaerő-felvételi értekezletekkel az iparági szakértőkkel.

· A vezető adatkommunikációs technológiák (Python, R, SAS, GIT, GITHub, JupyterLab, Jupyter Notebook, Hadoop, Hyve, Spark, Kaggle, IBM SPSS Statistics, Tableau, Excel).... [-]

Franciaország Lille
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
IESEG School of Management Lille - Paris

Csatlakozzon MSc üzleti elemzés és tanácsadás: egy éves program teljesen tanított angol nyelven az egyik legjobb üzleti iskolák Franciaországban a mi párizsi campus. ... [+]

Ez az egyéves angol nyelvű tanítási program célja, hogy a jövőbeli menedzserek és tanácsadók számára olyan vezetői és kommunikációs készségeket biztosítson, amelyek ahhoz szükségesek, hogy változó ügynökök legyenek és fenntartható teljesítményt nyújtsanak a globális környezetben működő vállalatok számára.

A program célkitűzései

A program célja, hogy a jövőbeli menedzserek és tanácsadók számára biztosítsa a menedzsment és a kommunikációs készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy változó ügynökök legyenek és fenntartható teljesítményt nyújtsanak a globális környezetben működő vállalatok számára.

A jövőbeni menedzserek / tanácsadók képzése arra, hogy megszerzik a szükséges ismereteket és kompetenciákat, hogy a stratégiai terveket kézzelfogható teljesítményre fordítsák, nemcsak a pénzügyi perspektívára összpontosítva, hanem a teljesítmény, a HRM, az informatika, a műveletek kezelése, a kockázatok stb.... [-]

Franciaország Paris
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

IESEG School of Management Lille - Paris

Csatlakozzon MSc-junkhoz a befektetési bankok és a tőkepiacok terén: egy egyéves program angol nyelven, az egyik legjobb franciaországi üzleti iskolában, a mi Lille campu ... [+]

Egyedülálló tervezésén keresztül a program a tőkepiacok ismereteit új szintre emeli. Az akadémiai és iparági szakértők interaktív leckéit az erős technikai készségek biztosítják a tőkepiaci eszközök, a pénzügyi adatszolgáltatások és a számítógépes programozás terén. Ez a program kifejezetten a pénzügyminiszterek vagy az üzleti adminisztráció friss diplomásokra irányul, akik hajlandóak továbbfejleszteni a technikai készségeiket és ismereteiket a finanszírozásban. Egy gyorsan fejlődő globális pénzügyi környezetben ez a program tovább vizsgálja a tőkepiaci szabályozás és a megfelelés legújabb fejleményeit.

Az MSc kulcsfontosságú előnyei a befektetési banki tevékenységben... [-]

Franciaország Lille
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
IESEG School of Management Lille - Paris

Csatlakozzon MSc-jünkhöz a digitális marketinghez ... [+]

Ez az egyéves angol nyelvtanítás egyedülálló lehetőséget nyújt a digitális marketing és a CRM ismereteinek megerősítésére.

"Az internet megjelenése, a kommunikáció és a kereskedelmi forgalom új formái teljesen megváltoztatták a marketing gyakorlatot, és ma az online kommunikáció és az ügyfelekkel való hosszú távú kapcsolatok kiépítése a marketingesek elsődleges irányzata, a vállalati verseny és a jövedelmezőség növelése érdekében".

Dr. Véronique Pawels Delassus, az Academix igazgatója, marketing osztály

A PROGRAM CÉLKITŰZÉSEI

A program fő célja, hogy felkészítse a jövőbeli vezetőket a két gyorsan fejlődő munkára... [-]

Franciaország Lille
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
IESEG School of Management Lille - Paris

Csatlakozzon az MFM-hez: egy egyéves mesterképzés angol nyelvtudással, amelynek középpontjában a Fashion Management, a franciaországi párizsi egyetem egyik vezető üzleti ... [+]

A IESEG MSc a Fashion Management egy egyéves mesterképzést teljes mértékben angolul tanítanak olyan tehetséges egyének számára, akik a Fashion Business-ben szakosodni kívánnak és nemzetközi karriert érhetnek el a divatiparban.

MFM program célkitűzései

A program célja, hogy felkészítse a divatcégek jövőbeli menedzsereit, akik képesek lesznek megbirkózni a versenyképes globális környezetekkel, és elősegítik a tapasztalatok és bevált gyakorlatok cseréjét a nemzetközi divat területén.

A diplomások pályaválasztási lehetőségei megtalálhatók a divatipar vezetői szerepéhez kapcsolódó valamennyi területen, beleértve a vevőt is; termék menedzser; értékesítés... [-]

Franciaország Paris
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
IESEG School of Management Lille - Paris

Csatlakozzon MSc nemzetközi számviteli, ellenőrzési és ellenőrzési: egy éves program teljesen tanított angol nyelven az egyik legjobb üzleti iskolák Franciaországban a mi ... [+]

Ez az egyéves angol nyelvtanítási program a hallgatók számára fontos betekintést nyújt a pénzügyi jelentések fontosságához a modern üzleti környezetben.

A program célkitűzései

A nemzetközi számviteli, audit és ellenőrzési MSc célja azoknak a hallgatóknak, akik hosszú távú karrierlehetőséget kívánnak elérni. A pénzügyi beszámolás és elemzés szilárd alapjain alapul; vezetői számvitel és döntéshozatal; és pénzügyi tanácsadási szolgáltatások. A program biztosítja a hallgatók megértését a modern pénzügyi beszámolási funkciók technikai és intézményi szempontból lehetővé téve a diplomások dolgozni számos iparágban. A diplomások a beépített gyorsított előkészületben részesülnek a globális szakmai számviteli testületek befogadásához (pl. Az ACCA szakmai vizsgák alóli mentességek, a CIMA Masters Gateway-hoz való igazodása és az IMA tudásbázisának jelentős része).... [-]

Franciaország Paris
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
IESEG School of Management Lille - Paris

Csatlakozzon MSc pénzügyminiszterünkhöz: egy egyéves angol nyelvű tanfolyam, amelynek középpontjában a Pénzügy az egyik legjobb franciaországi üzleti iskola párizsi egyet ... [+]

Ez az egyéves program, amelyet teljes mértékben angolul tanítanak, az elméleti és gyakorlati keverék, a szakemberek és a különféle munkamenetek között Bloomberg létesítményeiben történő zökkenőmentes átmenetre tervezték.

A program célkitűzései

Az MSc in Finance célja a diákok, akik szeretnék fokozni a megértést a pénzügyi elemzés egy nagyon praktikus környezetben.A program teljesen tanított angolul, így a nemzetközi alkalmazás egyik fő erőssége. A szakmai gyakorlatok megfigyelésével a diákok egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy megtanulják a szakma etikai normáit. Az elméletet a pénzügyi piacok laboratóriumában valósítják meg, ahol a hallgatók szakmai tanúsítványokat is szerezhetnek.... [-]

Franciaország Paris
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
IESEG School of Management Lille - Paris

Csatlakozzon MSc-jünkhöz az International Business Negotiation-ban: egy egyéves program, amelyet az angol nyelvű párizsi egyetemen a franciaországi felsőiskolai üzleti is ... [+]

A IESEG Nemzetközi Kereskedelmi Tárgyalási Oklevelének célja, hogy hatékony, sokoldalú és etikus vezetőket oktasson, erős tárgyalási készséggel, hogy nemzetközi szinten működjön. A résztvevők számára lehetőséget biztosít a tárgyalási folyamat valamennyi elemének megértésére, valamint a tárgyalások interdiszciplináris elemzésére a globális környezetben.

Az MSc kulcsfontosságú előnyei a nemzetközi üzleti tárgyalások során

· Partnerség az AKAM-lal (Key Account Management), hogy megszerezze a Key Account Management Professional Diplomát az MSc diploma mellett

· A tárgyalások és a kapcsolódó területek egész éves tapasztalata: üzleti menedzsment, kommunikáció, vezetés és konfliktuskezelés stb... [-]

Franciaország Paris
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
IESEG School of Management Lille - Paris

Csatlakozzon a MIB-hez: egy egyéves mesterképzés, amelyet teljes egészében angol nyelven tanítanak, és amely a franciaországi egyik vezető üzleti iskola nemzetközi üzleti ... [+]

A program célkitűzései

Elkötelezzük magunkat az üzleti gyakorlatok és kultúrák alapos megértésén, hogy a hallgatók számára biztosítsák az alapvető készségeket ahhoz, hogy bármely nemzetközi környezetben irányítsák a szervezeteket. Az üzleti háttérrel rendelkezők számára a MIB új perspektívák biztosításával új szintre emeli ismereteiket. Azok számára, akiknek nincs üzleti háttere, a MIB elméleti alapokat nyújt a vezetés számára, valamint lehetőséget nyújt új ismereteik alkalmazására.

Miért válassza az MSc International Business?

· Kompakt program nemzetközi kontextusban.

· A tanterv egy részének testre szabása az Ön igényeihez.... [-]

Franciaország Lille Paris
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
IESEG School of Management
Lille Campus
3 rue de la Digue

Lille, Hauts-de-France, 59000 FR
Location address
IESEG School of Management
Paris Campus
socle de la Grande-Arche,
1, parvis de la Défense

Paris, Île-de-France, 92044 FR