IGR-IAE Rennes

Bevezetés

Hivatalos Leírás

IGR-IAE Rennes , Menedzsment Főiskola

Az iskola alapító tagja az egyetemi üzleti iskolák nemzeti hálózatának, az IAE France hálózatnak , amely Franciaországban 33 válogatott tagot foglal magában.120729_polygoneinternational_2.jfif

Három fő részlegre oszlik: A Menedzsment Iskola, a Francia-Japán Menedzsment Központ (CFJM) és a Regionális Képzett Könyvelők Képzési Iskolája (IRPEC).

A kutatási programokat a Közgazdasági és Menedzsment Kutatóközpont (CREM) támogatja, amely a Nyugat-Franciaország egyetlen gazdasági és menedzsment kutatóközpontja, amelyet a Nemzeti Tudományos Kutatási Központ (CNRS) akkreditált. A CREM fő célja elemzés kidolgozása, valamint kísérletek és szimulációk lefolytatása többek között az üzleti életben, pénzügyekben, menedzsmentben és marketingben.

Az Egyetemi Doktori Iskola hozzájárul a menedzsment tudomány európai tanulmányainak fejlesztéséhez, és aktív tagja az Európai Menedzsment Fejlesztési Intézet (EIASM) Akadémiai Tanácsának és az Európai Vezetésfejlesztési Alapítvány (EFMD) Irányítóbizottságának. ). Az iskola szelektív belépési folyamatot alkalmaz. Tíz pályázatból átlagosan csak egyet fogadnak el. A felvételtől minden jelöltnek elvárható, hogy realisztikus és jól átgondolt karriertervet nyújtson be, valamint tudományos eredményeit és motivációját.

2007-ben egy kiterjedt adománygyűjtési kampány indította el a franciaországi egyetemi üzleti iskolahálózaton belül létrehozott első alapítványt (Fondation IGR-IAE). A Francia Alapítvánnyal (Fondation de France) szorosan összekapcsolódva célja az innovatív programok (szemináriumok, workshopok és konferenciák) kezdeményezése és támogatása a menedzsmenttudomány kutatásának és oktatásának fejlesztése céljából.

Helyszínek

Rennes

Address
11 Rue Jean Macé
35708 Rennes
France

35708 Rennes, Brittany, Franciaország