Institut International De La Communication Paris (IICP)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Institut International De La Communication Paris (IICP) 30 éve kommunikációs, újságírói és kreatív iskola Párizsban. Olyan kommunikációs és újságíró szakembereket képez ki, akik teljes mértékben működőképesek az iskola elhagyása után. Bac-Bac + 5 programokat kínál, amelyek tanulmányi alapon hozzáférhetők, és több tanúsított 6. és 7. szintet nyújt.

Iskolánk az újságírásban, a kommunikációban és az alkotásban oktatja az embereket, három szakmát, amelyek együtt működnek, de gyakran figyelmen kívül hagyják. Az IICP - Institut International De La Communication Paris, e három tanfolyam hallgatói közötti interakció kártyája, hogy egész évben együtt dolgozzanak és együtt gondolkodjanak: közös tanfolyamok, keresztezett szemináriumok ... minden lehetőség jó az interakció kialakításához elősegíti a jövőbeni szakmai életük szempontjából hasznos bevált gyakorlatok megjelenését.

A pedagógiai innováció lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy élményt kínáljanak, és folyamatosan olyan helyzetbe hozzák őket, hogy tudatosítsák őket a mélyen változó szakmai világban.

Helyszínek

Párizs

Address
59, rue Nationale; 75013 PARIS
75013 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: