ILERI

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kétféle iskola létezik: azok, akik felkészülnek a karrierre, és azok, akik sorsokat alkottak. A nemzetközi kapcsolatok tanulmányi intézménye olyan hely, ahol nemcsak kivételes karrierlehetőségek jönnek létre, hanem különösen az a hely, ahol a fiatalok életük folyamán ILERI : az ILERI ben úgy döntenek, hogy a világ elfoglaltsága.

Az ILERI az a hely, ahol a humanizmus értékei 1948 óta virágoznak, és mint ilyen, az Intézet a legértékesebb viaticumot ruházza fel: a mások iránti megszállottság és a vágy, hogy részt vegyenek velük összeegyeztetni velük, megérteni a kultúrájukat, építeni velük, megszervezni a világot, megteremteni a gazdagságot, legyőzni a gyűlöletet, a harcokat és a háborúkat. És akkor természetesen az ILERI nek a legjobb tudományos szinttel kell rendelkeznie ahhoz, hogy biztosítsa a legmegbízhatóbb ismereteket azokról, akik elhagyják és részt vesznek a nemzetközi intézményekben, a vállalatokban, a nem kormányzati szervezetekben , a világ folyamán. Az iskola tanításának minőségének vitathatatlan garanciája a tekintélyes kar.

A nap végén az ILERI gyorsan megvizsgálják a ház sajátosságait: soha nem hagyjuk el. Egész életében, mint nő és férfi viseli magát.115128_45956501_2135753859788656_7642633697501380608_n.jpg

18 pont a kiválóságért

Az ILERI hallgatóvá ILERI az, hogy megszerezze a szükséges ismereteket a nemzetközi körökben való fejlődéshez.

1948 óta az ILERI a nemzetközi szervezetek, a nem kormányzati szervezetek, a nemzetközi vállalatok, az európai intézmények, a francia közszolgálat, a diplomácia, a helyi önkormányzatok, a gondolkodók, az újságírás, valamint a ILERI , a ILERI szervezetek, a nemzetközi cégek feladatait képezi lobbi cégek, országkockázati tanácsadó cégek és nemzetközi felvételi cégek.

Ez az átfogó, kiegyensúlyozott tanterv szilárd és fenntartható oktatást biztosít a diákoknak.

Egyedülálló iskola

Kiválasztás a bejáratnál: Az ILERI egy emberi méretű iskola, amely briliáns, kíváncsi, szenvedélyes és elkötelezett diákokból áll, akiket egy referencia tanár évente felügyel.

Igényes és átfogó program: Nemzetközi jog, politikai tudomány, geopolitika, nemzetközi gazdaság, három idegen nyelv. Tanfolyamok francia és angol nyelven.

Kar: tudósokból és elismert szakemberekből áll, akik az ILERI szenteltek.

Az alkalmazás és az általános kultúra transzverzális projektjei: a kritikus szellem fejlesztése, a kutatás kutatása és kultúrája, csoportos projektek révén.

Rendkívül gazdag és aktív közösségi élet több mint tíz társulással: védelem, humanitárius, éghajlat, vita, ENSZ szimuláció, UNICEF, Trust Africa, BDE, Ázsia stb.

Általános kultúra: Választható tematikus szemináriumok, térképészeti workshop, kulturális látogatások.

Konferenciák: heti, nyitva áll a nyilvánosság számára az IR szakemberekkel és a webes közvetítéssel.

Váltás a 2. mesterben: gyakornoki szerződés, szakképzési szerződés vagy váltakozó szakmai gyakorlat.

Az állam által elismert intézmény: Crous ösztöndíjak és érdemi ösztöndíjak az ILERI .

Szakmai gyakorlat Franciaországban és külföldön: előkészítés a foglalkoztatásra az egész iskolai oktatás során, amelyet egy tanácsadó követ, és a szakmai szolgálat támogatása.

Erasmus Charta: közel 30 rangos nemzetközi csere a nemzetközi kapcsolatok területén.

9000 éves hálózat: rendszeres ajánlások, dedikált platform hozzáférés, könyvtár, szakmai gyakorlat, munkahely.

Erőforrásközpont: több mint 1600 könyv, speciális folyóirat, hozzáférés a CAIRN dokumentumadatbázisához mesterfokozatban és a dedikált dokumentumírók támogatása.

Történelem és értékek: az ILERI diákjai azt állították és átadták a generációkon keresztül.

Három kötelező idegen nyelv: a választott 11 nyelvből és az e-learning platformból.

Prestigious partnerségek: MAE, DRM, DGSI, CESA, CESM stb.

Mesterképző diplomák: nemzetközi biztonság és védelem, gazdasági intelligencia vagy RNCP cím 1. szint: külföldi nemzetközi együttműködés.

Szakmai integráció: 50% hat hónapon belül, 80% egy évre, első éves átlagkeresete 30K €.

Helyszínek

Puteaux

Address
Jardins Boieldieu,20bis
92071 Puteaux, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket