Hivatalos Leírás

Kétféle iskola létezik: azok, akik felkészülnek a karrierre, és azok, akik sorsokat alkottak. A nemzetközi kapcsolatok tanulmányi intézménye olyan hely, ahol nemcsak kivételes karrierlehetőségek jönnek létre, hanem különösen az a hely, ahol a fiatalok életük folyamán ILERI : az ILERI ben úgy döntenek, hogy a világ elfoglaltsága.

Az ILERI az a hely, ahol a humanizmus értékei 1948 óta virágoznak, és mint ilyen, az Intézet a legértékesebb viaticumot ruházza fel: a mások iránti megszállottság és a vágy, hogy részt vegyenek velük összeegyeztetni velük, megérteni a kultúrájukat, építeni velük, megszervezni a világot, megteremteni a gazdagságot, legyőzni a gyűlöletet, a harcokat és a háborúkat. És akkor természetesen az ILERI nek a legjobb tudományos szinttel kell rendelkeznie ahhoz, hogy biztosítsa a legmegbízhatóbb ismereteket azokról, akik elhagyják és részt vesznek a nemzetközi intézményekben, a vállalatokban, a nem kormányzati szervezetekben , a világ folyamán. Az iskola tanításának minőségének vitathatatlan garanciája a tekintélyes kar.

A nap végén az ILERI gyorsan megvizsgálják a ház sajátosságait: soha nem hagyjuk el. Egész életében, mint nő és férfi viseli magát.115128_45956501_2135753859788656_7642633697501380608_n.jpg

18 pont a kiválóságért

Az ILERI hallgatóvá ILERI az, hogy megszerezze a szükséges ismereteket a nemzetközi körökben való fejlődéshez.

1948 óta az ILERI a nemzetközi szervezetek, a nem kormányzati szervezetek, a nemzetközi vállalatok, az európai intézmények, a francia közszolgálat, a diplomácia, a helyi önkormányzatok, a gondolkodók, az újságírás, valamint a ILERI , a ILERI szervezetek, a nemzetközi cégek feladatait képezi lobbi cégek, országkockázati tanácsadó cégek és nemzetközi felvételi cégek.

Ez az átfogó, kiegyensúlyozott tanterv szilárd és fenntartható oktatást biztosít a diákoknak.

Egyedülálló iskola

Kiválasztás a bejáratnál: Az ILERI egy emberi méretű iskola, amely briliáns, kíváncsi, szenvedélyes és elkötelezett diákokból áll, akiket egy referencia tanár évente felügyel.

Igényes és átfogó program: Nemzetközi jog, politikai tudomány, geopolitika, nemzetközi gazdaság, három idegen nyelv. Tanfolyamok francia és angol nyelven.

Kar: tudósokból és elismert szakemberekből áll, akik az ILERI szenteltek.

Az alkalmazás és az általános kultúra transzverzális projektjei: a kritikus szellem fejlesztése, a kutatás kutatása és kultúrája, csoportos projektek révén.

Rendkívül gazdag és aktív közösségi élet több mint tíz társulással: védelem, humanitárius, éghajlat, vita, ENSZ szimuláció, UNICEF, Trust Africa, BDE, Ázsia stb.

Általános kultúra: Választható tematikus szemináriumok, térképészeti workshop, kulturális látogatások.

Konferenciák: heti, nyitva áll a nyilvánosság számára az IR szakemberekkel és a webes közvetítéssel.

Váltás a 2. mesterben: gyakornoki szerződés, szakképzési szerződés vagy váltakozó szakmai gyakorlat.

Az állam által elismert intézmény: Crous ösztöndíjak és érdemi ösztöndíjak az ILERI .

Szakmai gyakorlat Franciaországban és külföldön: előkészítés a foglalkoztatásra az egész iskolai oktatás során, amelyet egy tanácsadó követ, és a szakmai szolgálat támogatása.

Erasmus Charta: közel 30 rangos nemzetközi csere a nemzetközi kapcsolatok területén.

9000 éves hálózat: rendszeres ajánlások, dedikált platform hozzáférés, könyvtár, szakmai gyakorlat, munkahely.

Erőforrásközpont: több mint 1600 könyv, speciális folyóirat, hozzáférés a CAIRN dokumentumadatbázisához mesterfokozatban és a dedikált dokumentumírók támogatása.

Történelem és értékek: az ILERI diákjai azt állították és átadták a generációkon keresztül.

Három kötelező idegen nyelv: a választott 11 nyelvből és az e-learning platformból.

Prestigious partnerségek: MAE, DRM, DGSI, CESA, CESM stb.

Mesterképző diplomák: nemzetközi biztonság és védelem, gazdasági intelligencia vagy RNCP cím 1. szint: külföldi nemzetközi együttműködés.

Szakmai integráció: 50% hat hónapon belül, 80% egy évre, első éves átlagkeresete 30K €.

Program oktatási nyelve:
  • Francia
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

ILERI

A nemzetközi biztonsági problémák globális víziójának kialakítására képes magas szintű szakemberek képzése. Az ILERI nemzetközi kapcsolataiban a felsőfokú diploma nemzetk ... [+]

A nemzetközi biztonsági problémák globális víziójának kialakítására képes magas szintű szakemberek képzése.

Az ILERI nemzetközi kapcsolataiban a felsőfokú diploma nemzetközi biztonsága és védelme lehetőségét a Grenoble-Alpes Állami Állami Diploma szerezte: Master 2 Nemzetközi és Európai Tanulmányok, Nemzetközi Nemzetközi Biztonság és Védelem (mesterfokozat) .

A nemzetközi biztonsági és védelmi szakterület a nemzetközi biztonsági és védelmi problémák globális elképzeléseinek fejlesztésére képes magas szintű szakemberek képzésére összpontosít, és a megújult biztonsági elképzelésben a többségi jogi megközelítéssel gazdasági és politikai megközelítést alkalmaz. biztonság, beleértve a nem katonai együttműködési biztonságot is.... [-]

Franciaország Puteaux
Kérj Információt
Angol,Francia
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
ILERI

A stratégiai hírszerzés nemzetközi célja, hogy a vállalatok egy rendkívül versenyképes nemzetközi környezetben kulcsfontosságúak legyenek az információk stratégiai eszköz ... [+]

A stratégiai intelligencia nemzetközi célja, hogy a vállalatok számára egy rendkívül versenyképes nemzetközi környezetben kulcsfontosságú kérdéssé váljon az információ stratégiai eszköz.

Az ILERI nemzetközi kapcsolataiban a felsőfokú diploma nemzetközi stratégiai intelligenciájának lehetőségét a Poitiers IAE mestere a Gazdasági Intelligenciában, az Állami Diploma (mesterfokozat) szankcionálja. Célja, hogy a diákokat a bevált gyakorlatokban és képesítésekben a nagy csoportok információinak gyűjtése, elemzése, kezelése, feldolgozása, terjesztése, védelme és használata területén képezze. International.

Ez a képzés olyan vállalatokat vagy állami hatóságokat alkalmaz, amelyek nemzetközi gazdasági környezetben, funkcionális gazdasági intelligencia politikájára törekednek, függetlenül attól, hogy tanulmányokat, megfigyeléseket és elemzés, lobbista, információkezelő szakember.... [-]

Franciaország Puteaux
Kérj Információt
Angol,Francia
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
ILERI

Franciaországban egyedülálló BAC 5 képzések magas szintű szakemberek képzésére, akik képesek a tengerentúli területek nemzetközi és ökológiai fejlődésének kezdeményezésér ... [+]

Franciaországban egyedülálló BAC 5 képzések magas szintű szakemberek képzésére, akik képesek a tengerentúli területek nemzetközi és ökológiai fejlődésének kezdeményezésére és támogatására.

A tengerentúli területeinek köszönhetően Franciaország az egyetlen nemzet a világon, hogy jelen van a főbb geostratégiai medencékben, az északi-sarkvidéktől az Antarktiszig, a Csendes-óceántól az Atlanti-óceánig, a sarktól a trópusiig. Tengerentúli, 2,7 millió francia őrizet egy hatalmas szárazföldi és tengeri terület, valamint a nemzeti biodiverzitás 80% -a.

A Franciaországban nem publikált BAC 5 célja a tengerentúli területek jövőbeli gazdasági, ipari, asszociatív és diplomáciai vezetőinek kiképzése annak érdekében, hogy segítse az államot, a helyi hatóságokat és a helyi vállalkozásokat a tengerentúlon. bemutatja az ökológiai és szolidaritási átmenetet, valamint a franciaországi stratégiai vetítési platformokat a világban.... [-]

Franciaország Puteaux
Kérj Információt
Angol,Francia
Nappali
1 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul

MSc

ILERI

A Bac 5 szakosodása a nemzetközi üzleti kérdések megismerésére. ... [+]

A Bac 5 szakosodása a nemzetközi üzleti kérdések megismerésére.

Az ILERI nemzetközi kapcsolatok felsőfokú diploma nemzetközi üzleti és marketing lehetőségét az ISC-vel ( ILERI Ecoles konferencia) együttműködve kínálják, MSc szankcionálja, és a második ciklus első évét érvényesítő diákok számára fenntartja. az ILERI .

A képzés céljaFedezze fel a nemzetközi marketinget, és nyisson meg egy globális és rendszeres képet a szervezetről a környezetében.A digitális marketing területén élen járni és lehetővé tennie, hogy a vállalat alkalmazkodjon a folyamatosan változó fogyasztáshoz.A nagy nemzetközi csoportokban a márka-stratégiák kialakítása a termék hosszú élettartamának és a fogyasztók lojalitásának javítása érdekében.Legyen nemzetközi marketingelemző, és lehetővé tegye a vállalat számára, hogy új piacokat nyissa meg a kockázatok ellenőrzése mellett.Legyen termékmenedzser, aki igazán ismeri a piacokat és a nemzetközi kérdéseket.Dolgozzon exportra a gyógyszeripari vagy luxuságazat, az autóipar stb.Az ILERI előtt megszerzett stratégiai menedzsment, marketing és üzleti készségek erős kombinálása, a nemzetközi magánszektorban nagy felelősséggel rendelkező pozíciók elérése érdekében.tanítások... [-]
Franciaország Puteaux
Kérj Információt
Angol,Francia
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

L'ILERI en 1 minute

Address
Jardins Boieldieu,20bis
92071 Puteaux, Île-de-France, Franciaország