Institut Mines-Télécom

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Institut Mines-Télécom ( IMT ) a mérnöki és digitális technológia felsőoktatásának, kutatásának és innovációjának szentelt állami intézmény. Mindig figyelmes a gazdasági világra, az Institut Mines-Télécom ötvözi az akadémiai legitimitást az erős vállalati kapcsolatokkal.

A digitális technológia, az ipar, az energia és az oktatás kulcsfontosságú átalakításaira összpontosítva az Institut Mines-Télécom képezi azokat a mérnököket, menedzsereket és PhD-doktorokat, akik aktív szerepet játszanak a 21. század legfontosabb változásaiban.

Tevékenységét a Gazdasági és Ipari Minisztérium felügyelete alá tartozó tíz bánya- és Télécom-végzős iskolában folytatják, egy leányiskola és három partnerintézmény mellett, amelyek társultak vagy szerződéses megállapodások alapján.

Institut Mines-Télécom iskolák Franciaország legrangosabb végzős iskolái közé tartoznak. Úttörők és vezetők Franciaországban a Massive Open tanfolyamokon, angolul vagy franciául tanítva, nevezetesen a digitális technológiákban, a telekommunikációban, a programozásban és a mérnöki tudományban.

Iskoláink hatalmas csoportot alkotnak, kiegészítik egymást, és összetartóan működnek együtt. Erősségünk egy közös elképzelésen alapul, amely a diplomások képzése a vállalkozások számára, a gazdaság és Franciaország területeinek fejlesztése, az innovációhoz és a vállalkozói szellemhez való hozzájárulás.

Helyszínek

Palaiseau

Address
place Marguerite Perey,19
91120 Palaiseau, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: