INEAD

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés: Remote School

A távoktatás, átveszi az irányítást a tanulás, hogy aktiválja a kormánymű a karrierje sikeres. Az Ön tempó. A távolság átalakítja az információt tudássá!

A tudás megszerzése ma már lehetőség van bármikor, hogy a legnagyobb számban. Fő feladata, hogy segítse a gondolkodás és az a tudás. A jövőd a középpontjában aggályaink!

INEAD kínál csapata duplázni tutorok és az edzők, a kognitív pedagógia és igaz, hogy a szókratészi módszer Szókratész!

INEAD, Specialist E-learning képzés

Szakember a távolság felsőoktatásban 2008 óta INEAD kínál 52 kurzusok e-learning tanfolyamok 9:

Emberi Erőforrások

Marketing, kommunikáció, események Banki, pénzügyi, biztosítási Környezet, Fenntarthatóság Gazdálkodás és menedzsment Logisztika és ellátási lánc Számítógépek, Web Design Idegenforgalom, Szállodák Szociális, egészségügyi, egészségügyi

A különbség a mi coaching és személyes coaching biztosítjuk a 1200 hallgató évente. Továbbá, a mi hallgatóink ha akarnak, ahol akarnak, és a saját üteme.

oktatási módszer

Ön középpontjában a tanulás. A tempó a miénk, tiszteletben tartjuk, és alkalmazkodni hozzá. Kínálunk papírmentes oktatás támogatásával a csapatok. Mi összpontosítva a fejlődő készségek és strukturálásával interakció oktatók és edzők.

A tanítási módszer azon alapul, négy tengely:

A közelsége a távoktatás Az emberiség az online optimalizálja a képzési A megfelelő eszközök kiszolgálására és a szakmai Az oktatási platform

Az intézet Minőségpolitika

A hivatása Eductive csoport, amelyik INEAD, hogy a munka a szakmai jövője a diákok. Ez magában foglalja egy sor kiváló iskolák, egyes szakosodott egy ágazatban vagy több ágazatban, de a közös valuta: a képzés - a munka - állást.

INEAD egy kísérleti iskola csoport távoktatásban; ez vált fő játékos Franciaországban távoktatásban. Ez a cél megköveteli többek között a végrehajtás egy minőségi politika.

Sőt, az emelkedés az információs és kommunikációs technológiák alkalmazott oktatási és képzési, új ügyfelek elvárásainak, a változó oktatási környezetben ... szerves részévé kell tenni, és néha előre ezeket a változásokat a tanítási módszerek az intézet.

Támaszkodva a minőségi megközelítés és ezzel kiemelve hallgatás és a vevői elégedettség, az intézet célja, hogy továbbra is igaz, hogy az európai értékeket.

Minőségpolitika akartunk kezdeményezni INEAD célja, hogy lehetőséget biztosítson a személyzetével és a vásárlók. Ez magában foglalja a négy területen:

Továbbfejlesztett foglalkoztathatóság: Képzési mely adott piacra jutási nehézségek a fiatalok foglalkoztatására, elősegítik a szakmai integráció. Fenntartható foglalkoztathatóság: Képzési, amelyek elősegítik elemző készség, a kritikai gondolkodás, hanem a polgárok értelemben személyes növekedés, a nyitottság, hogy Európa és a világ ... A hallgató garners jövedelmező eszközeinek egész szakmai pályafutását. A pedagógia siker: használja oktatási design és a technológia, hogy elérjék a lehető legjobb eredmények alapján a tantestület, a fejlesztés a csapatmunka egyéni hallgatók támogatására alkalmas eszközök interaktív információs és kommunikációs. A kultúra magas színvonalú és minőségű: Fejleszteni a munkatársak között folyamatos javítása megközelítés ismert, közös és mindenki által elfogadott.

képzés garantálja a minőséget

EDUCTIVE GROUP : INEAD tagja Eductive csoport, csoport tanítás magasabb országos szinten áll húsz iskolákban.

RNCP CERTIFICATION : INEAD mentesség Értékpapír tanúsított regisztrált a Nemzeti Directory of Professional bizonylatok (RNCP) felelőssége mellett a Nemzeti Bizottság Szakmai tanúsítás, maga alatt a hatóság a Munkaügyi Minisztérium.

Ellenőrzési Osztálya OKTATÁS :

INEAD függ a tanári és igazgatási ellenőrzését az Oktatási Minisztérium, a cikk szerint L. 442-2 az Oktatási Kódex.

Pénzügyi és adminisztratív ELLENŐRZÉSE Munkaügyi Minisztérium : INEAD van bejegyezve, mint a képzési szervezet a Regionális Munkaügyi Igazgatóság, Foglalkoztatási és Szakképzési (DRTEFP). Az ingatlan felügyelete alá a Munkaügyi Minisztérium cikkel összhangban L6361-1 és L6361-2 az Mt..

FEDE TAG :

INEAD tagja az Európai Szövetsége iskolák (FEDE). 1963-ban alapított, ma FEDE képvisel 75 európai által odaítélt oklevelek több mint 14.000 diák több mint 350 iskolák Franciaországban és Europe.Tous a FEDE oklevelek alapján a European Credit Transfer System és az európai kreditgyűjtés Credit Transfer System (ECTS).

Akkreditációjának FEDE IACBE :

A IACBE (Nemzetközi Közgyűlés kollégiumi Business Education) akkreditál képzési programok, amelyek megfelelnek bizonyos kritériumoknak követelmény. Akkreditált képzés célja, hogy megszerezzék speciális szakmai ismereteket a munkahelyen. Minden Deés FEDE oklevelek által kiadott akkreditált IACBE.

Helyszínek

Franciaország Online

INEAD

Address
39 Avenue Denis Padovani, 13127 Vitrolles
Franciaország Online, Franciaország

Programok

Az intézmény további kínálata: