INEAD

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés: Remote School

A távoktatás, átveszi az irányítást a tanulás, hogy aktiválja a kormánymű a karrierje sikeres. Az Ön tempó. A távolság átalakítja az információt tudássá!

A tudás megszerzése ma már lehetőség van bármikor, hogy a legnagyobb számban. Fő feladata, hogy segítse a gondolkodás és az a tudás. A jövőd a középpontjában aggályaink!

INEAD kínál csapata duplázni tutorok és az edzők, a kognitív pedagógia és igaz, hogy a szókratészi módszer Szókratész!

INEAD, Specialist E-learning képzés

Szakember a távolság felsőoktatásban 2008 óta INEAD kínál 52 kurzusok e-learning tanfolyamok 9:

Emberi Erőforrások

Marketing, kommunikáció, események Banki, pénzügyi, biztosítási Környezet, Fenntarthatóság Gazdálkodás és menedzsment Logisztika és ellátási lánc Számítógépek, Web Design Idegenforgalom, Szállodák Szociális, egészségügyi, egészségügyi

A különbség a mi coaching és személyes coaching biztosítjuk a 1200 hallgató évente. Továbbá, a mi hallgatóink ha akarnak, ahol akarnak, és a saját üteme.

oktatási módszer

Ön középpontjában a tanulás. A tempó a miénk, tiszteletben tartjuk, és alkalmazkodni hozzá. Kínálunk papírmentes oktatás támogatásával a csapatok. Mi összpontosítva a fejlődő készségek és strukturálásával interakció oktatók és edzők.

A tanítási módszer azon alapul, négy tengely:

A közelsége a távoktatás Az emberiség az online optimalizálja a képzési A megfelelő eszközök kiszolgálására és a szakmai Az oktatási platform

Az intézet Minőségpolitika

A hivatása Eductive csoport, amelyik INEAD, hogy a munka a szakmai jövője a diákok. Ez magában foglalja egy sor kiváló iskolák, egyes szakosodott egy ágazatban vagy több ágazatban, de a közös valuta: a képzés - a munka - állást.

INEAD egy kísérleti iskola csoport távoktatásban; ez vált fő játékos Franciaországban távoktatásban. Ez a cél megköveteli többek között a végrehajtás egy minőségi politika.

Sőt, az emelkedés az információs és kommunikációs technológiák alkalmazott oktatási és képzési, új ügyfelek elvárásainak, a változó oktatási környezetben ... szerves részévé kell tenni, és néha előre ezeket a változásokat a tanítási módszerek az intézet.

Támaszkodva a minőségi megközelítés és ezzel kiemelve hallgatás és a vevői elégedettség, az intézet célja, hogy továbbra is igaz, hogy az európai értékeket.

Minőségpolitika akartunk kezdeményezni INEAD célja, hogy lehetőséget biztosítson a személyzetével és a vásárlók. Ez magában foglalja a négy területen:

Továbbfejlesztett foglalkoztathatóság: Képzési mely adott piacra jutási nehézségek a fiatalok foglalkoztatására, elősegítik a szakmai integráció. Fenntartható foglalkoztathatóság: Képzési, amelyek elősegítik elemző készség, a kritikai gondolkodás, hanem a polgárok értelemben személyes növekedés, a nyitottság, hogy Európa és a világ ... A hallgató garners jövedelmező eszközeinek egész szakmai pályafutását. A pedagógia siker: használja oktatási design és a technológia, hogy elérjék a lehető legjobb eredmények alapján a tantestület, a fejlesztés a csapatmunka egyéni hallgatók támogatására alkalmas eszközök interaktív információs és kommunikációs. A kultúra magas színvonalú és minőségű: Fejleszteni a munkatársak között folyamatos javítása megközelítés ismert, közös és mindenki által elfogadott.

képzés garantálja a minőséget

EDUCTIVE GROUP : INEAD tagja Eductive csoport, csoport tanítás magasabb országos szinten áll húsz iskolákban.

RNCP CERTIFICATION : INEAD mentesség Értékpapír tanúsított regisztrált a Nemzeti Directory of Professional bizonylatok (RNCP) felelőssége mellett a Nemzeti Bizottság Szakmai tanúsítás, maga alatt a hatóság a Munkaügyi Minisztérium.

Ellenőrzési Osztálya OKTATÁS :

INEAD függ a tanári és igazgatási ellenőrzését az Oktatási Minisztérium, a cikk szerint L. 442-2 az Oktatási Kódex.

Pénzügyi és adminisztratív ELLENŐRZÉSE Munkaügyi Minisztérium : INEAD van bejegyezve, mint a képzési szervezet a Regionális Munkaügyi Igazgatóság, Foglalkoztatási és Szakképzési (DRTEFP). Az ingatlan felügyelete alá a Munkaügyi Minisztérium cikkel összhangban L6361-1 és L6361-2 az Mt..

FEDE TAG :

INEAD tagja az Európai Szövetsége iskolák (FEDE). 1963-ban alapított, ma FEDE képvisel 75 európai által odaítélt oklevelek több mint 14.000 diák több mint 350 iskolák Franciaországban és Europe.Tous a FEDE oklevelek alapján a European Credit Transfer System és az európai kreditgyűjtés Credit Transfer System (ECTS).

Akkreditációjának FEDE IACBE :

A IACBE (Nemzetközi Közgyűlés kollégiumi Business Education) akkreditál képzési programok, amelyek megfelelnek bizonyos kritériumoknak követelmény. Akkreditált képzés célja, hogy megszerezzék speciális szakmai ismereteket a munkahelyen. Minden Deés FEDE oklevelek által kiadott akkreditált IACBE.

Helyszínek

Franciaország Online

INEAD

Address
39 Avenue Denis Padovani, 13127 Vitrolles
Franciaország Online, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: