Hivatalos Leírás

INSEEC Chambéry Campus

Létrehozása óta 1968 INSEEC Chambéry Business School

  • Graduális és posztgraduális programok INSEEC Chambéry Business School, EGC Savoie és a CESNI (Business Studies Center for International szintű sportolók)
  • Részmunkaidős programok Továbbképző Központ

INSEEC Chambéry, része a nemzeti hálózat posztgraduális üzleti iskolák Franciaországban, az megfelel az Oktatási Minisztérium kiadja az diplomát az üzleti életben.

Útján szelektív nemzeti felvételi vizsgát, INSEEC Chambéry Business School toboroz diákok, akik elvégezték a középiskolát, valamint legalább két év a felsőoktatásban.

INSEEC Chambéry Business School egyik 34 tagjának AGERA (Egyesület a felsőoktatási intézmények a Rhône-Alpes régió), egyesület ismerik el fontos képviselője regionális és nemzeti közintézmények. INSEEC Chambéry Business School részt vesz a munka sok AGERA bizottságok, nevezetesen az Európai Bizottság a nemzetközi ügyek. (www.agera.asso.fr).

INSEEC Chambéry Business School garantálja a minőségi oktatás alapuló gyakorlatát az aktív kutatás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy:

  • Folyamatosan javítják a tudományos minőségét programok révén a képesítések a tantestület
  • Fejleszteni kell a kép Chambéry Business School Group, főleg külföldön
  • Hozzájárulnak a haladás Management Science Research
  • Segítségével a vállalatok megoldani a gazdálkodási problémák.

Mivel a hatékony irányítás munkavállalói készségek egyre növekvő fontos eszköz a vállalkozások, valamint a versenyképesség, INSEEC Chambéry Business School és Továbbképző Központ kínálnak programokat, amelyek megfelelnek a pontos igények az üzleti közösség. Ezek közé tartoznak:

  • Tanfolyamok középpontjában a problémamegoldás
  • Személyre szabott oktatás (a vállalaton belüli és vegyes csoport tanfolyamok, mentorálás)
  • Számos program vezető oklevelek és igazolások állnak az emberek,

Egész pályafutásuk (beleértve a Program és INSEEC Chambéry Business School tanterv részeként tagozatos).

Program Nemzetközi Üzleti Menedzsment segít a diákoknak, hogy egy jól kell ismerniük a külföldi piaci környezet és a technikák a nemzetközi üzleti életben. Kiterjeszti a perspektíva, és képes megérteni a különböző kihívások a nemzetközi üzleti annak érdekében, hogy szembenézzen velük hatékonyan.

Összpontosított elemzése konkrét piacokra, nevezetesen az amerikai, európai, japán, kínai, kelet-közép-európai és afrikai, ez a program azt tanítja, hogyan kell kezelni és a kereskedelem a nemzetközi környezetben a különböző területeken (politikai, jogi, pénzügyi és kulturális). Speciális kurzusok és mélyreható elemzése esettanulmányok is lehetővé teszi a diákok fejlesztésére üzleti területen a tudás és összes tárgyra kiterjednek kapcsolatos nemzetközi kereskedelem finanszírozása, külkereskedelem, import-export jogszabályok, a vámjogszabályok és a nemzetközi marketing.

Amint a világban egyre globális piacon, hogy szükség van a nemzetközi kereskedelem hatáskörébe tartozó kis- és középvállalkozások még soha nem volt sürgetőbb. A foglalkoztatási lehetőségek akkor terjedhet egyre nemzetközi vállalkozók a térségben az importáló és exportáló, illetve a kereskedelem kutatók és miért nem a külföldi üzleti fejlesztők. Vannak nemzetközi karrierlehetőségek marketing, értékesítési, beszerzési, az áruk forgalmazása, kereskedelmi tanácsadás és idegen projektmenedzser. Vannak még lehetőségek a nemzetközi intézmények, mint a WTO, az OECD és APEC. A misszió INSEEC Chambéry, egy kivételes környezetben, Savoie közötti tavak és hegyek, hogy megfeleljen a növekvő elvárások a diákok és a vállalatok. Innovatív programokat és a tanárok cserék, arra törekszünk, hogy diákjaink egyre inkább vonzó oktatási tapasztalat.

A folyamatos tökéletesítését egyetemi szervezeti egységek az eredménye az aktív kutatás, beleértve a hozzájárulásokat a haladás menedzsment tudományos kutatás és a vezetői probléma megoldások és a magasan képzett tanári kar. A diákok választhatnak graduális és posztgraduális programok üzleti és menedzsment-orientált tudományágakban. Diákok is szerezhetnek értékes tudás és a globális vezetői készségek révén gyakorlat, nemzetközi tapasztalatok és tanulmányi időszakok az egyetemekkel világszerte.

Létrehozása óta 1968 INSEEC Chambéry, Graduate School of Business folyamatosan alkalmazkodott a változó gazdaság kínál a kiterjedt és változatos tananyag manapság. A diákok választhatnak graduális és posztgraduális programok üzleti és menedzsment-orientált tudományágakban. Iskolánk is otthont ad egy üzleti központ nemzetközi szintű sportolók és a Központ Executive Education.

A nemzetközi dimenzió vitathatatlan, és magában foglalja a külföldi munkatapasztalat, a tudományos cserék a 75 egyetemi partnerekkel 30 nemzetközi kettős diplomát lehetőségeket, 120 nemzetközi diákok évente, az ECTS és az észak-amerikai hitelrendszer és együttműködés az oktatás és kutatás szakértelem a külföldi partnerekkel.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

INSEEC Chambéry campus

Az MBA / MSc. értékesítés ... [+]

Az MSc. MBA marketing

Minden órát angolul tanítanak.

Ez a kurzus célja, hogy a nemzetközi hallgatók a szükséges ismeretek és készségek hatékony működéséhez egy globális környezetben összpontosítva:

A Brand Management, a digitális stratégia és a vezető üzleti és vállalati stratégiák, valamint a menedzsment és a marketing alapos ismerete.Mobil marketing képességek a szakmai munkakörnyezetben való működéshez szükséges gyakorlati készségek fejlesztéséhez: a különböző helyszíneken működő multikulturális csapatok hatékony döntéshozatali képességekkel való kezelése. Közösségi menedzsment, szerkesztési stratégia.KARRIERLEHETŐSÉGEK... [-]
Franciaország Chambéry
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. a luxus márkamenedzsmentben, az élelmiszeriparban ... [+]

Az MBA / MSc. a luxus márkamenedzsmentben, az élelmiszeriparban

Minden órát angolul tanítanak.

A program multidiszciplináris megközelítést kínál: szilárd üzleti, stratégiai, marketing és kommunikációs ismeretek kombinálva a gyakorlati oldallal, az aktív szakemberek hozzájárulásának és a helyszíni látogatásoknak köszönhetően.

Biztosítja a szükséges ismereteket és szakértelmet a luxusszolgálat számára az egyetemi pillérek és a különböző iparági szegmensek gyakorlati kurzusaival.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

Ez a kurzus közvetlenül alkalmazható a luxus vendéglátásban végzett munkákra, különféle szolgáltatásokban, mint például a Műveletek, Brand Management, E-Merchandising, Kulináris Turizmus, Menedzsment gasztronómia... [-]

Franciaország Chambéry
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul

MSc

INSEEC Chambéry campus

A misszió INSEEC Chambéry campus (Graduate School of Business), hogy megfeleljen a növekvő igényeinek a diákok és a vállalat globális vezetői készségek. Az innovatív és k ... [+]

A Master of Science International Management egy három időszak során 385 órányi face-to-face képzés, amelyet érdemes 60 kredit, vagy 26 amerikai kredit.

Minden osztályban tanítják az angol.

Ez a kurzus célja, hogy a nemzetközi hallgatók a szükséges ismeretek és készségek hatékonyan dolgozni egy globális környezetben összpontosítva:

Nemzetközi Kereskedelmi Stratégiai menedzsment és logisztika, valamint a mélyreható ismerete számviteli és marketing Humán Erőforrás készségek fejlesztése személyes és gyakorlati készségek szükségesek a működő szakmai munkakörnyezet: irányító multikulturális csapatok különböző helyeken alkalmaznak hatékony döntéshozatali képességeit. KARRIERLEHETŐSÉGEK ... [-]
Franciaország Chambéry Svájc Geneva
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
INSEEC Chambéry campus

Az MBA / MSc. a Nemzetközi Üzleti Menedzsmentben M2 egy hároméves tanfolyam, melynek 348 órája szembe kell néznie, amely 60 ECTS vagy 26 amerikai dollár értékű. Minden ór ... [+]

Az MSc. Az MBA Nemzetközi Üzleti Menedzsment egy háromszakaszos, 348 órás szemtől-szembe kerülő képzés, amely 60 ECTS vagy 26 US kredit.

Minden órát angolul tanítanak.

Ez a kurzus célja, hogy a nemzetközi hallgatók a szükséges ismeretek és készségek hatékony működéséhez egy globális környezetben összpontosítva:

Nemzetközi kereskedelem, stratégiai menedzsment és logisztika, valamint a számviteli és marketing alapos ismerete.Emberi Erőforrások A személyes és gyakorlati készségek fejlesztéséhez szükséges készségek fejlesztése a professzionális munkakörnyezetben: a különböző helyszíneken működő multikulturális csapatok hatékony döntéshozatali képességekkel való kezelése.KARRIERLEHETŐSÉGEK... [-]
Franciaország Chambéry Svájc Geneva
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul