Hivatalos Leírás

Integráló tag intézmény IONIS Education Group, hogy csatlakozzon az első csoport magán felsőoktatási Franciaországban.

Ez előny, amely túlmutat a szerkezeti valóságok, ez egy lelkiállapot megosztott közös jövőkép és erős értékek:

Jelentőséget tulajdonítanak a humán és felvásárlások gyakorlat, nem csak az asszimilációs a tudás, mert egy iskola is helyet megszilárdítása személyiségét. A legfőbb hangsúlyt fektetve a tanulás a módosításokat a változások elemzését a mester új helyzetek. Az állandó nyílás a nemzetközi, az üzleti dinamika, az innováció és a kreativitás, kezdeményezőkészség és a vállalkozói szellemet.

A IONIS csoport testesíti jelenlegi oktatási, mert hallgat világok és transzformációk közé. Jobban megértsék a családok, diákok, fiatalok és jobb fejlesztéseket integrálják a társadalomban, úgy tűnik, mint egy adó IONIS Education Group kell gyakorolnia, hogy maradjon továbbra is releváns és hatékony.

Egy hálózat

Alkotó 35 évvel ezelőtt Marc Sellam, IONIS Education Group jelenleg a legnagyobb csoport a magán felsőoktatási Franciaországban. Húsz iskolák és szervezetek * összegyűlnek 12 városban Franciaországban több mint 23.500 üzleti hallgatók, a marketing és a kommunikáció, menedzsment, IT, repülés, energia, közlekedés, a biológia és a teremtés ...

A csoport adott IONIS célja, hogy a vonat New Intelligence for Enterprise. Egy erős nyitás, a Nemzetközi, nagy érzékenység innováció és a vállalkozások, a valódi "kultúra az alkalmazkodóképesség és a változás," ezek a fő értékek tanított a jövő diplomások a csoport iskolákban . Ők így lett kulcsszereplői a gazdaságban holnap csatlakozás öregdiák hálózatok intézményeink, melyek együttesen meghaladja 65.000 tagja van.

A szinergia az iskolák között erősíti a telepítését a digitális hálózat optikai szál, egyedülálló felsőoktatási Franciaország: IONIS Digital System (Internet 1.5Gbps, 1 Gbps üvegszálas kapcsolat helyszínek között).

Nagy érzékenység innováció, előszeretettel vállalkozó szellem, a valódi "kultúra az alkalmazkodóképesség és a változás" a fő érték tanítják a jövő diplomások iskolák IONIS Education Group, azoknak aki lesz kulcsszereplők a gazdaság és a világ holnap.

Ezek a pillérek hivatásának formában New Intelligence for Enterprise.

Tények és adatok

1 digitális campus Franciaországban szentelt IKT és az internet. Közel 6000 diák. Egy oldalon nyitott 07/07, 24/24, hogy a tanulók éljék projektek saját üteme. Egy fürt tömörítő iskolákban a mérnöki és a digitális ismeretek, kutató laboratóriumok, inkubátorok és induló. 4 iskolák: EPITA, Epitech, Web @ cademie, Ionis School of Technology & Management meltyNetwork, start-up által alapított Alexander Malsh (Epitech Promo 2009), alelnöke Digital Nemzeti Tanács. Inkubátorok: Creative Valley, partnerség és Epitech Push'Pull és StartUp42 EPITA a start-up gyorsító. Tíz alkalmazott kutatási laboratóriumok és az alapvető minden területén a digitális és a számítógépet. Több mint 60 diák részt vevő egyesületek számos területen: sport, játék, japán animáció, a kultúra, a kutatás, a vállalkozás, a robotika, fotó, videó, ... Egyedülálló berendezés Franciaországban IONIS Digital System: 1 Gbps szál tulajdonos 1,5 Gbps sávszélességet, amely összeköti 12 városban Franciaországban, ahol IONIS Education Group működik.

Program oktatási nyelve:
  • Francia

IONISx : la formation professionnelle 100% en ligne

Location address
France Online, FR