IONISx

Bevezetés

Hivatalos Leírás

  • IONISx , A DEMATERIALIZÁLT ISKOLA

    Az örökké átalakuló világban az oktatás azt jelenti, hogy tudják, hogyan kell újítani. Az innováció az IONIS Csoport DNS-ének része, és a digitális oktatás, mint manapság elismert és bevált módszer a tanulásra, sem kivétel. IONISx teljes mértékben elkötelezett a digitális oktatás mellett, és az IONISx .com platformon keresztül a csoport iskoláinak több mint harminc éve kifejlesztett IONISx kínál.

360 ° -os tanítás a kártyán

Az IONISx platform által kínált lehetőségek IONISx , ideértve a folyamatosan elérhető tanfolyamokat is, amelyek lehetővé teszik, hogy aszinkron módon tanuljon és dolgozzon korlátozások nélkül. Az előadók professzionális és tudományos szakértők keverékei, köztük sok tanár a csoport iskoláiból. A digitális tartalmakat az eredeti témák szerint, pontos szögben fejlesztették ki annak érdekében, hogy új fényt hozzanak a tárgyra és a know-how-ra.

ÚJ TANULÁS ÉS KÉPZÉS

Az IONISx az oktatás digitalizálása a IONISx köszönhetően fontos lépést jelent a "dematerializált iskola" területén. A MiMos ("mikromodulokhoz") legfeljebb 30 perces, rövid tanulási kapszulákból áll, hogy megtanulják a kulcskoncepciót. Video sorozatokból, összefoglaló lapokból, kiegészítő forrásokból, formáló és értékelő feladatokból áll, amelyek hatalmas témákat fednek le, annyira számítógépes, műszaki, gazdasági ...

A mai napig az IONISx több mint 2800 IONISx t tervezett konkrét tanulási útvonalak felépítésére. Ezek a modulok bármikor és bárhol megnézhetők, beleértve a mobil és a táblagépet is. Nagy rugalmasságot kínálnak a tanulók számára, szabadon megtervezhetik ütemterveiket saját ütemben, igényeik szerint. A kidolgozott figyelő felület lehetővé teszi személyre szabott támogatás és nyomon követés biztosítását minden tanuló számára.

Helyszínek

Franciaország Online

Address
Franciaország Online, Franciaország