IONISx

Bevezetés

Hivatalos Leírás

  • IONISx , A DEMATERIALIZÁLT ISKOLA

    Az örökké átalakuló világban az oktatás azt jelenti, hogy tudják, hogyan kell újítani. Az innováció az IONIS Csoport DNS-ének része, és a digitális oktatás, mint manapság elismert és bevált módszer a tanulásra, sem kivétel. IONISx teljes mértékben elkötelezett a digitális oktatás mellett, és az IONISx .com platformon keresztül a csoport iskoláinak több mint harminc éve kifejlesztett IONISx kínál.

360 ° -os tanítás a kártyán

Az IONISx platform által kínált lehetőségek IONISx , ideértve a folyamatosan elérhető tanfolyamokat is, amelyek lehetővé teszik, hogy aszinkron módon tanuljon és dolgozzon korlátozások nélkül. Az előadók professzionális és tudományos szakértők keverékei, köztük sok tanár a csoport iskoláiból. A digitális tartalmakat az eredeti témák szerint, pontos szögben fejlesztették ki annak érdekében, hogy új fényt hozzanak a tárgyra és a know-how-ra.

ÚJ TANULÁS ÉS KÉPZÉS

Az IONISx az oktatás digitalizálása a IONISx köszönhetően fontos lépést jelent a "dematerializált iskola" területén. A MiMos ("mikromodulokhoz") legfeljebb 30 perces, rövid tanulási kapszulákból áll, hogy megtanulják a kulcskoncepciót. Video sorozatokból, összefoglaló lapokból, kiegészítő forrásokból, formáló és értékelő feladatokból áll, amelyek hatalmas témákat fednek le, annyira számítógépes, műszaki, gazdasági ...

A mai napig az IONISx több mint 2800 IONISx t tervezett konkrét tanulási útvonalak felépítésére. Ezek a modulok bármikor és bárhol megnézhetők, beleértve a mobil és a táblagépet is. Nagy rugalmasságot kínálnak a tanulók számára, szabadon megtervezhetik ütemterveiket saját ütemben, igényeik szerint. A kidolgozott figyelő felület lehetővé teszi személyre szabott támogatás és nyomon követés biztosítását minden tanuló számára.

Helyszínek

Franciaország Online

Address
Franciaország Online, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: