IPAG Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Párizs szívében található IPAG Business School nemzetközi diákokat kínál az izgalmas lehetőségnek, hogy élménnyé tegye a városi környezetet tudományos tanulmányaik mellett. A Campus a 6. kerületben helyezkedik el, melynek népszerű kávézói kultúrája van; a Boulevard Saint-Germain és a Saint-Michel Boulevard Saint-Michel, a Latin negyedben található bárok és pubok, a történelmi műemlékek, valamint a bevásárlóközpontok és a változatos művészeti színtér. Az IPAG egy olyan intézmény, amely az egyik legmagasabb francia mester szintű iskola, amely leginkább megfelel a diplomásoknak (l'Etudiant 2013 és 2014). Ezek mind része annak az oknak, amiért az IPAG Business School kiváló választás külföldi tanulmányi célként.

Nemzetközi Az IPAG-nál

A nemzetközi integráció része a történelemnek. Évente több mint 2400 hallgató vesz részt a francia és az angol nyelvű tanfolyamok széles skáláján, ahol globálisan tanulhatnak.
35 országban működő 118 partnerintézményen keresztül a diákok számos országban és kultúrában találják meg tapasztalatcseréjüket, kettős diplomáinkat, hármas diplomáinkat, MBA-programjainkat és gyakornoki programjaikat. Programjaink célja, hogy felkészítsék a hallgatókat a mai kihívásokkal teli és gyorsan változó üzleti környezetben szükséges szociális és szakmai készségekre. Ezenkívül az IPAG Business School városi jelenléte kiváló lehetőségeket kínál a hallgatók számára, hogy integrálják tanulmányaikat a munkahelyekkel.

Innováció

IPAG Business School szorgalmazza erőfeszítéseit a menedzsment minőségi kutatására, és a legnagyobb sikerünk Franciaország egyik vezető kutatólaboratóriuma. A második leghíresebb poszt-Bac iskolát képviseljük a vezetéskutatásban. Az IPAG Lab már az alapítás óta alapvető befektetés volt; elsősorban az elméleti és alkalmazott tudás fejlesztésére összpontosít a közgazdaságtan és a menedzsment területén. Több mint 70 professzorral vagy kapcsolt taggal a Lab évente 150 publikációt bocsátott ki a gazdasági és vezetői értékelés során. Ezen túlmenően a Lab tagjai a vezető nemzetközi folyóiratok szerkesztői testületeinek, és a legnagyobb nemzetközi egyetemek látogatói professzorainak otthont adnak.

Karrier

Az IPAG fiatalok több mint 85% -a 3 hónapnál kevesebb munkát keres, a diákok 54 százaléka kezd el szakmai karrierjét nagyvállalatok körében vagy vállalkozóként.
A hallgatók széles körű támogatást kapnak, amely magában foglalja az IPAG munkát is, amely összekapcsolja a munkáltatókat és a diákokat, ez az exkluzív szolgáltatás lehetővé teszi a partnercégeken belüli lehetőségeket.
Ezen túlmenően az IPAG Business School számos hallgatójának végleges szakmai szerződéssel kell rendelkeznie a végső szakmai gyakorlat végén.

programok

Az angol nyelven tanított programok:

  • Nemzetközi menedzsment alapképzés
  • Bachelor of Business Administration
  • Nemzetközi üzleti és menedzsment program
  • MBA Nemzetközi Kereskedelem
  • MBA Luxus Márka Menedzsment
  • MBA Energia és fenntarthatóság
  • MBA Európai Menedzsment
  • MBA Food Business Management

Helyszínek

Párizs

IPAG Business School - Paris Campus

Address
184, bd Saint-Germain
75006 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 1 53 63 36 24

szép

Address
4, bd Carabacel
06000 szép, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket