IRIS Sup'

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az IRIS Sup kiválasztása az állam által elismert, a munka világának igényeihez igazodó képzést garantálja, melyet azok számára terveztek, akik nemzetközi környezetben kívánnak szakmailag gyakorolni vagy fejlődni.

IRIS Sup iskolai IRIS

Alkotó IRIS 2002 IRIS Sup „egy privát műszaki felsőoktatási intézmény nyilvántartásba a párizsi Rectorat amelynek célja, hogy a vonat a diákok és a szakemberek a különböző szakmák nemzetközi kontextusban.

Ez biztosítja Level I értékpapírok nyilván a nemzeti könyvtár szakmai minősítések (RNCP) végzésével február 23, 2017, megjelent a Hivatalos Közlöny március 3, 2017.

geopolitika és a szakmai gyakorlat

IRIS Sup képzés „a diákok:

  • a szükséges ismereteket, hogy megértsék a nemzetközi kérdések és fejlesszék kapacitás elemzés és javaslatok, hogy segítsen a döntés a szervezetekben;
  • professzionális szerszámok, nagy arányban adott tanulási folyamat szimuláció és üzembe munkát helyzetet, az 1. évben;
  • érett és fejlesszék életpályaterveket belül külön műhelyek.

Rich akciók sokféleség

Iris Sup”, nem klónok. Diák vagy profi, francia vagy külföldi, minden jön útját, a tapasztalat, a célkitűzések, és gazdagodik egész évben, mint a tanítást a sokszínűség származási diákok és az érdekelt felek.

IRIS Sup „minden évben körülbelül 20% -a diák képviselő harminc országból.

Folyékony angol nyelvtudás szükséges semmilyen nemzetközi tevékenységet, egyes tanfolyamok tanítani angol nyelven.

56141_14608745_1108732885849348_3579966449716116051_o.jpg

Monitoring és oktatási támogatást

Az IRIS Sup 'több mint 260 tanulóval rendelkezik, és továbbra is olyan struktúra marad, amelyben az anonimitásnak nincs helye. Az év elején minden diák aláír egy belső szabályozást, amely irányítja a tanárokkal és a pedagógiai csapattal való kapcsolatait. A folyamatban lévő jelenlét kötelező és a munkát a meghatározott határidőn belül kell elvégezni. A párbeszéd az adminisztrációval állandó: függetlenül attól, hogy van-e adminisztratív vagy pedagógiai kérdés, minden tanuló mindig talál egy beszélgetőt.

Az IRIS Sup 'tanulóinak van egy munkahelye, ahol a francia és a nemzetközi sajtó címei elérhetőek, valamint 200 online folyóirat a CAIRN portálon. Számos irodai csomag, Internet és Wifi számítógép áll rendelkezésre.

Nyílt képzések a szakmai világban

- Kedvező szervezet váltakozó tanulmány / gyakorlat: gyakorlat vagy a munkahelyek 3 nap egy héten, párhuzamos képzések októbertől májusig és főállású júniustól decemberig.

- Kapcsolat a szakemberek: az összes érdekelt fél részt vesz a vállalkozások, egyesületek, nemzetközi szervezetek, illetve a főtisztviselői. Útjukat keverednek és elméleti járulékok, a gyakorlati alkalmazások és tapasztalatok napi feladatokat a nemzetközi környezetben.

- Egyesület tevékenysége IRIS: párhuzamosan a tanfolyamon a hallgatók IRIS Sup „tartanak előadásokat és együttműködni a tevékenységek IRIS.

- A 2008-ban létrehozott alumni hálózat: az IRIS Alumni Egyesület célja, hogy egy olyan hálózatot hozzon létre, amely jelenleg több mint 1800 diplomával rendelkezik!

- Szakmai és nemzetközi tapasztalatok iroda (EPI): a gyakornoki és váltakozó szerződésekért felelős személy közzéteszi a diákoknak javasolt hirdetéseket, amelyeket személyre szabott tanácsokért is kap. Az IRIS Sup diákjait ma több száz magánvállalkozás és közintézmény értékelte. A nemzetközi kapcsolatok vezetője külföldön kínál nemzetközi ajánlatokat, nemzetközi mobilitást és nemzetközi diákokat követ.

56145_IMG_4787.JPG

Válasszon érettségi

IRIS Sup „kínál geopolitikai képződmények alkalmazni, amely a két cím 1. szintű, államilag elismert Nemzetközi stratégia Analyst (ASI) és a humanitárius menedzser (CBM). Megközelíthető a 3 tálca, a tanfolyamok elmúlt két évben. Birtokosai tálca 4 lehet alkalmazni, közvetlenül 2. év.

Az 1. évben IRIS Sup' tálca (4)

A privát diplomát alapvető tanulmányok nemzetközi kapcsolatok (IR 1) szankciók az 1. évben IRIS Sup. A must 3 tálca nélkül szakmai tapasztalat, ebben az évben is, hogy a diákok egy nagyobb tudományos fokozat szerezni egy szilárd alapot a politikai, gazdasági és diplomáciai, mielőtt kiválaszt egy területet a specializáció, a második évben.

A kurzus 2. évben (5. tálca)

Nemzetközi stratégia Analyst [UPS]

3 fogásos, hogy fejlessze a elemző készség, cselekvés és döntés támogató nemzetközi környezetben:

- Geopolitika és leendő *

- Védelem, biztonság és válságkezelés *

- Geoeconomics és kockázatkezelés

Humanitárius vezető [MH] *

A alaptanterv fejlesszék elemző képességek az intervenció keretében a földön, az irányítást a projekt ciklus menedzsment (PCM) és a programozás, valamint a három fogás (stratégiai, működési, érdekképviseleti és kommunikációja hatás). A képességek megtanult projekteken dolgoznak közösen civil szervezetek vagy egyesületek.

* A tanfolyamokat távolról is kínálják.

A hasonlóságok valamennyi képzési

A kiválasztás (jogosultsági fájl karbantartás felvételi), a ritmus vizsgálatok geopolitikai mix és a szakmai gyakorlat, szakmai hangszórók a saját területén, a közös jellemzőit.

képzés érvényesítési módjáról igazodniuk kell az egyes természetesen közel: folyamatos értékelés (részvétel, előadások, jegyzetek, feladatok, szimulációk, stb) vizsgák (február és május vége); kiviteli alakja egy memóriát és szóbeli; szakmai jelentés (szeptember).

A tanfolyamok vezet a Tier 1 értékpapírok (bac 5) nyilván a nemzeti könyvtár szakmai minősítések *. Partnerségek lehetővé érvényesítése a mesterek 2 párhuzamosan.

56144_IMG_4730.JPG

Helyszínek

Párizs

IRIS SUP'

Address
2 bis rue Mercoeur
75011 Párizs, Île-de-France, Franciaország