ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ismerje meg az ISA Lille-t

Mi vagyunk a Francia Földművelés- és Bio-műszaki Szakközépiskola, ahol alapképzési kurzusokat és mesterképzéseket kínálunk a mezőgazdasági tudományok, az élelmiszer-tudomány, a környezeti tudomány és a közgazdaságtan, a marketing, valamint a nagy tudományok szakán.

Az 1963-ban létrehozott ISA Lille campus része a Lille-i Katolikus Egyetemnek, a legnagyobb magán-felsőoktatási intézménynek Franciaországban, 26 ezer főállású hallgatóval és 2500 nemzetközi hallgatóval.

Az ISA Lille-t elismerték és akkreditálták a Bizottság Titres d'Ingénieur (Francia Mérnöki Bizottság) és a Francia Oktatási és Mezőgazdasági Minisztérium.

Akadémiai programjaink és kutatási tevékenységeink mellett az ISA Lille tanácsadói tevékenységet is nyújt a helyi vállalatoknak, valamint a világ, a mezőgazdaság, az élelmiszeripar és a környezetvédelem terén Franciaországban és külföldön.

ISA Lille számokban

59240_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.25.png

59239_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.36.png

Küldetésünk

Legyen világosabb jövő a fenntartható világban

Az ISA Lille stratégiai terve az oktatás, az innováció, a kutatás és a nemzetközivé válás révén ösztönzi a vállalkozást.

Oktatás

Akadémiai programjaink szilárd tudományos és technikai ismeretek megszerzésén és személyes fejlődésen alapulnak. Tudományos kurzusok, egyéni mentorálás, professzionális bemerítés a programunk során segítik a tanítványunkat saját útjuk kialakításában, a vállalati világ és a társadalom valóságának megőrzésében.

Kutatás és tanácsadás

Minden kutatási egységünk nagyobb regionális, nemzeti és nemzetközi kutatási hálózatokhoz tartozik: egyetemek, intézmények és üzleti partnereink R

Nemzetközi

Nem létezik globális oktatás nemzetközi expozíció nélkül. Az internacionalizáció az ISA Lille küldetéseinek középpontjában áll: programjainkban, a diákok és a professzorok mobilitása révén, tudományos és szakmai partnerségeken keresztül, és így tovább.

Nemzetközi partnerségek

Az ISA Lille számos nemzeti és nemzetközi egyetemi hálózaton kívül több mint 200 nemzetközi partnerséget kötött a mezőgazdaság és az élettudományok egyetemeivel világszerte.

Tudományos partnereink110700_partners-networks.png

Helyszínek

Lille

Address
48 boulevard Vauban
59046 Lille, Hauts-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket