ISC Paris Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ISC Paris Business School

Az 1963-ban alapított ISC Paris Business School elkötelezett amellett, hogy az üzleti hallgatók számára biztosítsa a globális környezetben való működéshez és teljesítéshez szükséges magas színvonalú menedzsment ismereteket.

ISC Paris , az AACSB akkreditált, része a rendkívül szelektív francia "Grandes Ecoles" toborzó rendszernek, amely az egyetemeken kívül működő felsőoktatási intézményeket csoportosítja. Franciaországban csak 50 menedzsmentiskola van jogosult a "Grande Ecole" program futtatására a Masters in Management programban, és mindössze 30 közülük, mint például az ISC Paris , a rangos Conférence des Grandes Ecoles tagjainak.

A legtöbb programunk kétnyelvű - angol / francia. Angol nyelven kínált programok:

  • Agglegény
  • Master Grande Ecole (Vezetési Mester)
  • Tudomány mestere
  • MBA.

Párizsban, ahol a vezető francia multinacionális vállalatok többsége alapul, az iskola a francia főváros üzleti hírnevének előnyeit élvezi, ahol fő helyszíne professzionális fórumok, konferenciák és vásárok. Ebből következik, hogy az ISC Paris folytatott tanulmányok különböző területeken - többek között a divat, a pénzügyek, a csúcstechnológia, a vendéglátás, az információs rendszerek, a nemzetközi kereskedelem, a luxuscikkek, a kiskereskedelem, a technológia, valamint a multimédia .

A több mint 50 országban több mint 140 partneregyüttes hálózatunkkal nemcsak korlátlan karrierlehetőséget biztosítunk diákjaink számára, hanem arra is bátorítjuk őket, hogy felfedezzék a kultúrák sokféleségét, hogy szélesebb nemzetközi perspektívát nyerjenek.

Biztosak vagyunk benne, hogy ha az ambiciózus nemzetközi karrier, és a világ egyik legérdekesebb és legdinamikusabb városában szeretne tanulni, az ISC Paris - Business School megfelelő hely az Ön számára.

Helyszínek

Párizs

Address
ISC Paris Business School
22, Bd du Fort de Vaux

75017 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

AACSB Accredited