Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

ISC Paris Management School

Az ISC Paris Business School 1963-ban alapított elkötelezett amellett, hogy üzleti hallgatók számára biztosítsa a globális környezetben való működéshez és teljesítéshez szükséges magas színvonalú vezetési készségeket.

ISC Paris , az AACSB akkreditált, része a rendkívül szelektív francia "Grandes Ecoles" toborzó rendszernek, amely az egyetemeken kívül működő felsőoktatási intézményeket csoportosítja. Franciaországban csak 50 menedzsmentiskola van jogosult a "Grande Ecole" program futtatására a Masters in Management programban, és mindössze 30 közülük, mint például az ISC Paris , a rangos Conférence des Grandes Ecoles tagjainak.

A legtöbb programunk kétnyelvű - angol / francia. Angol nyelven kínált programok:

  • Agglegény,
  • Master Grande Ecole,
  • Tudomány mestere,
  • MBA.

Párizsban, ahol a vezető francia multinacionális vállalatok többsége alapul, az iskola a francia főváros üzleti hírnevének előnyeit élvezi, ahol fő helyszíne professzionális fórumok, konferenciák és vásárok. Ebből következik, hogy az ISC Paris folytatott tanulmányok különböző területeken - többek között a divat, a pénzügyek, a csúcstechnológia, a vendéglátás, az információs rendszerek, a nemzetközi kereskedelem, a luxuscikkek, a kiskereskedelem, a technológia, valamint a multimédia .

A több mint 50 országban több mint 140 partneregyüttes hálózatunkkal nemcsak korlátlan karrierlehetőséget biztosítunk diákjaink számára, hanem arra is bátorítjuk őket, hogy felfedezzék a kultúrák sokféleségét, hogy szélesebb nemzetközi perspektívát nyerjenek.

Biztosak vagyunk benne, hogy ha az ambiciózus nemzetközi karrier, és a világ egyik legérdekesebb és legdinamikusabb városában szeretne tanulni, az ISC Paris - Business School megfelelő hely az Ön számára.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


ISC Paris Business School

A francia oktatási minisztérium erőteljes nemzeti elismerési minőségbiztosítása Az ISC Paris a "Grandes Ecoles" rendszer része, amely párhuzamos az állami egyetemi rendsz ... [+]

A francia oktatási minisztérium erőteljes nemzeti elismerési minőségbiztosítása Az ISC Paris a "Grandes Ecoles" rendszer része, amely párhuzamos az állami egyetemi rendszerrel, és magában foglalja a francia üzleti iskolákat.

A közoktatásban vagy a magánoktatásban a Grandes Ecoles tantervének minőségét a Nemzeti Oktatási Minisztérium biztosítja. ISC Paris teljes mértékben akkreditálja a francia minisztérium, amely az ISC diplomáira vonatkozó "vízumot" biztosítja.

A program 2 vagy 3 évig tart (az eddigi tanulmányi szint szerint), és francia és / vagy angolul tanulhat. A legmagasabb színvonalú akadémikusok részesülnek, amelyek lehetővé teszik, hogy értékes készségeket és képesítéseket szerezzenek a karrierjének növelése érdekében. Szeptemberben évente egy bevitele van.... [-]

Franciaország Párizs
Kérj Információt
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul

https://www.youtube.com/watch?v=2UVJ19pIsms

Address
ISC Paris Business School 22, Bd du Fort de Vaux
75017 Párizs, Île-de-France, Franciaország