ISM - International School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az International School of Management (ISM) egy speciális, akkreditált üzleti iskola, amely Párizsban, Franciaországban, öt különböző kontinensen található.

Adunk a diákoknak a globális szemléletet, amire szükségük van ahhoz, hogy modern üzleti vezetőkként fejlődjenek. Ezt úgy végezzük, hogy osztályaink kicsiek, válogatottak és kulturálisan változatosak, és a világ legnagyobb kereskedelmi központjaiban programokat kínálunk.

Az IMBA a holnap globális üzleti vezetőit fejleszti, míg a DBA- t a tapasztalt vezetők számára végzik, akik nemzetközi szinten próbálják kezelni a felső vezetés kihívásait. A bevált vezető orvosok számára a doktori értekezletünk az oktatási és kutatási készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy visszaadhassák az üzleti közösséget és alakítsák ki a vezetők következő generációját.

A globális értékekre épült

Alapítónk, Jack Forget megnyitotta az ISM-et, hogy megkérdőjelezze a hagyományos üzleti iskola modelljét.

Az elképzelés egy kifelé néző iskola volt, amely az innovációt és az új tanítási módszereket támogatja. Ez valóban globális intézmény lenne, és a világ minden táján fejlődő piacokon partnerséget folytat. Az összes kontinens diákjai a legmagasabb fokú professzorokból tanulnának, és tanulmányaik során értékes szakmai hálózatot építenek.

A mai ISM megtartja az alapító filozófia erejét és mozgékonyságát. Még mindig Párizsban székhellyel rendelkező partnerintézményeink vannak New Yorkban , Sanghajban , Új-Delhiben , São Paulóban és Fokvárosban . Folytatjuk a diákok számára a niche-készségeket, a globális perspektívát és az élettartamú kapcsolatokat, amelyekre vezetőiknek kell virágozniuk.

A valós gyakorlatban alapul

Diákjaink ambiciózusak. Elindulnak a csúcsra. Tehát, míg az elméleti ismeretek szilárd alapja fontos, elengedhetetlen a kereshetőség és a tapasztalat.

Professzorainkat mind a tanítási kiválóságuk, mind a helyszínen tapasztalt üzleti hozzáállás mellett választjuk ki. Amikor nem az ISM-en tartózkodnak, vezető cégek, a világ legjobb üzleti iskoláiban taníthatók, és befolyásolják a nemzetközi üzleti gyakorlat irányát.

Kis, interaktív osztályaink lehetővé teszik a professzorok szakértelmének közelebbi hozzáférését. És mivel a diákjaink tapasztalt szakemberek önállóan, lehetőségük van megosztani az eredeti betekintést és tájékoztatni arról, hogy mi történik az osztályteremben.

Munkavégzők számára készült

Az ISM diákjai magas szintű vezetők, igényes menetrendekkel. Az idejük értékes erőforrás, és tanulmányaikra van szükségük ahhoz, hogy illeszkedjenek karrierjük és életmódjukhoz.

A rugalmasság szükségessége mindent kínál, amit kínálunk. A diákok kombinálhatják Párizsban az e-learninget, és részt vehetnek külföldi programjainkban az öt partnerintézményünk egyikében.

Azt is lehetővé tesszük a diákoknak, hogy testre szabják tanulmányaikat, és arra összpontosítsanak, hogy a legfontosabb a karrierjük. Attól függően, hogy milyen mértékben választanak, követhetnek egy általános Pathway a nemzetközi üzleti menedzsmentben, vagy pénzügyi, vállalkozói és innovációs vagy felsőoktatási szakterületre specializálódhatnak.

Tartós szakmai hálózat

Diákjaink számára az ISM tanulásának előnyei messze túlmutatnak az érettségi napon.

Az osztálytársai és a tanárok, akiket az iskolájuk során találkoznak, egy életre szóló szakmai hálózatot alkotnak, ötletekkel, támogatással és lehetőségekkel, amelyek túlmutatnak az üzleti szektorokon és a földrajzi határokon.

Helyszínek

Párizs

International School Of Management

Address
ISM Paris
17, boulevard Raspail

75007 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 1 45 51 09 09

Shanghai

Address
ISM - International School of Management
Shanghai, Shanghai, Kína

Sao Paulo

Address
ISM - International School of Management
Sao Paulo, São Paulo állam, Brazília

New York

Address
101 astor place
New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Fokváros

Address
ISM - International School of Management
Fokváros, Nyugati-fok, Dél-afrikai Köztársaság

New Delhi

Address
amity university campus
New Delhi, Delhi, India

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket