Hivatalos Leírás

Kedge Business School egy francia üzleti iskola, ahol 4 egyetem van Franciaországban (Párizs, Bordeaux, Marseille és Toulon), 2 Kínában (Sanghaj és Suzhou), 1 Dakarban, Szenegálban és 3 partner egyetemen (Avignon, Bastia, és Bayonne).

Kedge számokban

A KEDGE BS közösség 12 000 hallgatóból áll (25% -a nemzetközi diák), 196 állandó tanár (akiknek 44% -a nemzetközi), 300 nemzetközi egyetemi partner és 54.000 alumni az egész világon.

Képzési programok

A KEDGE BS 31 menedzsment- és tervezőprogramot kínál a diákok és az ipari szakemberek számára. Szintén testreszabott oktatási programokat biztosít a vállalkozások számára nemzeti és nemzetközi szinten.

Kedge képzési programok:

 • Általános irányítási programok
 • Tervezési program
 • A DCG előkészítése (egyenértékű az egyetemi végzettséggel) és a DSCG (a mesterképzésnek megfelelő) a könyvelésben
 • Rotációs munka-tanulmányi programok
 • Speciális programok: MSc és speciális mesterképzések
 • Társaságon belüli és vállalatközi képzési programok
 • Executive MBA

Kutatás

A Kedge tanár-kutatói az alap- és az alkalmazott kutatások segítségével hozzájárulnak a vezetői ismeretek fejlődéséhez. A kiadványok, művek, konferenciák előkészítésének hátterében állnak, és többet helyeznek az iskolába a francia üzleti iskolák rangsorában végzett kutatás második helyére.

Az iskola nemzetközileg elismert a kiválósági központok és a szakterületek által lefedett területeken végzett irányítási kutatások terén.

Kiválósági központok

 • értékesítés
 • CSR
 • Ellátási lánc

Szakvélemény

 • Bor
 • Egészségügyi menedzsment
 • Kreatív iparágak
 • Innováció
 • A pénzügyek felülvizsgálata

Az iskolából származó kutatás hozzájárul a tanítás minőségének, a vállalatok és az állami szervek teljesítményének erősítéséhez, valamint az egyetemi vezetői közösségen belüli ismeretek bővítéséhez.

elismerései

A Kedge Business School által kínált Executive MBA 33. lett a Financial Times European Business School rangsorában és a 22. helyen a világon. Kedge Business School az AACSB, az EQUIS és az AMBA akkreditált, elismert és jóváhagyta a francia kormány, valamint a francia Grande Ecoles konferencia tagja.

Campuses

 • Bordeaux

Az új Bordeaux-i campust úgy tervezték, hogy élettér legyen. Több mint 35 000 m2-es elterjedtségű, külön munka- és csevegőszobákkal, valamint sport- és relaxációs területekkel rendelkezik.

 • Marseille

Kedge Business School folyamatosan befektet jelentős logisztikai erőforrásokba, mind az oktatási infrastruktúrák, mind a legmodernebb technológiai erőforrások tekintetében.

 • Párizs

2015-ben a csoport új létesítményt hozott létre Párizs 9. kerületében, amely egy élénk csomópont, ahol a diákok, a tanárok és a vállalkozások találkozhatnak, cserélhetnek és kölcsönhatásba léphetnek.

 • Toulon

Jelenleg építés alatt áll, a KEDGE BS Toulon új egyeteme készen áll arra, hogy a következő év őszére fogadja a diákjait.

 • Suzhou

A Suzhou campus megnyitása 2010-ben egy folyamatban lévő politika része volt, amely 2003-ban kezdte meg tevékenységünket Kínában.

 • Shanghai

A fő campus Shanghai Xuhui kerületében található, és számos oktatási intézménynek ad otthont. Az épületek az amerikai építészeti hatások és a kínai stílus keverékét mutatják.

 • Dakar

A KEDGE BS 2008 óta Dakarban található. A Dakar campus diákjai élvezik a KEDGE BS oktatási innovációját és szakértelmét.

Elkötelezettségünk

A teljes KEDGE BS közösség: a tanári személyzet, az adminisztrációs csapatok és a diákok egyaránt támogatják az iskolai társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségét.

Ami megkülönbözteti a KEDGE BS-t, mi teszi az iskolát a fenntartható fejlődés és a CSR egyik legjelentősebb kulcsszereplőjeként, az a virális megközelítés, amely egyesíti a kiválóságot és a következetességet.

Nem pusztán a példamutató gyakorlatok (mesterkurzus, kutatóközpont) hozzáadása, hanem a kampányok kutatási, oktatási, szociális és környezetvédelmi menedzsmentjének következetes fellépésének végrehajtása.

Kötelezettségei és szakértői hálózata révén az iskola hozzájárul a felsőoktatás fejlesztéséhez a CSR objektívén keresztül.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Kedge Business School

A MIM egy kétéves program (Master 1 ... [+]

Személyre szabott tanfolyam

„A MIM egy kétéves program (Master 1

A kísérletezés, a kritikus gondolkodás és a technológiai menedzsment támogatása érdekében végzett nagy beruházásoknak köszönhetően a diákok 100% -ára ösztönözzük a technológia és a vállalkozói szellem akkulturációját. Célunk, hogy hangsúlyt fektessünk arra, hogy képesek vagyunk arra, hogy olyan vezetőket képezzünk, akik elkötelezettek a közös javak iránt, és amelyek tökéletesen tudatában vannak a szóban forgó jelentős társadalmi kérdéseknek. ”

PASCAL KRUPKA, a Master of Management (MIM) program igazgatója

2 egyetemBordeaux:

Az angolszász egyetemek szellemében kialakított, 35 000 m2 munka-, sport- és relaxációs területeket kínáló campus.... [-]

Franciaország Bordeaux Marseille
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Kedge Business School

A marketingtevékenységeknek és készségeknek a környezetünkben bekövetkezett mély és gyakran ellentmondásos változásokkal, többek között a digitális technológiával és a ré ... [+]

A marketingtevékenységeknek és készségeknek a környezetünkben bekövetkezett mély és gyakran ellentmondásos változásokkal, többek között a digitális technológiával és a részvételen alapuló kultúra etikai fogyasztókká alakításával, a közösségekhez való affinitás vagy érzelmi kapcsolatok révén való részvétellel való átalakulásával kell lépniük. egy olyan tendencia kialakulása, amely a marketing felelősségteljesebb formájára és az új üzleti formákra épül, amelyek nyílt ökoszisztémák létrehozásán alapulnak, „üzleti partnerek” bevonásával.

Ezeket a változásokat szem előtt tartva terveztük az MSc Marketing-et

A vállalkozásokkal együttműködve a marketing területén folytatják a jelenlegi ismereteinket, és bevonják a tanulókat a kutatásba. A vállalatok több szinten is részt vesznek a program közös létrehozásában: egyesek részt vesznek a program irányításában a Fejlesztési Bizottságon keresztül, míg mások támogatják a tanulókat az opcionális tanulási útvonalakon a „könnyű irányítás” partnerségek révén.... [-]

Franciaország Bordeaux Marseille
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Kedge Business School

A Kedge adatforgalmi képzése sokoldalú szakértőket képez, akik folyamatosan változó környezetben fejlődnek. Az adatok kombinálásával a digitális marketingmódszerek elsajá ... [+]

A Kedge adatforgalmi képzése sokoldalú szakértőket képez, akik folyamatosan változó környezetben fejlődnek. Az adatok kombinálásával a digitális marketingmódszerek elsajátításával a Mester megfelel a piac kihívásainak, mivel ezeken a területeken nem áll rendelkezésre vezetői know-how.

E képzés célja az Adatkezelés területén

A digitális, új szakmák és új gyakorlatok jönnek létre, ami valóban szükségessé teszi a képzést. Az MS Digital Marketing célja

erősségekKeresztképzés és kiegészítő képzésAz adatok integrálásaváltakozóProjektalapú pedagógiaVáltozatos oktatás az erős foglalkoztathatóság érdekébenA neves partnerek ökoszisztémájaErős integráció a helyi ökoszisztémávalA készségek fejlesztéseProject ManagementA keresett szakmai akkreditációkFelhasználói élményGrafikai tervezéstanfolyam... [-]
Franciaország Párizs
Kérj Információt
Francia
Részidős oktatás
13 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Kedge Business School

"A bor és a szeszesitalok folyamatosan változó ökoszisztémát, széttöredezett iparágat, összetett, mégis lenyűgöző ágazatot alkotnak. A termék és a piac megértéséhez szüks ... [+]

"A bor és a szeszesitalok folyamatosan változó ökoszisztémát, széttöredezett iparágat, összetett, mégis lenyűgöző ágazatot alkotnak. A termék és a piac megértéséhez szükséges, hogy szilárd technikai alapokat biztosítsunk, hanem ahhoz, hogy értékelni lehessen a pénzügyi, gazdasági A marketing és a környezetvédelem, a trendek, a lehetőségek és a korlátok A holnapi kihívásoknak való megfelelés érdekében a diákoknak meg kell adniuk a kulcsokat, hogy irányítsák őket, majd egy globális jövőképet alakítsanak ki.

A Kedge Bornál

Jeremy Cukierman, a bormester

Miért válassza ezt a programot?

Cselekedve tanulás

A diákok, az oktatók és a vállalatok közötti folyamatos kapcsolat révén a diákok aktívan részt vesznek saját képzésükben.... [-]

Franciaország Bordeaux
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Kedge Business School

A digitális marketing zavaró hatást gyakorol a társadalom egészére, a cégek, a kormányzati szervek és a felhasználók megalapozott gyakorlatát félretéve. Új szakmák és új ... [+]

Képzés az Agile Digital Marketerek számára

A digitális marketing zavaró hatást gyakorol a társadalom egészére, a cégek, a kormányzati szervek és a felhasználók megalapozott gyakorlatát félretéve. Új szakmák és új gyakorlatok alakultak ki, ami a piacon a szakképzettség hiányát és az ilyen területeken új vezetői képzések sürgős szükségességét eredményezte.

Egy folyamatosan változó környezetben, ahol a készségek gyorsan fejlődnek és a tudományágak egyre specializálódnak, a vállalatoknak a mai kihívások kezelése érdekében agilisabbaknak kell lenniük, mint valaha.

A digitális marketing új MSc

Meg fogja fedezni a teljes digitális marketing világot, amely a kompetenciákra és a tudásra összpontosít, amire szüksége lesz a vállalatok számára nagy hozzáadott értékkel rendelkező cselekvési stratégiák kialakításához. A program a témákra összpontosít, mint a közösségi média marketing, adatelemzés, digitális stratégia... [-]

Franciaország Marseille
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Kedge Business School

Az MSc a francia kereskedelem egyik vezető oktatási intézményévé vált, amely egyedülállóan a tengeri iparágra összpontosít, és 60 éves szakértelemmel rendelkezik a logisz ... [+]

Globális jövőkép a közlekedésről

Az MSc a francia kereskedelem egyik vezető oktatási intézményévé vált, amely egyedülállóan a tengeri iparágra összpontosít, és 60 éves szakértelemmel rendelkezik a logisztika és az üzleti optimalizálás területén. Erősségét a vállalati világgal, a történelemmel és a tanítás minőségével való mély kapcsolatból nyeri. A nemzetközi dimenzió a program alapköve, amely az AFTRAL-vel közösen épült, hogy lehetővé tegye a diákok számára a közlekedés, az ellátási lánc, a tárolás, a vám, az informatika és a nemzetközi, stratégiai kérdések kezelését. Ez az MSc olyan globális megközelítést kínál, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy kulcsfontosságú készségeket dolgozzanak ki három területen: nemzetközi kereskedelem, nemzetközi közlekedés és logisztika.... [-]

Franciaország Marseille
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Kedge Business School

Az MSc in International Business egy első osztályú nemzetközi üzleti menedzsment program. Nagyon praktikus megközelítéssel vonzza a diákokat a kulturális és geopolitikai ... [+]

A legjobb MSc, hogy megtapasztalja a világot

Az MSc in International Business egy első osztályú nemzetközi üzleti menedzsment program. Nagyon praktikus megközelítéssel vonzza a diákokat a kulturális és geopolitikai ismereteik élesítésére, és alkalmazza azokat a nemzetközi üzleti fejlődés összefüggésében.

Az üzleti közösség elvárja, hogy a belső és külső érdekelt felek, a közösségek és a környezet tekintetében egyre növekvő mértékű globális felelősséget vállaljon. A globális üzleti világ folyamatosan fejlődik és kihívást jelent a józan észre. Programunk a különböző komplex nemzetközi üzleti környezetet alkotó különböző kulturális és geopolitikai tényezőket vizsgálja. Újjáépíti a folyamatosan változó globális kontextus bonyolultságát, hogy segítse a tanulókat a jövőbeli karrierjükben.... [-]

Franciaország Bordeaux Marseille
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Kedge Business School

20 éve jött létre, a Nemzetközi Sport ... [+]

Vezető felsőoktatási program a sportágazat számára

20 éve jött létre, a Nemzetközi Sport

A program erőssége abban rejlik, hogy a vezetőknek ezen a különlegesen igényes és igényes piac követelményeinek megfelelően képezhetők, mivel az egyedülálló szakértelme az esemény-marketing és a sporttörvény kereszteződésében áll.

A diplomások 90% -a 6 hónapon belül talál munkát.35 000 € átlagos éves fizetés.Világszerte 500 alumni.30 partner cég.Miért válassza ezt a programot?

Kettős tudományos és szakmai szakértelem

Tanárok-kutatók, akik a professzionális sportági szakemberek.Elismert iparági szakemberek, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy megkülönböztető és keresett ismereteket és készségeket szerezzenek a munkaerőpiacon.... [-]
Franciaország Marseille
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Kedge Business School

Európa vezető programja a kettős szakértelem fejlesztésére. ... [+]

A különbség azáltal, hogy csatlakozik az új MSc a vállalati

Ma minden pénzügyi vállalat integrálja az új etikai és társadalmi kihívásokat befektetéseikbe és eszközallokációs stratégiáikba, és képzett profilokat keres.

Az MSc célja, hogy a pénzügyi eszközök tökéletes megértésével képezze a szakembereket, és mind a pénzügyi, mind a pénzügyi szakértelem kulcsfontosságú a pénzügyi pályafutás fejlődésében.

Jöjjön el más finanszírozási szögből a jól képzett, szakértői karokkal és az erős partnerek hálózatával, hogy megkönnyítse a munkahelyteremtést.

Ezzel az MSc-vel valódi hozzáadott értéket ad a karrierjének. A hagyományos kereskedelemben és az ESG-kérdésekben rejlő új szakmákban számos lehetőséget kínálhat.... [-]

Franciaország Marseille Párizs
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Kedge Business School

Egy igazi üzleti fejlesztő, az üzleti mérnökök a Business-to-Business környezetekre specializálódnak, és magas nyereségű komplex megoldásokat, termékeket és szolgáltatáso ... [+]

Kettős szakértelem a technológia és a menedzsment területén, hogy felgyorsítsa karrierjét

Egy igazi üzleti fejlesztő, az üzleti mérnökök a Business-to-Business környezetekre specializálódnak, és magas nyereségű komplex megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat tárgyalnak. Nemcsak üzleti portfóliójukat kezelik, hanem globális átfogó megoldásokat is kínálnak ügyfeleiknek.

Az üzleti mérnökök a kereskedelmi és technikai csoportok közötti interfészként helyezkednek el, és a kezdetektől a végéig nagy projekteket koordinálnak és telepítenek.

Az elmúlt 30 évben az Üzleti Mérnöki Program kifejezetten tudományos vagy technikai profilokhoz készült. A program célja, hogy a legmagasabb szintű kereskedelmi és menedzsment kompetenciákat fejlessze, hogy Alumni-jaink képesek legyenek az üzleti stratégiák kidolgozására és az innovatív projektek kezelésére.... [-]

Franciaország Toulon
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Kedge Business School

A beszerzés a legolcsóbb árak megtalálásával kapcsolatos. Ez már nem így van. Napjainkban a beszerzés a stratégiai beszállítókkal való együttműködésről szól, hogy megraga ... [+]

Az innováció elfogadása kulcsfontosságú

A beszerzés a legolcsóbb árak megtalálásával kapcsolatos. Ez már nem így van. Napjainkban a beszerzés a stratégiai beszállítókkal való együttműködésről szól, hogy megragadja az innovációt és a lehető leggyorsabban végrehajtja azt.

A hangsúly most az innováció elfogadására, a piacra jutás sebességére és a beszerzés szerepére vált rendkívül stratégiai jellegűvé. A kulcsfontosságú beszállítók most már a javaslatok valódi erővé váltak. Ez a változás teljesen más fajta beszerzési szakembereket igényel.

A MAI számos tanfolyamot kínál a beszerzésben. A multinacionális cégek a MAI-t elismerik, hogy az új termékfejlesztéshez vezető beszerzési és innovációs korszakot képvisel.... [-]

Franciaország Bordeaux
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Kedge Business School

Az ISLI programokat 1984-ben alapították, hogy kielégítsék a nemzetközi szakmai szövetségek iránti keresletet, és világszerte a Global Supply Chain Management vezető prog ... [+]

Érték az innováció és a kreativitás révén

Az ISLI programokat 1984-ben alapították, hogy kielégítsék a nemzetközi szakmai szövetségek iránti keresletet, és világszerte a Global Supply Chain Management vezető programjaivá váltak. Nemzetközi hírnevük a szakmai elismerésen, a kutatócsoporton, a kiadványokon és a tapasztalati pedagógián alapul. Az akkreditációt a „The Chartered Institute of Purchasing” akkreditálja

A Globális Ellátási Lánc Menedzsment MSc-je felkészíti az egyéneket az üzleti menedzsment új korszakának kihívásaira. A sikeres vezetők azok, akik globális megközelítést alkalmaznak elemzésükre, és tudják, hogyan kell építeni egy ellátási lánc architektúrát a világméretű hálózatok számára.... [-]

Franciaország Bordeaux
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Kedge Business School

2004 óta a kreatív iparágak szakértelmének köszönhetően ... [+]

2004 óta a kreatív iparágak szakértelmének köszönhetően

Franciaország egyedülálló gazdag kulturális öröksége és élénk kreatív ágazata. Ez a „kulturális kivétel” híres országa sokféle produkciót támogat. Franciaország a művészeti, kulturális és kreatív termékek egyedülálló fogalmát azonosítja, amely világszerte megkülönbözteti őket. A művészek és az alkotók meghívást kapnak arra, hogy beszéljenek a diákokkal, hogy megmutassák nekik a terület sokféleségét és ösztönözzék őket arra, hogy inspirálják a látásukat.

Miért válassza ezt a programot?Francia Szellem

Hozza ki a legjobbat a művészi, kulturális és kreatív szervezetek menedzsmentjéből. Franciaország egyedülálló gazdag kulturális öröksége és élénk kreatív ágazata. Ez a „kulturális kivétel” híres országa sokféle produkciót támogat, itt a kultúrát nem tekintik egyszerűen árucikknek, mint bármely másnak. Franciaország a művészeti, kulturális és kreatív termékek egyedülálló fogalmát azonosítja, amely világszerte megkülönbözteti őket.... [-]

Franciaország Párizs
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Kedge Business School
Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Franciaország
Address
Kedge Business School
Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franciaország
Address
Kedge Business School
Párizs, Île-de-France, Franciaország
Address
Kedge Business School
Toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franciaország
Address
Kedge Business School
Suzhou, Jiangsu, Kína
Address
Kedge Business School
Shanghai, Shanghai, Kína
Address
Kedge Business School
Dakar, Dakar régió, Szenegál