Hivatalos Leírás

LéCOLE a rendezvény gondolkodó iskolát, az école d'excellence de l'événement

Egy iskola az ágazat szolgálatában

Az iskola ereje struktúrájában és irányításában rejlik: a két legfontosabb ágazati egyesület, az UNIMEV és a LÉVÉNEMENT a legnagyobb részvényesek lesznek az Institut de l'Événement alapítói mellett. Az iskola erőforrásaiban és irányításában is részt vesznek az események.

Ez a képviselet biztosítja, hogy az oktatási tartalmak és készségek tökéletesen illeszkedjenek az iparág igényeihez. A diplomás hallgatók foglalkoztathatóságát az oktatók és az eseménypiac szereplői szoros és állandó cseréje optimalizálja.

Ez nem csak egy iskola, amely az események iparági képzését biztosítja, hanem egy olyan iskola, amelyet kifejezetten a rendezvények iparának jövőbeli szerepére fejlesztettek ki.

A LÉCOLE-ESZKÖZÖK ESETÉN/>


A TANULÓK NYÚJTÁSA:
PRÓORITIZE AZ ALKALMAZOTT TANULÓK ALKALMAZOTT ALKALMAZÁSÁRA VONATKOZÓ ALKALMAZÁSOKAT:/>

A'TIPIC - AKCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK - ADR TERMELÉS - ALGORYTHME - À NOUS LA LUNE - ARCANCE ESEMÉNY - AREP - ARTHÉMUSE - AUDITOIRE - BIARRITZ TOURISME - CHAÏKANA - CREALIANS - DUPLA 2 - EURÓPAI KARDIOLÓGIAI TÁRSASÁG - ÉVÉNEMENTS D'ELLES - EXPONANTES - FC2 RENDEZVÉNYEK - FOIRE EXPOZÍCIÓ DE CLERMONT COURNON - GIGLAM - GL ESEMÉNYEK - GRAND NANCY CONGRÈS ET ÉVÉNEMENTS - GROUPE FG TERVEZÉS - ZÖLD ÉVÉNEMENTS - CSOPORT IDEACTIF - CSOPORTHATÉKONYSÁG - GROUPE S'CAPE - HOPSCOTCH GROUPE - JET STIM - JMT FRANCIAORSZÁG - LA 4D - LÉVÉNEMENT - LEVER DE RIDEAU - MAGIC KERT - MANIFESTORY - MONDIAL ESEMÉNYEK - MONSIEUR LOYAL - EMLÉKEZÉS - ORLÉNS VAL DE LOIRE ÉVÉNEMENTS - REIMS ÉVÉNEMENTS - ROUEN EXPO ÉVÉNEMENTS - SAGARMATHA - TÁRSADALMI DINAMIT - SOMMET DE L'ÉLEVAGE - RENDSZERI ESEMÉNY - UNIMEV - VIPARISA LéCOLE-hoz csatlakozni csatlakozni az eseményiparhoz

A LéCOLE a rendezvényformátumok (belső egyezmények, szemináriumok, kiállítások, termékbemutatók, konferenciák, sportesemények, kulturális rendezvények, közúti kiállítások, rendezvények stb.) Szakembereinek létrehozása mellett a diákokat arra is felkínálja, hogy egy eseménytervező elméjével gondolkodjanak .

Az Eseménykezelőnek egy esemény "mechanikáját" kell elsajátítania, és képesnek kell lennie arra, hogy bármilyen formátumban és médiumban bármilyen típusú szolgáltatás / termék / márka / ipar / közösség számára "eseményt hozzon létre", és a különböző szakaszokat egy projekt tervezésére, koordinálására és nyomon követésére, mindenféle formátumra és médiára .

Az esemény gondolkodás minden marketing-, kommunikációs, üzleti vagy innovációs problémára vonatkozik.

Az esemény gondolkodás az oktatáson kívüli diákok kíváncsiságáról, merészségéről, várakozásairól, empátiájáról, értelmezéséről, vállalkozói készségéről és találékonyságáról tanúskodik.

Programs taught in:
Angol
Francia

Az intézmény további kínálata:

Mester

LéCOLE - The Event Thinking School

Programunk nyitva áll egy Bac 3 birtokosok számára (egyenértékű a bachelor-fokozattal, 180 ECTS kredit) Minden diák megismerteti a helyszíneket, és szemtől szemben találk ... [+]

«Az események menedzselése nem olyan szerepet tölt be, amely teljesen megtanulható vagy elsajátítható egy hagyományos 50m² osztályban.»

Minden diák megismerteti a helyszíneket, és szemtől szemben találkozik az olyan helyszínekkel, amelyek bármelyik "nyersanyag".

Az osztályokat hetente változó helyszíneken tartják. A napok vagy hetek "rendezettek" különböző rendezvényhelyszíneken (Kongresszusi központok - Expo parkok - Szállodák - Színházak - Hirdető kampuszok - Stadionok - Koncerttermek - Nyilvános helyek stb.). A diákok és a résztvevők ezen a helyen töltenek időt. Ennek a mobil iskola oktatási előnyei többszörösek:

Új helyek felfedezése, erősségeik, gyengeségeik és működésükA gyakorlati esettanulmányok kidolgozásaSoha nem változtatják meg az iskolát rutinszerűen, így a hallgatók folyamatos lehetőségeket találnak a felfedezésreBevezetés a technikai színpadra (színpadi tervezés, hang, fény és videó)Az oktatási programnak egy kézzelfogható szakmai valóságban való rögzítése, amely egy nap a jövő események menedzsment szakembereinek mindennapi életévé válik... [-]
Franciaország Paris
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

LéCOLE - The event thinking school - Home

Location address
6, rue de Lisbonne
Paris, Île-de-France, 75008 FR
Social Media