Hivatalos Leírás

60853_Screenshot-2017-11-16GroupeSupdeCoLaRochelle.png

A felsőoktatásra szánt csoport

1988-ban létrehozott La Rochelle Business School volt az első francia felsőoktatási csoport. A csoport nemcsak jelen van a helyi térségben, hanem nemzetközi szinten is, melyet partneri egyetemek és vállalatok nagy hálózata támogat mind Franciaországban, mind világszerte.
A csoport önálló és autonóm döntéshozatali, valamint multidiszciplináris és több campusos, és ma 5 különböző iskolával büszkélkedik, megosztva egy erős identitást, amely a foglalkoztathatóságra és a felelősségre összpontosít.

1 csoport / 5 iskola

A csoport magában foglalja a La Rochelle Üzleti Iskolát , a La Rochelle Turisztikai Iskolát

60855_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle.png

 • Bachelor Business - BBA Nemzetközi - Maser a Menedzsment - MSc és MBA
 • A legjobb francia üzleti iskolák legjobb 20-ban szerepel
 • Egy olyan iskola, amely AACSB akkreditált minden programra és az EPAS-re akkreditált mind a BBA International, mind a Master in Management számára.

60859_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle1.png

 • Bachelor Turizmus és Vendéglátás - MSc Turizmus
 • Az egyetlen francia iskola, amelynek tanfolyamai UNWTO.TedQual akkreditált.

60858_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle2.png

 • Bachelor in Web Design és Grafikus Kommunikáció

60857_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle3.png

 • Bachelor alapítvány éve
 • Üzleti alapítványi program
 • Nyári és téli iskolák
 • A francia mint idegen nyelv

60856_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle4.png

 • Executive Education és vállalati szolgáltatások.

Kínálunk programokat francia nyelven vagy angolul.

Globális kilátásokkal rendelkező campus

Mint egy egyetemi város kiváló, La Rochelle vonzza a diákokat, tanárokat és előadókat a világ minden tájáról. A város campusában ez a kulturális sokszínűség valóságos gazdagság, ahol különböző tapasztalatok oszthatók meg.

A nemzetközi diákok a hallgatói testület 22% -át képviselik

A csoport mintegy 3500 hallgatót fogad, akik közül 785 nemzetközi, 82 különböző nemzetiségű. Ezenkívül a tanári kar 41% -a nemzetközi kutatási előadókból és üzleti előadókból áll.

Ez a nemzetközi elem egy valódi eszközt képvisel csoportunk egész "közösségének", amely különböző kulturális szempontokat és nemzetközi tapasztalatokat vezet be, ezáltal lehetővé téve az üzleti világ jobb megértését ... globális szinten. Emellett lehetőséget biztosít számunkra olyan szakmai készségek fejlesztésére is, amelyek megfelelnek mind a nemzetközi társaságok előtt álló problémáknak, mind a szükségleteinek.

Akkreditációk és ranglisták

60866_Screenshot-2017-11-16MBA-15836X500jpgimagemJPEG1536500pixels.png

Pénzügyi idő szerinti rangsorolás
2014-ben, az AACSB akkreditáció után, a La Rochelle Education Group szerepelt a Financial Times rangos nemzetközi rangsorában. Napjainkban ez a rangsor 95 fő üzleti iskolát foglal magában, ebből 24 francia. Ebben az évben a La Rochelle Business School 5. helyezést ért el a "Nemzetközi kurzus tapasztalat" kategóriában a Master in Management programban.

60864_Screenshot-2017-11-16logo-AACSB-logo-EQUIS-logo-EPAS-logo-AMBApngimagemPNG320200pixels.png

AACSB, a nemzetközi kiválóság garanciája
2013-tól a La Rochelle Business School az AACSB akkreditált, nemzetközi kiválósági címkéje, amelyet az üzleti iskolák csak 5% -ának tartanak világszerte. 1916-ban alapított AACSB a legrégebbi akkreditáció, amelynek célja az iskola küldetésének értékelése, a kari, a szellemi hozzájárulások és az oktatási programok, az általános minőség és a folyamatos javulás érdekében.

60867_Screenshot-2017-11-16Tedqual-LogojpgimagemJPEG198198pixels.png

NWTO.TedQual tanúsítvány

2009-ben La Rochelle Turizmus Iskola

60865_Screenshot-2017-11-16logo_qualite-fle_maria_128x174jpgimagemJPEG128174pixels.png

FLE Qualité - a francia mint idegen nyelvű minőségi címke
A La Rochelle Education Group működő IEF Francia Nyelvi Intézet francia nyelvű idegen nyelvű alapdokumentumként megkapta az FLE Qualité címkét. A címkét három különböző minisztérium (Nemzeti Oktatási, Felsőoktatási és Kutatási Minisztérium, Kulturális és Kulturális Minisztérium Kommunikáció és Külügyminisztérium és Nemzetközi Fejlesztési Minisztérium), és minőségi garanciát nyújt a kínált szolgáltatások (felvételi, üdvözlés, szállás, adminisztratív támogatás, létesítmények), a nyújtott oktatás és a kínált programok tekintetében.

Kulcsfigurák

 • 1988: Megalakult a La Rochelle Education Group
 • 3500 hallgató az egyetemen
 • 785 nemzetközi diák
 • 14 500 diplomás
 • 82 nemzetiségű
 • 41% nemzetközi professzor
 • 170 partner egyetem van 48 országban
 • 50 diákszövetség és klub
 • 102 állandó kar (ebből 72 vezetés)
 • 58 kutatóprofesszor
 • 204 menedzsment szakember
 • 57 fő vállalati partner
 • 12 000 m² helyiség
Program oktatási nyelve:
Angol
Francia

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

La Rochelle Education Group

Ez a rendkívül nemzetközi program több különböző lehetőséget kínál, és a hallgatók képesek testre szabni programukat, hogy tükrözzék személyes és szakmai projektjüket. A ... [+]

A Master in Management programon belül az egyes hallgatók és az egyes tanulmányutak egyediek. Köszönhetően a különböző tanulási tételeknek és tapasztalatoknak, testreszabhatja saját programját, és kiemelheti tanulmányait, amelyeket a projektje szempontjából legfontosabbnak tartasz. Bár minden diák ugyanazt a képesítést kapja a program végén, egy képesítés, amely biztosítja a toborzóknak a képességeit, mindenki egyedülálló tapasztalatokat kap, amelyek tükröződnek önéletrajzain, és ezért különbséget tesznek a következő jelöltnél .

A Master in Management nyitott a diákok, akik már tanult legalább 2 év óta elhagyja a High School (vagy nemzetközi megfelelője). A program felkészíti őket üzleti karrierekre, és felkészíti őket arra, hogy felelős vezetőkké váljanak, akik tisztában vannak a döntéseik környezetre gyakorolt ​​hatásával. Ez a rendkívül nemzetközi program több különböző lehetséges pályát kínál, és a diákok személyre szabott és profi projektüket testre szabhatják. A legigényesebb szakmai szabványoknak megfelelően ez a Master in Management program garantálja mind a foglalkoztathatóságát, mind a karrierfejlesztését. A Master in Management jellemzi egy sor pedagógiai tevékenység, szakmai tapasztalatok, és a tapasztalati és szellemi kihívások.... [-]

Franciaország La Rochelle
Kérj Információt
Angol,Francia
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

La Rochelle Education Group

Az MSc és MBA a turizmus a tökéletes választás azok számára, akik szerezni valódi munkát szakértelmet az utazási és turisztikai ágazat. A diplomások készen állnak arra, h ... [+]

La Rochelle Turisztikai Iskola/>

Az MSc és MBA a turizmus a tökéletes választás azok számára, akik szerezni valódi munkát szakértelmet az utazási és turisztikai ágazat. A diplomások készen állnak arra, hogy az egész iparágban az utazási vállalkozásoktól (utazási irodák stb.) A helyi és regionális idegenforgalomban résztvevő szervezetektől (turisztikai információs központok stb.) Működjenek. Az MSc és MBA a nemzetközi vendéglátás vagy esemény menedzsment célja, hogy a hallgatók szeretnék fejleszteni a vezetői képességek és a stratégiai vezetői vízióját alkalmazzák a turizmus.... [-]

Franciaország La Rochelle
Kérj Információt
Francia,Angol
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

La Rochelle: the place to be, the place to study!

Class of 2016: International graduates share their experience with you

La Rochelle Business School International Students share their experience

Welcome Days at La Rochelle Education Group!

Groupe Sup de Co La Rochelle
Address
102 RUE DE COUREILLES
17024 La Rochelle, Nouvelle-Aquitaine, Franciaország
Honlap
Telefonszám
+33 (0)5 16 19 63 94