Hivatalos Leírás

Üdvözöljük

Iskolánk 19 éve ötvözi a kreativitást, az elkötelezettséget és a technikai kiválóságot.

A világhírű kiválóság hírnevével a MOPA felső szintű képzést kínál a diákjainknak a CG képeken és animációkon való karrierje felkészítéséhez.

A világ számos fesztiválján szerzett díjak ( SIGGRAPH, az Oscar- díjasok) a diákjaink művészeti, filmszínészeti és technikai szakértelmét tanúsítják. A MOPA minősítés a vezető 3D / CG stúdiókban a foglalkoztatás útlevele .... Aardman, Mikros, DoubleNegative, MacGuff megvilágítás, The Mill. ..

A MOPA nyújtott átfogó képzés megnyitja a nemzetközi lehetőségek világát és a karriered gyorsaságát.

A 2016-os MOPA "The Garden Party" címet a 2018-as Oscarra neveztük el!

A MOPA közösség

Tanári kar

A képzést szakképzett szakemberek mentesítik, akik szakmai tevékenységüket a tanítással váltják fel.

A tudásuk és tudásuk átadásának szenvedélye által motivált tanári munkatársak magas színvonalat követelnek diákjainktól, de nagyvonalú, támogató megközelítésük is jellemzi őket.

Pályakezdő hálózat

Több mint 500 diplomásból áll, amelyek minden nagyobb nemzetközi stúdióban jelen vannak, diplomások szintén az iskolák nagykövetei, üdvözlő gyakornokok és friss diplomások a szervezetükbe. Még mindig a régi iskolájukhoz csatlakoznak, nagy örömmel vesznek részt abban, hogy visszatérnek az iskolába, hogy részt vesznek a sérüléseken, elbocsássák a képzést és konferenciákat szerveznek.

A stúdiók

Az iskola létezésének 19 évében fennálló viszonyban kialakult hűséggel és bizalommal rendszeresen jönnek a MOPA , hogy részt vegyenek a zsűriinkben, konferenciákon és projekteken.

Felszerelés

A MOPA hallgatói ugyanazt a felszerelést és szoftvert élvezik a professzionális stúdiókban. Számítástechnikai berendezés: több mint 200 számítógép, 3DS Max, Nuke, Anyagfestő, Houdini, Unity és sok más. A renderelő gazdaság hozzájárul a filmek előállításához szükséges számítógépes erőhöz. A hallgatók a normál munkaidő után is hozzáférhetnek a helyiségekhez, amikor jelentős projekteket végeznek.

A tanfolyamok

Szigorú, magas színvonalú szakmai képzés

Célunk:

Az animációs filmek és post-produkciók szakembereinek képzése, a jövőbeli stúdió szakemberek, művészi vízió, a filmalkotás átfogó folyamatának megértése, valamint az erős technikai szakértelem és a csapatmunka tapasztalata.

A MOPA tanítási megközelítése a diákok különféle filmkészítés során szerzett tapasztalataival foglalkozik, amely lehetővé teszi számukra, hogy tanulmányaik végén eredeti, professzionális minőségű filmeket készítsenek.

Az ötéves kurzus végzős egy 5 éves fejlett diploma, mint CG filmes.

A tananyag

A művészeti előkészítő év (francia nyelven)
Az idei tréning célja, hogy kreatív potenciálját elősegítse, gazdagítsa kulturális és kreatív tudását, segítsen munkamódszereket elsajátítani, és mindenekelőtt bizalmát adja az erősségeiben és tehetségeiben.

Ebben az évben lehetővé válik, hogy megszerezzen egy szilárd készséget, egy olyan portfólió összeállítása, amely tükrözi identitását és tehetségét, valamint megerősíti pályafutásának irányát.
1. tanulmányi ciklus (francia nyelven)
Az 1. tanulmányi ciklus hároméves tanulmányból áll.
A célok a következők:
  • hogy olyan módszertant szerezzen, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy az iskolai projekteket a sikeres eredményektől kezdve egészen a végéig tartsák.
  • hogy egyéni és csapatélményt szerezzen.
  • hogy megszerezzék a művészi és filmalkotási alapokat, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy sikeresen befejezzék az animációs filmeket.
  • hogy tapasztalatokat szerezzen a teljes technikai munkafolyamatban a koncepciófejlődéstől az animált rövidfilm gyártásáig.
2. tanulmányciklus
A 2. tanulmányi ciklus két évig tart, és egy 5 éves diploma megszerzésével zárul, mint CG filmkészítő. Ez a ciklus lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy valódi szakmai tapasztalatot szerezzenek, és a tanulmányaik végén készen állnak a munkára.
Számos specializáció lehetséges:
  • Élénkség
  • Digitális képalkotás
  • Nemzetközi negyedéves belépési osztály új belépő hallgatók számára (angol nyelvű oktatás)
A tanulmányi ciklusok utolsó éve egy CG animációs rövidfilm készítésének szentelt.
Az oklevél
Ötéves diplomás, mint a CG filmmester, a Certified 1. szint a Nemzeti Szakmai Tanúsítási Bizottság (Level 7 Europe). A végső hallgatók egy animációs rövidfilmet állítanak elő, amelyet az ipar szakembereiből álló zsűri jelent.

Felvételi

Az előkészítő év bejárata interjú és portfólió bemutatása.
Az 1. év és a 2. év első tanulmányi ciklusának felvételi vizsgája minden év áprilisában kerül megrendezésre (kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az idei dátumokkal).
2019-ben a hallgatókat a 4. évre közvetlenül egy interjú, személyes portfólió és néhány technikai teszt alkalmazása után lehet bevinni. 2019. DECEMBER NYILVÁNTARTÁSOK

Tandíjak

A MOPA díjai rendkívül versenyképesek. Az iskola kiválóságával és jó hírnevével, valamint a közel 100% -os végzettségű munkaerő-felvételi arányával kombinálva a MOPA egyedülálló költség-értéket nyújt. Lásd a honlapunkat a részletekért.
Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Francia

Az intézmény további kínálata:


MOPA

A kétéves mesterszintű továbbképzés angol és francia nyelven folyik, és olyan külső hallgatókra irányul, akiknek az egyetemi 3D-s képzése van, akik tovább szeretnék tudni ... [+]

Fordítsd át a CG animációd iránti szenvedélyedet egy győztes karrierré

Kétéves mesterszintű továbbképzés angol és francia nyelven.

Egy egyetemi végzettséggel vagy ezzel egyenértékű digitális művészeti tapasztalattal rendelkezik, állami akkreditált, mester szintű animációs tanfolyamot keres? Kövesse nyomon a MOPA hallgatókat, akik elsajátították mind a technikai ismereteket, mind a mesemondást. Most dolgoznak a The Mill-ban, az Aardman Studios-ban, a DoubleNegative-ban, a Mikros-ban és még ... nyertes nyereményeket, mint a SIGGRAPH és az OSCARS számára .

Minősített és készen áll a szakmai csapatokhoz való csatlakozásra, mihelyt végzett, a MOPA minősítés az ambiciózus pályafutás útlevele a nemzetközi stúdiók és lehetőségek világában.... [-]

Franciaország Arles
Szeptember 2020
Angol,Francia
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

MoPA Computer Animation School Showreel

MoPA students at work