Hivatalos Leírás

Mode Estah az iskola for Advanced Studies területén divat és a luxus. magániskola emberi léptékű, ez az a hely, ahol úgy gondoljuk, és vagy transzverzális készségek teljesen körülvesz a területen.

A megosztott meggyőződéssel, szakemberek, hogy a know-how fontos eszköz, ModeEstah kínál a hallgatók széles körű képzést, hogy a meghajtó a napi divat és a luxus ágazatban.

Az iskola megteremti a pedagógia a vállalkozások támogatása a gyorsan változó munkaerő-piaci és szakmákban folyamatosan fejlődnek gazdagítani ipar, tervezés és innováció, alkotás és a készségek, a kép és a kommunikáció, az események és marketing, menedzsment és vállalkozás.

A magántulajdonban lévő, Mode Estah biztosítja háromfogásos után a tálcát, és továbbra is a vitathatatlan vezetője a tanulmányok váltakozva:

  • Curriculum tervező Stylist niv.II (Cím tanúsított az állam)
  • Curriculum Modéliste Creator niv.II (Cím tanúsított az állam)
  • Divat Management tananyag tervezése és luxus niv.I (Cím tanúsított az állam)

Mode Estah szállít CNCP oklevelek Level I. és II szint az alkotás és az innováció, valamint a menedzsment Fashion Design és luxus.

Idén Mode Estah ünnepli 27 éves. 27 éve, divatcégek és nekik orientaton Mode Estah beállítja a programok, módszerek, az iskola szervezetétől minden fejleményei a divatipar.

Program oktatási nyelve:
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Mode Estah

Az a szándékunk, hogy a divat, a formatervezés és a luxus világában a vezetők új generációját képezzük. A teljes kurzusok magasan kvalifikált képzést nyújtanak, és speciá ... [+]

Az a szándékunk, hogy a divat, a formatervezés és a luxus világában a vezetők új generációját képezzük. A teljes kurzusok magasan kvalifikált képzést nyújtanak, és speciális előkészítést kínálnak a legvonzóbb vezetői feladatokhoz ...

A divatipar szembesült a nemzetközivé válás, a diverzifikáció és a demokratizálódás hármas jelenségével. Ezeknek a mutációknak a kezelése során a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell, és ezért magasan képzett vezetőket kell keresniük, amelyek valószínűleg kielégítik egy nagyon globális piac igényeit, jelentős nemzetközi megnyitóval.

Ezzel a kurzussal olyan különböző eszközöket, mint például a "terméktechnikákat" és a "vállalati stratégiát" hasonlíthat össze, amelyek a luxus, a késztermék és a kiskereskedelem piacán jellemzőek. Ahhoz, hogy jövőbeli márkakereskedéssé válhasson, megtudhatja, hogyan lehet a célt azonosítani, meghatározni a terméket, kidolgozni a termékek megvalósításának stratégiáját a piacon, és megvalósítani a szükséges eszközöket a piaci tanulmányelemzéstől a megfelelő kommunikációs eszközökig. Valódi műszaki szakértelem lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, hogy az eredmények megfelelnek-e az eredeti projektnek ...... [-]

Franciaország Párizs
Szeptember 2020
Francia
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

Défilé Promo 2015