Mode Estah

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mode Estah az iskola for Advanced Studies területén divat és a luxus. magániskola emberi léptékű, ez az a hely, ahol úgy gondoljuk, és vagy transzverzális készségek teljesen körülvesz a területen.

A megosztott meggyőződéssel, szakemberek, hogy a know-how fontos eszköz, ModeEstah kínál a hallgatók széles körű képzést, hogy a meghajtó a napi divat és a luxus ágazatban.

Az iskola megteremti a pedagógia a vállalkozások támogatása a gyorsan változó munkaerő-piaci és szakmákban folyamatosan fejlődnek gazdagítani ipar, tervezés és innováció, alkotás és a készségek, a kép és a kommunikáció, az események és marketing, menedzsment és vállalkozás.

A magántulajdonban lévő, Mode Estah biztosítja háromfogásos után a tálcát, és továbbra is a vitathatatlan vezetője a tanulmányok váltakozva:

  • Curriculum tervező Stylist niv.II (Cím tanúsított az állam)
  • Curriculum Modéliste Creator niv.II (Cím tanúsított az állam)
  • Divat Management tananyag tervezése és luxus niv.I (Cím tanúsított az állam)

Mode Estah szállít CNCP oklevelek Level I. és II szint az alkotás és az innováció, valamint a menedzsment Fashion Design és luxus.

Idén Mode Estah ünnepli 27 éves. 27 éve, divatcégek és nekik orientaton Mode Estah beállítja a programok, módszerek, az iskola szervezetétől minden fejleményei a divatipar.

Helyszínek

Párizs

Address
32 Rue de Paradis
75010 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket