NEOMA Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Született a szövetség Rouen Business School és a Reims Management School on április 24, 2013, NEOMA Business School megállapítja egy dolog: egy állandóan változó világban, az oktatás kell nyit új Pathways . Ezért kihívjuk a hagyományos oktatási modelleket és tartalmakat arra, hogy felkészítsük hallgatóinkat arra, hogy aktív szerepet vállaljanak a vállalatok és a mai társadalom átalakításában, és biztosítsuk számukra a jövőbeli munkavégzéshez szükséges készségeket.

A mesterséges intelligencia korszakában az emberi intelligenciába is hiszünk. Az individualizmus korszakában elősegítjük az empátiát és az együttműködést. A globalizáció korában úgy gondoljuk, hogy az egyediség az ember jellegéből, értékeiből, elkötelezettségéből és szenvedélyéből fakad. Mivel a szenvedély azt jelenti, hogy iránymutatással rendelkezünk, és mivel szenvedélyesek vagyunk mi is, mi irányítjuk a hallgatóinkat és ösztönözzük őket innovációra, kísérletezésre és kezdeményezésre. Azt akarjuk, hogy megtalálják magukat, megtalálják a legmegfelelőbb Pathway saját megvalósításukhoz, képességeik fejlesztésére, ahelyett, hogy csupán technikákat tanulnának. Arra biztatjuk őket, hogy vezéreljék a társadalom átalakulását és álljanak szemben minden kihívással, Franciaországban és a világ minden táján.

NEOMA Business School széles körű és magas színvonalú programokat kínál a marketing (az általános és a digitális), a pénzügy (a vállalati eszközöktől a pénzügyi és pénzügyi piacokig és a technológiákig, a nemzetközi üzleti és menedzsment, az ellátási lánc…), kezdve a Bachelor fokozatától a Ph.D., ideértve a mesterképzéseket és az Executive Education programokat. És a hallgatók új innovatív pedagógiát vesznek fel, amely a merítés és a szimuláció kultúrájának megtapasztalásán alapul (esettanulmányok, kihívást jelentő szemináriumok stb.). A NEOMA Business School való csatlakozás az, hogy kihasználja a világ egyik legaktívabb és leginkább összekapcsolt hálózatának előnyeit: több mint 59 500 diplomás, 300 legfontosabb vállalati partner, 300 rangos akadémiai partner 75 országban, több mint 9000 hallgató, különböző háttérrel és országgal, valamint egy rendkívül nemzetközi kari. A rangos Financial Times «Masters in Management 2019» nemzetközi rangsorában a 43. helyezett, és a tíz legjobb francia iskolában a 8. helyet tartva a NEOMA Business School három campusa van Rouenben, Reimsben, Párizsban, és rendelkezik a leginkább áhított nemzetközi hármas akkreditációkkal. az üzleti iskolák világában: EQUIS, AACSB és AMBA.

Helyszínek

Rouen

Address
NEOMA Business School - Headquarters
1 Rue du Maréchal Juin
BP 215

76825 Rouen, Normandia, Franciaország

Párizs

Address
9 Rue d'Athènes - 75009 Paris, France
Párizs, Île-de-France, Franciaország

Reims

Address
Reims, Grand Est, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció