Paris College Of Art

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Paris College of Art dinamikus fórumát ötletek, módszerek és a szakmai tapasztalat. A diákok és a tanárok összekapcsolják a kíváncsiság, a kísérletezés és a lelkesedés a törekvés a tanulás. Párizsban College of Art, úgy véljük, hogy találjanak megoldásnak, ami egy műalkotás, és megkönnyíti a termelés egy kreatív csapat szellemi folyamatok tagadhatatlan értékeit. A fejlődő kritikus tudatosság a hands-on kutatások és viták elengedhetetlen a szakmai érés és az egyéni növekedés. Művészeti gyakorlat megköveteli a magas szintű személyes elkötelezettség és a fegyelem, és azt várjuk a diákokat, hogy aktívan vegyenek részt az órán, hogy így fedezze eltérő nézőpontok és vegyenek részt a kreatív források.

Paris College of Art gyökerezik a város elsődleges művészeti és design termelést. Megtapasztalása az egyediségét a párizsi metropolisz egy gazdag forrása a vizuális inspiráció. Ezt a tapasztalatot megosszák az egyének több mint 40 különböző országban ad a diákok egyedülálló perspektívát a fajta véleménynyilvánítás meglévő szerte a világon.

A öröksége párizsi College of Art és a sikeres diplomásokat van valami, amire büszkék lehetünk, és hogy hozzájáruljon az elkövetkező években.

Küldetés

Paris College of Art, egy új név egy főiskolai több mint 30 éves tapasztalattal, elősegíti a művészi és szellemi érés ígéretes diák a kiemelkedő művészek, művészettörténészek, fotósok, grafikusok, és a design vezetők. Megalapozni a párizsi táj, értesítette az Európai művészet és design világában, táplálja a kari vezetők a kreatív iparágak a világ vége, és pótolni diák több mint 50 országban, Párizs College of Art egy valóban nemzetközi főiskolán.

Paris College of Art-ben alakult, mint önálló diplomát adó intézmény, melynek küldetése, hogy: 1) a legmagasabb nemzetközi szintű művészeti és design oktatás tanított egy amerikai pedagógiai paradigma, miközben befolyásolta, tájékozott és rajz a mi francia / európai környezet és 2) nyit francia oktatási lehetőségeket a világon és nemzetközi oktatási, a francia.

Helyszínek

Párizs

Paris College of Art

Address
15 rue Fénelon

75010 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 1 45 77 39 66

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket