Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited

Üzenet az elnöktől

Dauphine egyedülálló a világon a francia egyetemeken.

Dauphine szakosodott szervezet, és a határozat Sciences. Küldetésünk, hogy oktassák a jövő generációi a vezetők, vállalkozók, vezetők és tudósok, hogy mind a szakértők a saját területén, és társadalmilag felelős, kulturált, nyitott a közösség tagjainak.

Úgy döntünk, csak a legjobb jelölteket, és úgy döntenek, Dauphine.

Karunk nemzetközileg nagyra becsült és díjnyertes.

Mi tiszteletben a mi tudományos kiválóság és elismert a minőségi kutatás a szervezeti és döntési tudományok.

A szoros kapcsolatokat, hogy az üzleti világ arról, hogy Dauphine diákok felkészültek a szakmai jövőjükkel, és hogy a programok és tantervek lépést tartani az egyre változó gazdasági környezetben.

Dauphiné nemzetközi és társadalmilag felelős

2009-ben, Dauphine lett az első francia egyetemi megszerezni a EQUIS akkreditáció az Európai Alapítvány Management Development, annak elismeréseként, a tudományos kiválóság és elkötelezett a globális perspektíva.

Esélyegyenlőség és sokszínűség kiemelt fontosságú a toborzás diákok, oktatók és dolgozók.

Mi megkülönböztetni magunkat a:

Igényes felvételi előírások Bizonyított és innovatív tanítási módszerek Gazdag és változatos tananyag Széles körű és koherens tudományágak Szoros kapcsolat áll fenn az oktatás és kutatás Programok célja a valós szem előtt Kar, amely magában foglalja mind a tudósok és gyakorlati szakemberek

Dauphine egy ideális hely a tanulásra, és növekedni.

Folyamatosan halad előre.

Megvan a források növekszik, hogy dolgozzon ki és vonzza a legjobb diákok és a tanárok a franciaországi és nemzetközi Dauphine egy izgalmas és ösztönző hely.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Paris Dauphine University

Létre 10 évvel ezelőtt, és a vállalatok számára, a MIB program folyamatosan alkalmazkodni kell felelnie a vállalatok igényeit. A kitüntetést bebizonyosodott révén a hossz ... [+]

Legyen egy nemzetközi szakértői az új technológiák és projektmenedzsment

Master 2 a gyakornoki

A MIB: egy egyedülálló program és a tapasztalatok

Létre 10 évvel ezelőtt, és a vállalatok számára, a MIB program folyamatosan alkalmazkodni kell felelnie a vállalatok igényeit. A kitüntetést bebizonyosodott révén a hosszú távú vállalati és akadémiai partnerség, öregdiák nagy karrier és a magas szintű nemzeti rangsorban.

A tanulási megközelítés alapja az interaktív osztályok, esettanulmányok és csoportos projektek, mind a nemzetközi professzorok és felső szintű vezetők. Bízunk a diákok kiemelkedő tudományos eredményeket, nyitott gondolkodású, kíváncsi és elkötelezett személyiség és a hajlandóság, hogy átfogja a MIB szellem.... [-]

Franciaország Paris
Szeptember 2019
Angol
Nappali
15 hónap
Campus
Bővebben magyarul