Hivatalos Leírás

A Paris-Sud Egyetem (UPSud) elismert a kutatás kivételes minősége miatt. A legmagasabb francia egyetemek közé tartozik a sanghaji rangsorban, és számos rangos díjat és kitüntetést gyűjtött össze, mint például a 2 Nobel-díjat a fizikában és a 4 Fields érmet. Több tudományági intézményként az UPSud öt karból, három műszaki intézetből és egy mérnöki kollégiumból áll. 30 000 diák tanul az UPSud-on, köztük 4800 nemzetközi diák. A Paris-Saclay Egyetem (UPSay) alapító tagjaként a UPSud kutatási és oktatási tevékenységet folytat 19 párizsi déli pesti felsőoktatási intézményekkel való együttműködésben.

Párizs-Sud a mester SERP koordinációs intézménye.

A mester SERP angolul tanított kétéves programot, amelyet az Európai Bizottság Erasmus programja finanszíroz

Négy vezető európai kutatóegyetemet gyűjti össze:

  • Paris-Sud University , Franciaország (koordináló intézmény)
  • Adam Mickiewicz Egyetem, Lengyelország
  • Genovai Egyetem, Olaszország
  • Porto Egyetem, Portugália


Genova Egyetem (UNIGE) 5 iskolában (matematikai-fizikai és természettudományi, orvostudományi és gyógyszertári, társadalomtudományi, humán tudományok és szakoktatók), 22 tanszék és 14 interdiszciplináris központban szervezett. Az UNIGE 178 egyetemi tanfolyamot kínál, melyeken mintegy 40 000 hallgató vesz részt. 14 doktori iskolát szervez. A világ számos partnerének köszönhetően az egyetem jelenleg több mint 3000 külföldi diákot tartogat.

Poznanban az Adam Mickiewicz Egyetem (AMU) Poznan egyik fő egyetemi intézménye és Lengyelország harmadik legnagyobb egyeteme. Diákpopulációja közel 49 000 diák. Az egyetem a tudományos kiválóság központja, ahol a kutatás és a tanítás kölcsönösen fenntartja egymást. Az Egyetem folyamatosan kiterjeszti és frissíti a kutatási programokat és a tananyag tananyag tartalmát, különös tekintettel az interdiszciplináris és a nemzetközi természetükre. Az AMU a következő tagok közé tartozik: EUA - Európai Egyetemi Társaság, EUCEN - Európai Egyetemi Továbbképző Hálózat, Egyetemek Compostela Csoportja, A Santander Csoport - Európai Egyetemi Hálózat, Európai Kémiai Tematikus Hálózat és más európai kutatási hálózatok.

Universidade Do Porto A Porto Egyetem (UPORTO) az egyik legnagyobb portugáliai felsőoktatási és kutatóintézet, mintegy 32.500 hallgatóval, 2.300 tudósokkal és kutatókkal. Ez az egyik legnépszerűbb portugál egyetem a legjobban a nemzeti és nemzetközi rangsorban: Times Higher Education 2019 (401-500); ARWU 2018 (301-400); QS 2019 (328). 14 fakultással, 1 üzleti iskolával és 60 kutatási egységgel rendelkezik. Az UPORTO Portugáliában is a vezető tudományos termelő, aki az országban előállított tudományos cikkek 24% -áért felelős.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Paris-Sud University

Erasmus Mundus mester a kémia, a fizikai-kémia és az anyagtudomány területén, a Paris-Sud University . A mester SERP angolul tanított kétéves programot, amelyet az Európa ... [+]

A mester SERP egy kétéves angol nyelvű tanfolyam, amelyet az Európai Bizottság Erasmus programja finanszíroz

Négy vezető európai kutatóegyetemet gyűjti össze:

Paris-Sud University , Franciaország (koordináló intézmény)Adam Mickiewicz Egyetem, LengyelországGenovai Egyetem, OlaszországPorto Egyetem, Portugália

A mi célunk

Célja a legfejlettebb kémiai, fizikai-kémiai és anyagtudományi kísérleti és elméleti eszközök szakembereinek képzése, amelyek készen állnak arra, hogy innovatív ötleteket és vállalkozásokat fejlesszenek ki az Energia, az Egészségügy és a Környezet fenntartható fejlődésével kapcsolatban.

Ez magában foglalja az irányítási, üzleti, innovációs és értékelési, kommunikációs és szabadalmi jog elemeit is.... [-]

Franciaország Orsay Olaszország Genova Lengyelország Poznań Portugália Porto  + 4 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

SERP-CHEM Master

Location address
building 440
Orsay, Île-de-France, 91400 FR
Social Media
Location address
Dipartimento di Fisica
Via Dodecaneso 33

Genoa, Liguria, 16146 IT
Location address
Ul. Umultowska 89b
Poznań, Nagy-lengyelországi vajdaság, 61-614 PL
Location address
Rua Campo Alegre 687
Porto, Porto kerület, 4169-007 PT