RUBIKA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rubika egy szakiskolában az 5 év, amely biztosítja a 3 fok 1. szint (RNCP), speciális animáció, játékok és az ipari tervezés.

Létrehozása óta az 1987-ben a Kereskedelmi Kamara és az Ipari Grand Hainaut, az iskola abban különbözik a bevezetése az innovatív és úttörő tanítás alapján, a projektek megvalósításának és a csapatmunka.

Ez pedagógia tette a 3 szektor (Supinfocom Rubika, Supinfogame Rubika és Rubika ISD) lesz a globális referencia képzés az animációs ipar, videó és Design Cs

A képzés két lépésben történik:

  • Az alapképzési szak, szentelt megszerzése alapvető, fejlesztése, kreatív technikák és elsajátítását eszközök projektek. Ezek a képességek kapcsolódó csapatmunka a diákok kitüntetett helyet egy termelési csapat.
  • Szakértők ciklusok vonat jövő szakemberek a szakma, és garantálják számukra a szükséges készségeket a projekt menedzsment. Ez a képzés helyezi diákjaink a legmagasabb vezetői szinten.

Ez a célja, hogy a diákok a készségek, hogy változni fog a holnap világában, hogy megkapjuk nyithatunk meg és gazdagítják az iskola még ma!

rubik

Helyszínek

Valenciennes

Rubika

Address
2 rue Peclet
59300 Valenciennes

Valenciennes, Hauts-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket