Hivatalos Leírás

ECO VALLEE

A Fenntartható Formatervezési Iskola székhelye a "The Crown" épület, az Eco-Campus emblematikus helyszíne Var-alföldi ökológiai völgyében Nizzában. Iskolánk megosztja helyszíneit az olyan ikonikus cégekkel, mint az IBM és az újításokról ismert kezdő vállalkozások.

A SEEDS - STUDENT UNION

Alapítva a design iskola létrehozása után Az SDS Nizza (Franciaország) 2013-ban, a diákegyetem fő célja A SEEDS olyan diákok és szakemberek aktív hálózatának létrehozása, akik különböző témákban dolgoznak: egyesület, rendezvény, profi és nemzetközi .

FABLAB

Az iskola mellett a Fablab FAB'AZUR (3D nyomtatók, lézeres vágók, 3D szkennerek ...) lehetővé teszi a diákok számára, hogy objektumokat készítsenek tervezési projektjeikhez.

NEMZETKÖZI KÉPESÍTÉS - A NEMZETKÖZI KIEMELTETÉS ÉRVÉNYE

A világ minden tájáról érkező emberek találkozása ugyanazt a szenvedélyt élvezi

A nemzetközi csereprogramok építése egy fontos célra reagál: megtanulni, hogyan kell tiszteletben tartani. Emberek, kultúrák, természet, élet ezen a bolygón, magad és sok más. Ennek a kijelentésnek számos aspektusa van. Némelyikük kapcsolódik a szakmai inputhoz és a tanulási folyamathoz a diákok által a partnerintézményekben kapott tanítással. Mások táplálják az egyéni puha készségeket, például a nyelvtanulást, az önbizalmat, az alkalmazkodóképességet, pro reaktívvá válást és nyílt gondolkodást. Globális világunkban a tervező folyamatosan szembesül a termékek és szolgáltatások fejlesztésével, a környezet, a különböző háttérrel és országokkal rendelkező emberek kihívásával.

A személyes nemzetközi tapasztalat fontos szerepet játszik, figyelembe véve, hogy segít a különböző felhasználói forgatókönyvek figyelembevételében, és széles körű tervezési megközelítésbe foglalja őket. A mindennapi élet különleges helyzetét nem írja le az utazási útmutatóban, és csak az utazók emlékezetében lehet megfigyelni és visszatartani. Az a mély megértés, hogy más országokbeli emberek hogyan működnek, élnek, kommunikálnak és viselkednek. Hogy az egész környezet hogyan reagál a kulturális szabályokra, amelyek évszázadokon át alakultak ki. A sikeres tervezés bontakozik ki, miután a világ összetettsége az innováció kulcsfontosságú inspirációjává válik.

Ha látjuk, hogy a diákok növelik portfóliójukat, és magabiztos szakemberekké válnak, célunk mindannyiunknak, azoknak, akik hozzánk és külföldre érkeznek.

AZ ÉRTÉKEINK

Azokra a fontos kérdésekre, amelyekre ma válaszolnunk kell, bolygónk jövőjével kompatibilis megoldásokat igényelnek. Új megközelítésekre van szükség ahhoz, hogy mindenki elfogadható környezetet biztosítson. A válaszoknak fantáziát és innovatívnak kell lenniük. Ezek a fantasztikus lehetőségek várják diákjainkat.

A Fenntartható Formatervezési Iskola nemzetközi, interdiszciplináris és multidiszciplináris, a modern világ összetettségének leginkább megfelelő kielégítése érdekében. A gyakorlat olyan konkrét példákon alapul, amelyek filozófiánkban osztoznak.

A DIÁKNAK

A leendő elsőéves hallgatóknak érettségi vagy azzal egyenértékű nemzetközi képesítést kell igénybe venni az egyetemi bejárathoz. A felvétel a program 2., 3. és 4. évében is lehetséges. A diákok különböző háttere nagyban gazdagítja a tanulási környezetet.

A tanfolyam kezdetén, az egyének képességszintjétől függően, az SDS kurzusokat kínál rajta, hogy az összes hallgatót a kívánt szintre emelje, mind a kifejezés, mind a technikai megvalósítás szempontjából.

VÁLLALATI TAPASZTALAT

A tanulmányai kezdetétől kezdve az ipari projektek keretében tanítanak partnereink szakemberei kíséretében. Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy megtapasztaljuk a tervezőipar valóságát, és "tanuljunk csinálva". Ez is az Ön esélye, hogy felépítse a saját hálózatát, és hozzáférjen a gyakornoki és munkalehetőségekhez.

BELSŐ HELYSZÍN - HAJTOK ÉS TENGER KÖZÖTT

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

SDS - The Sustainable Design School

Ön lesz tanult, hogy tervező legyen a fenntartható innováció, és fejleszteni a szükséges készségeket vezetni a kreativitás egy multidiszciplináris csapat. ... [+]

Ön lesz tanult, hogy tervező legyen a fenntartható innováció, és fejleszteni a szükséges készségeket vezetni a kreativitás egy multidiszciplináris csapat.

A program első évébe való belépéshez a középfokú oktatás minden fajtáját elfogadják. A második, harmadik vagy negyedéves szintre történő felvételhez a diákok egykori tanulási pályáinak köszönhetően a hátterek sokfélesége a fenntartható innováció és a hozzá kapcsolódó tanfolyam gazdagító tényezője. Mielőtt belépünk az intézményünkbe és a hallgató egyéni szintje szerint, az SDS korszerűsítéseket ajánl a rajztechnika területén.

CSELEKEDVE TANULÁS

Az SDS-ben a Design a "csinál", és felelősségteljes attitűd a fenntartható fejlődés nagy lehetőségeivel. A vállalati vállalatok együttműködnek az intézményünkkel a fenntartható innováció valódi projektjeinek fejlesztése érdekében. A projektcsapatok az egyes tanulmányi szintekből érkező hallgatókból állnak, multidiszciplináris (építészet, design, mérnöki, marketing, társadalomtudományi stb.) És multikulturális háttérrel (nemzetközi diákok).... [-]

Franciaország szép
Szeptember 2020
Angol
1 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul