Skema Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

SKEMA egy globális üzleti iskola, amely révén a kutatási és oktatási programok, vonatok és oktatja a tehetséges egyének vállalkozás igényel a jelenlegi versenykörnyezetben.

Küldetés

SKEMA célja, hogy a globális üzleti iskola található, öt kontinensen egyedülálló nemzetközi stratégia, képzési vezető menedzserek a tudásalapú gazdaság.

Aki

A globális tudásalapú gazdaság tehetségek. A diákok és a résztvevők felkészült multikulturális dolgozó, tudja kezelni a sokféleség minden kontextusban (kulturális, társadalmi és szociális) elkötelezett a fenntartható teljesítmény, a vállalkozó szellem és az innováció.

Ahol

Minden részén a világnak, ahol a tudás jön létre - technológiai parkok a tudományos ismeretek és vezetési gyakorlat crossfertilisation helyét, innováció, gyorsan növekvő régiókban (Dél-Amerika, Ázsia, Kelet-Európa, Afrika).

Hogyan

A több telephelyes iskolába egyetemen belül található tudományos park Egy egyedülálló modell célja, hogy kezelje diákmozgalmak alapuló egyensúly és a sokszínűség, differenciáló SKEMA a nemzetközi stratégia más iskolák Multi-site oktatási programokat kínál a mobilitás és a szakmai (a technológiai és menedzsment) Tudományos területi szinergia: szintetikus mutató az innováció, digitalizálása a gazdaságok és piacok globalizálódása gazdaságok finanszírozásának növekedése Hozzájárulás a közösség (gazdasági, tudományos és társadalmi) és a régiókban, ahol az iskola is található.

Helyszínek

Lille

Address
Lille campus
Avenue Willy Brandt

59777 Lille, Hauts-de-France, Franciaország

szép

Address
SKEMA campus Sophia Antipolis
Sophia Antipolis campus
60 rue Dostoïevski
CS 30085

06902 szép, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franciaország

Belo Horizonte

Address
Belo Horizonte, Minas Gerais állam, Brazília

Shanghai

Address
Shanghai, Shanghai, Kína

Fokváros

Address
Stellenbosch Central, Stellenbosch, South Africa
7602 Fokváros, Nyugati-fok, Dél-afrikai Köztársaság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited