Studio M Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapította 1990-ben profi fotósok Studio M R apidly diverzifikálta kurzusok a művészeti területek, Média, fotográfia és a hang, és vált Franciaország egyik premier iskolák számára a művészet, mert a széles körű szakmai tanfolyamok. Az iskola gyorsan nőtt az évek során, és megnyitotta több egyetemen Franciaország vezető egyetemi városokban beleértve Lyon 2003 andToulouse 2007. Ma Studio M egy nemzetközi csoport művészeti iskolák szerte a világon, többek között a campus Ho Si Minh-város Vietnamban. 2011-ben, a Studio M elindított egy új nemzetközi campus Montpellier nevű Studio M Academy üdvözölni angolul beszélő diákok a világ minden tájáról igyekszik tanulni a művészet Franciaországban. Célok A tanfolyamok, amelyek Studio M ajánlatot meghatározott célja van: hogy a diákok szakmai és minőségi képzést, amely vonzóvá teszi őket a munkáltatók, miután fejezik be tanulmányaikat, a leginkább releváns tudás alapján a specializáció. Tartományok Studio M lett a vezető Franciaországban a vizuális művészetek ipar és a professzionális kurzus az alábbi területeken:

Művészeti Alapítvány pálya Vizuális Kommunikáció Térbeli Tervezés Terméktervezés fényképezés Sound Design

Tanfolyamok Studio M a művészetek, sound design, a fényképezés és a média, ad diákjaink képesek hozza kivételes értéket kreatív megoldásokat igazodik a saját belső szenvedély, teljes mértékben készen áll a munka egy profi környezetben. Diplomák Studio M érti annak fontosságát, hogy a diplomák és oklevelek nemzetközileg elismert és az akkreditált diplomák az Európai Szövetsége iskolák a következő területeken:

Bachelor of Arts - 3D animáció Bachelor of Arts - Multimédia Bachelor of Arts - Dizájn

A művészeti iskola Studio M is kínál ex-diákok egy online erőforrás, hogy csatlakozik a különböző hűséges partnerek és a vállalatok, ahol cserék rendszeresen történik. (jelenleg csak franciául)

Helyszínek

Montpellier

Address
Studio M Montpellier
3320, Boulevard Paul Valery

34070 Montpellier, Occitanie, Franciaország

Lyon

Address
Studio M Lyon
565, rue du sans souci

69760 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franciaország

Toulouse

Address
Studio M Toulouse
BP 78320 3547 avenue de la lauragaise

31683 Toulouse, Occitanie, Franciaország

Ho Si Minh Város

Address
Studio M Vietnam
ruong Phap Saint Ange 30 Bui Thi Xuan P.2, Quan Tan Binh

Ho Si Minh Város, Ho Si Minh Város, Vietnam

Programok

Az intézmény további kínálata: