Toulouse School Of Economics TSE

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Toulouse School of Economics: a világ vezető kutatási központként és a felsőoktatás, amelynek elnöke a Nobel-díjas Jean Tirole

TSE a gazdasági osztály Toulouse Capitole Egyetemen. A hotel világszínvonalú graduális és posztgraduális programok által szállított neves kutatók. TSE alapvető hangsúly a gazdaság, de a tanfolyam multidiszciplináris és koncentrálni a szerepe, hogy az adatok és kvantitatív technikák játszanak a döntéshozatalban a cégek, intézmények vagy állapotok.

Kutatás-orientált képzések A TSE-ben kutatás-orientált képzések vonat a diákok használható és alkalmazkodás újabb elméletek vagy technikák megoldani valós kihívásokat teljesíteni a jövőbeni munkáltatók. Mesterképzésben, attól függően, hogy a karrier tervek diákok választhatnak, hogy nagy a statisztika, ökonometria, az állami fejlesztési, ipari szervezet, biológiai sokféleség, vagy pénzügyi.

International Masters program A Masters program központi szerepet játszik a TSE programban. Miután a 1. év közös az összes diák, a mértéke több lehetőséget kínál:

  • A nemzetközi pálya Masters fokozatot teljesen tanított angol nyelven
  • A szabványos pálya Masters fokozatot részben tanított francia
  • A kutatás lehetőség - vezet be a doktori programot, szigorú előkészítő tanfolyamok kezdve a 2. évben a Masters.

A doktori iskola A doktori iskola mintájára a legjobb amerikai egyetemeken. Miután a dedikált előkészítő 2. évben a Masters fokozatot, a PhD jelöltek követnek 2. évben a fejlett, speciális kurzusok elvégzése előtt 3 év teljes munkaidős kutatói mellett a TSE kar tagjai.

Az egész minden egyes programot, az iskola célja, hogy magas színvonalú, személyre szabott útmutatás az összes diák, keresztül az interaktív tanulás, tutor ülések, a probléma-alapú csoportmunka, kísérleti közgazdaságtan, stb

Magas szintű karrierlehetőségek A sokféle karrier lehetőség nyitva TSE diplomások: vezetői pozíciókat a banki, biztosítási, tanácsadás, nemzetközi intézmények és a piaci szabályozók, ahol dolgoznak, mint az elemzők, statisztikai felmérések vezetők, tanácsadók és így tovább. Legtöbbjük adja könnyen a szakmai világban, köszönhetően a teljes karrier szolgáltatást és TSE nemzetközi partnerhálózat. Sok is folytassa a kutatói pályára.

Az iskola célja továbbá, hogy kerek ki a tanuló oktatási keresztül szoros kapcsolatban áll az ipar, köszönhetően az erős kapcsolatok által kidolgozott TSE kutatók az elmúlt 30 évben az állami és magán gazdasági szereplők számára. Ezek a partnerségek hozzájárulhatnak az iskola szakmai hálózat, amely megkönnyíti a szakmai gyakorlat, és segít a diákok és öregdiákok, hogy a legjobb kezdeni pályájukon.

egyetemi élet Az iskola tartozik a diákok, és aktív szerepet játszanak a saját nevelés révén, például visszajelzést tudnak adni másoknak a szakmai tapasztalatok és bevonása az egyesületek: ünnepi vagy sportesemények szervezése, diákok tanácsadó cég, vagy magazin. Hasonlóképpen, a TSE öregdiák-hálózat arra törekszik, hogy erős hálózatok a múlt, jelen és jövő az iskola tanulói.

Néhány adat ...

Minden tanévben, üdvözöljük több mint 2000 diák köztük 700 külföldi diákok.

  • 90 különböző nemzetiségű
  • 160 professzorok
  • 100 PhD hallgatók
  • Több mint 1500 diplomás

Mintegy Toulouse 1 Capitole egyetemi

A Toulouse 1 Capitole University származik kánonjog kar létre 1229-ben. A széles körben elismert hagyománya a következő területeken és Jogtudományi Kar, hogy változatos kutatási és oktatási a 1960-as évektől a fejlődő, magas szintű csapat a közgazdaságtan és menedzsment. UT1 házigazdák néhány vezető európai központok kutatási és oktatás. A University of Toulouse 1 Capitole egyike a hat alapító tagja a Toulouse Egyetem sajtóközleménye (Kutatási és Felsőoktatási Cluster), amely a hálózati erőforrások, így a UT1 megosztani a sok haszna Toulouse diákok.

Helyszínek

Toulouse

Toulouse School of Economics (TSE)

Address
Manufacture des Tabacs
21, Allée de Brienne
31015 Toulouse Cedex 6
FRANCE

31015 Toulouse, Occitanie, Franciaország
Telefonszám
+33 5 61 63 36 90

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket