Toulouse School of Management TSM

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A TSM-ről

Társadalmilag felelős vállalkozó szellemű vezetők képzése globális szemlélettel

A TSM kiváló minőségű tudományos és szakmai oktatást nyújt, biztosítva, hogy a hallgatók a diploma megszerzése után gyorsan elhelyezkedjenek.

A TSM nappali tagozatos oktatási programokat kínál a fő menedzsment tudományterületeken, mind egyetemi, mind posztgraduális szinten. Tantárgyaink a számvitel és a pénzügyi ellenőrzés, a pénzügy, az emberi erőforrás menedzsment, a marketing és a stratégia.

Felkészítjük a hallgatókat a munka világára tanítással, felső szintű szakemberek beszélgetéseivel, felügyelt projektekkel és kiterjesztett szakmai gyakorlatokkal.

A TSM konkrét nemzetközi lehetőségeket kínál a hallgatók számára. A nemzetközi partnerek nagy hálózatával rendelkezünk az egész világon, és több fokozatunkat angol nyelven oktatják.

  • 3 000 kiválasztott hallgató
  • 30 mester szakirány
  • A hallgatók 20% -a vesz részt nemzetközi mobilitási programokban
  • 21 000 tag a posztgraduális hálózatban
  • A diplomások 91% -a a diploma megszerzésétől számított egy éven belül talál munkát az iparban

141620_pexels-photo-1181533.jpeg

Toulouse School of Management: A menedzsment kiválósági központja

A Toulouse School of Management a menedzsment kiválósági központját képviseli a Toulouse Capitole Egyetemen. Egyetlen márka alatt gyűlik össze:

  • A TSM iskola elkötelezett és felelős vezetőket képez;
  • A TSM Research, a CNRS kutatási egysége, amely tudományos publikációi és kutatói eredményei miatt elismert;
  • TSM Doktori Program, nemzetközi doktori iskola.

Az IAE Toulouse a toulouse-i menedzsment iskolává válik

Ez az intézményi márkanév az iskola jövőjéről folytatott intenzív belső elmélkedés eredménye a tekintélyes toulouse-i egyetem részeként. A regionális és országos hírű TSM alig várja, hogy az európai és a nemzetközi színtéren is ismert legyen.

Az elmúlt öt évben a TSM szigorú, új nemzetközi stratégiát vezetett be nemzetközileg elismert kutatók és professzorok toborzása, teljesen angol nyelven oktatott mesterképzések létrehozása és számos partnerség kialakítása révén a világ egyetemeivel. „Az IAE Toulouse a Toulouse Management School-ból válik. A következő lépés megtételével egyértelmű ambíciót fejezünk ki : olyan vezetőket képezünk, akik képesek megragadni a lehetőségeket egy globális üzleti környezetben, és kielégíteni a globálisan versenyző vállalatok igényeit. A Toulouse School of Management új Pathway kínál a vállalkozó szellemű és társadalmilag felelős hallgatók közösségének tehetségeinek fejlesztésére . ”- magyarázza Hervé Penan, a TSM igazgatója.

141621_pexels-photo-3183150.jpeg

Változás mindenkinek

„A diákok, szüleik, partnereink és a TSM öregdiákjai természetesen továbbra is nagyon ragaszkodnak az iskola imázsához. Az új identitás megteremtésében elengedhetetlen volt a projekt támogatásának megszerzése. A projekt mögött most az egész közösség áll, az oktatóktól, az adminisztratív személyzettől, a hallgatóktól és az öregdiákoktól kezdve a gazdasági és intézményi partnereinkig. A projekt társadalmi célt szolgál, és segít a globális jelenlét megteremtésében. A Toulouse School of Management egy elismert egyetem felső iskolája, és ez a márkanév kézzelfogható lehetőséget kínál mind a hallgatók, mind az iskola partnerei számára, hogy jelentős globális jelenlétté váljanak . Ebben az optikában, ambícióval, lelkesedéssel és történelmünk és bevett értékeink tiszteletével együtt haladunk tovább az előttünk álló út: a TSM felé. " Hervé Penan, a TSM igazgatója

Új mottó

Új „Az előttünk álló út” mottónk szimbolizálja a TSM hallgatóira váró jövőt és az előttük álló utat, hogy társadalmilag felelős és vállalkozó szellemű menedzserekké váljanak. A TSM azzal kíséri hallgatóit, hogy elérjék ezt a célt, olyan szigorú környezet biztosításával, amely maximalizálja diákjaikban rejlő lehetőségeiket, és mint olyan embereket, akik számtalan lehetőséget hagynak számukra a TSM-ben töltött idő végén.

TSM ma és holnap

3000 teljes munkaidős, munka- és vezetőképző hallgatóval, 35 mesterképzéssel, a friss diplomások kiváló foglalkoztatási rátájával, országosan elismert kutatólaboratóriummal, kiváló akadémiai létesítményekkel, elismert doktori iskolával és nemzetközileg elismert oktatói állománnyal rendelkezik. és továbbra is a vezető vezetés iskolája marad . Az iskola elkötelezte magát egy nemzetközi akkreditációs folyamat mellett, így a nemzetközi normáknak megfelelhet, hogy megfeleljen a globálisan versenyző vállalatok igényeinek. A TSM, egy elismert intézmény a megbecsült egyetem mellett, jelentős növekedést jelent hallgatói számára, és életképes lehetőséget kínál partnerei számára.

Tanulók véleményei

BACHELOR 3 NEMZETKÖZI VEZETÉS (TELJES IDŐPROGRAM)

Ebben az évben erős nemzetközi dimenzió, interaktív tanítási módszerek és egy nagyon elkötelezett csapat ötvöződött. Az egész évet multikulturális dimenziójú csoportos esettanulmányok jellemezték, amelyek mindegyikünket arra késztették, hogy szélesítsük látókörünket. Ez az alapszakok átfogó megközelítése szilárd alapot nyújt számunkra szakmai és tudományos jövőnk számára.

Romain POUGET
Hallgató a TSM-ben

2. Mester A tudomány mestere a számvitelben, az ellenőrzésben és az irányítás ellenőrzésében (kutatás)

A számviteli Master of Science kutatóórái a legjobb módja annak, hogy megtanulják azokat az elméleteket és módszertanokat, amelyekre szükség van a doktori fokozat kutatásához. Szeretem úgy gondolni, hogy a diplomamunka egy bemelegítő gyakorlat a disszertációhoz: egy ötlettel kezdi, majd összeveti a szakdolgozatra.

Emmanuelle Nègre
Docens a TSM-nél

Helyszínek

Toulouse

Address
Toulouse School of Management
Toulouse 1 Capitole University
2, rue du doyen Gabriel Marty
31042 Toulouse Cedex 9

Toulouse, Occitanie, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket