Hivatalos Leírás

Paris 1 Egyetemen a huszonegyedik században

Rich nyolc évszázados kiválóság, a University of Paris 1 Panthéon-Sorbonne egyik legnagyobb francia egyetemeken. Célja, hogy legyen az egyik fő kutatási központok és a tudás a huszonegyedik században Európában.

Szívében található a Latin negyed, az egyik legkiemelkedőbb campus a világ foglal, más egyetemekkel, tekintélyes épület: a Sorbonne, a Pantheon, Állam- és Jogtudományi Kar, Földrajzi Intézet és Művészeti Intézet és a régészet. Átdolgozta 1971-ben a projekt, hogy egyesíti a modern és a hűség az ő történetét, Paris 1 épült egy rendszer kidolgozása multidiszciplináris és innovatív humán, a jog és a közgazdaságtan. A hagyományos képzési Franciaország leghíresebb történelem, földrajz, filozófia, művészettörténet, közgazdasági, jogi, politológiai adunk fokozatosan új tudományág: a vizuális művészetek, matematika alkalmazott társadalomtudományi, alapkezelő társaságok, képzés munkahelyek idegenforgalom, a kultúra és kommunikáció, stb .. Osztály dokumentumfilm hivatkozás, Paris 1 házigazdák egyik legrangosabb és fontos gazdaságok Franciaországban, a több mint ötven könyvtárak és dokumentációs központok. Középpontjában a sűrű nemzetközi kapcsolatok, amely magában foglalja az öt kontinensen, egyetemünk fontos szerepet játszik a kutatók képzése, tanárok, bírók, ügyvédek, üzleti vezetők és az adminisztráció Franciaországban. A fejlődő kutatási és képzési Európa számos területén és a nemzetközi kapcsolatok, menedzsment, kommunikációs technikák, a projekt egyik párizsi képezik az egyik legnagyobb európai kutatási központok és a tudás a huszonegyedik században. A University Paris 1 számokban 1603 tanár és a tanár-kutatók és mérnökök 832, műszaki és adminisztratív dolgozók is közel 40.000 diák, akik tartoznak a humán tudományok (32%), jogi és politikai tudományok (38%), gazdasági és menedzsment (22%), intézetek és multidiszciplináris képzés (8%).

több mint 200 konferencia és szimpózium által szervezett év

14 doktori iskolájával találkozott a College of Graduate iskolák; 350 doktori disszertációk évente;

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

University Paris 1 Panthéon-Sorbonne

Az első évben a Graduate Studies (Diplôme Universitaire), MMEF - Matematikai módszerek a gazdasági és pénzügyminiszter, a ... [+]

Először éve végzett tanulmányok:

Az első évben a Graduate Studies (Diplôme Universitaire), MMEF - Matematikai módszerek a gazdasági és pénzügyminiszter, egy egyéves, teljes munkaidőben, a nemzetközi program, amely angol nyelven tanítják. A kurzusok megegyeznek tanított az első évben a Graduate Studies, amely a bolognai európai felsőoktatási rendszer az első olyan év M1 a Masters. A tanfolyamok származnak a már meglévő kurzusok az egyetemen, intenzív kurzusok franciául.

Az oklevél szentelt a képzés a hallgatók a matematikai modelleket gazdaság és pénzügyek: matematikai közgazdaságtan, stratégiai elemzés, döntés elmélet, sztochasztikus modellek, matematikai pénzügyek és optimalizálási modellek. A képzés épül egy nagy spektrumát tanfolyamok, amelyek célja, hogy a tudás a modelization gazdasági és pénzügyi problémák, a matematikai szabályok kialakításával és eszközök a numerikus megoldásokat. Az új modellek pénzügyi, közgazdasági és döntés elmélet egy következetes képzés ezeken a területeken.... [-]

Franciaország Párizs
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul