University of Technology Troyes - UTT

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünk

UTT alapvető küldetések, hogy végezzen kutatást, szállít oktatás és képzés, valamint elősegítik a technológia átadását. UTT egy francia felsőoktatási intézmény 1994-ben alakult. Ez ma az egyik legnagyobb mérnöki iskolák Franciaországban. Több mint 2500 diák regisztrált Egyetemen, beiratkozott egyetemi, posztgraduális és doktori tanulmányi programokat. A neves éves rangsor a francia magazin "L'Etudiant", UTT vesz 2011-ben irigylésre méltó helyzetben 6. között 65 francia mérnöki iskolákban.

Testreszabott tanulmányi programok

A szokásos öt éves mérnöki diplomát, amely által akkreditált francia független mérnöki diplomát akkreditáló testület, CTI, lehet szabni, hogy minden hallgató egyéni karrier célok, mint az első évben. UTT ötféle mérnöki diplomák, a mester program a választás kilenc szakirányok, PhD kutatási program öt speciális területeken, valamint a munkahelyi tanulás (WIL) modulok, amelyek ötvözik a tudományos vizsgálat a fizetett munkahelyi tanulás (ami akár egy szakmai fokú, egy mérnöki diploma vagy mester).

Kutatása kiválóság

Kutatási tevékenység UTT végzik a nyolc csapat a Charles Delaunay Intézet (ICD). Az intézet folytat Interfaculty megközelítése a központi témája, amelyen valamennyi kutatási erőfeszítések kockázatkezelési tudomány és technológia (RMST), az egyik legnagyobb kihívást a modern társadalomban.

Szoros kapcsolatokat ápol az ipar

UTT kidolgozza és gondozza proaktív kapcsolatokat az ipar közös kutatási programok a vállalkozások és a hosszú gyakornoki a diákok. UTT tagja a Carnot Intézet Network (együtt a Compiègne Műszaki Egyetem), és aktívan támogatja az új vállalkozások létrehozását.

Innovatív megközelítés

Az egyetem elkötelezettségét a projekt-alapú menedzsment és analitikus könyvelési, párosulva az innovatív humánerőforrás gyakorlatok, hagyjuk UTT kitalálni között Franciaország első "független" intézmények, mint a január 1, 2009, követve kormány Egyetem reform törvényjavaslatot, amelynek célja neve nagyobb autonómiát egyetemek tudják kezelni a költségvetést és a személyzetet. Az egyetem is létrehozott egy partnerségen alapuló Alapítvány támogassa erőfeszítéseit és hosszú távú fejlődését.

Növekvő partneri

UTT része a francia egyetemi hálózat technológia (UT) mellett Compiègne (UTC) és a Belfort-Montbéliard (UTBM). Ez az egyedülálló mérnöki diplomát modell, táplálta a tudományos kutatás és a szoros együttműködést az üzleti közösség Franciaországban és azon túl, szintén emulált Kínában. 2005-ben a három francia egyetemek a technológia létre a Shanghai kínai-európai University of Technology (UTSEUS), Ez ma 1000 kínai és a francia diákok.

Helyszínek

Troyes

Address
12 rue Marie Curie - CS 42060
10004 Troyes CEDEX, France

10004 Troyes, Grand Est, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket