University of TOURS

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Tours egy döntően európai egyetemi, hogy létrehozott egy kampány intézkedések az Európa 2020 stratégia, amely arra a "intelligens, fenntartható és inkluzív növekedés". Keresztül a felsőoktatás és a kutatás küldetések, a University of Tours kulcsszerepet játszik a kutatás, a fejlesztés, és a figyelem a tudományos, kulturális és szakmai kapacitása, mint sok személy lehet.

A világra nyitott, a University of Tours kiváltságokat együttműködés és információcsere aktívan részt vesz a létrehozását az Európai Felsőoktatási és Kutatási Térséghez, hogy fakad a bolognai folyamat.

A multidiszciplináris és egészségügyi szektor állami intézmény, az egyetem nagy potenciállal és eszközök, amelyek biztosítják, hogy eleget tesz az európai felsőoktatási és kutatási normákat. Országosan elismert vezető szerepet tölt be a gazdasági, szociális és kulturális környezet, a University of Tours egy élvonalbeli, innovatív létrehozását elősegítő humanista értékek, amelyek mélyen gyökereznek a régió tele történelmének és kulturális örökségének.

A University of Tours jóváhagyja a következő két mottója: "Az ember nem születik Man, az ember nem válik Man" - Erasmus "tudás nélkül lelkiismeret, de a romok a lélek" - François Rabelais

Helyszínek

Tours

Université François Rabelais

Address
60 rue du Plat D'Etain
Tours

37000 Tours, Közép-Val de Loire, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket