emlyon business school

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Létrehozta 1872-alapú Lyon, Franciaország, több nemzetközi egyetemen, em lyon üzleti iskola egy vezető európai üzleti iskola szentelt egész életen át tartó tanulás a vállalkozói és a nemzetközi gazdálkodás. Az intézmény van rangsorolva a top 100 a világ globális Employability (# 2 Business School Franciaország, # 64 a világon) a The Times Higher Education és kiemelkedik a kevés üzleti iskolák világszerte elnyerte három nemzetközi akkreditációk (AMBA, EQUIS és AACSB).

A by-line alapján a "korai készítő" koncepciót, ahol a hallgatók által erősen ösztönzik, hogy fejlesszék vállalkozói szellem és a kísérlet, EMLYON Business School egy olyan hely, ahol ápolják ötleteit, hogy azok a valóságot. Ma, hogy a készítő azt ellenőrző sorsod, hogy a színész és a vállalkozó a létezés, és mozgó Do-It-Yourself to Do-It-Együtt szellemében együttműködést. Ez a fogalom tükrözi EMLYON Business School vízióját a vállalkozó: az egyén, aki megpróbálja, kísérletek, hibázik, újra indul, és megtanulja, ahogy mennek. A vállalkozó EMLYON Business School egy gyártó és egy úttörő. Ő egy korai gyártó.

A know-how-képzés alapja az elmélet és a napról-napra cég irányítását.

A megkülönböztető minőségi épül oktatási innováció és a vállalkozói megközelítés gazdálkodási oktatás.

5 egyetemen

  • em lyon üzleti iskola található kellemes vidéki környezetben mindössze 15 percre a Lyon központjától. A modern épületek helyen, egy nagy 18 hektáros parkban nyújt 30.000 m²-es irodai és oktatási teret ellátott WIFI hálózat.
  • Shanghai campus - A gazdasági fellendülés Kínában, a világ 3. legnagyobb gazdasági hatalma, és a fokozatos integrációja ázsiai gazdasági és kulturális modellek a globalizációs folyamat drasztikusan megváltoztatta a hagyományos nyugati felfogás.
  • Egy ultra-kapcsolt és innovatív helyén, a párizsi egyetem része em lyon üzleti iskola 's globalizáció approach.The 5500 m² Haussmann-stílusú campus található Párizs szívében, közvetlenül a "Gare de Lyon" vasútállomás.
  • em lyon üzleti iskola is van egy campus található Saint Etienne, Franciaország és Casablanca, Marokkó.

Sőt, a kulturális referenciák Európában és az angol nyelvű világban vannak Kínában szembesülnek értékek és megközelítések, amelyek teljesen más. Hogy ezeket a megfigyeléseket szem előtt tartva, ez a campus célja kiteszik a diákokat, hogy a kínai kultúra, különösen, és a kelet-ázsiai kultúra általában.

Kar összetétele, szervezete

A Kar épül fel 113 főállású oktatók és a szervezett 4 megyék:

  • Piacok és innovációs
  • Stratégia és Szervezet
  • Közgazdaságtan, pénzügy, ellenőrzés
  • Menedzsment, Jog és Emberi Erőforrás

Iskola rangsor:

A Times Higher Education # 2 Business School Franciaország # 64 a világ globális foglalkoztathatóság University Ranking 2015

Helyszínek

Lyon

Address
emlyon business school
Lyon-Ecully Campus
23, av. Guy de Collongue

69134 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franciaország

Shanghai

Address
emlyon business school Asian Campus
2F, Global Education Center, East China Normal University
N°3663 Zhong Shan North Road

200062 Shanghai, Shanghai, Kína

Párizs

Address
emlyon business school
Paris Campus
15 Boulevard Diderot

75012 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció