AAS College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AAS College 1990-ben alapították, és ma Thesszaloniki egyik legnagyobb főiskolája. Közismert a magas szintű művészeti oktatás terén

Az AAS franchise-partner a University of Sunderland Egyetemen, az Egyesült Királyságban. Ez azt jelenti, hogy az AAS-nál kiváló minőségű brit oktatást kínálunk. Ugyanazt a tantervet követjük, és ugyanazokat a BA- és MA-fokozatot nyújtjuk, mint az UoS-t a Design területén.

Az AAS-nál megértjük, hogy teljes lehetőségeinek kiaknázásához modern, barátságos és inspiráló környezetre van szüksége. Ez az oka annak, hogy folyamatosan fektetünk be helyiségeinkbe és erőforrásainkba. Csúcstechnológiás számítógépek, könyvtár, VLE és minden szükséges felszerelés rendelkezésre áll, hogy segítsen a tanulmányaiban. A teljesen felszerelt Számítógépes Stúdiókban, az előadótermekben, a Design Stúdiókban tanul és gyakorol, miközben élvezheti és pihenhet a Főiskola kávézójában.

Könyvtárunk az egyik legnagyobb a városban, és teljesen frissítve van. Továbbá, mivel a Sunderland-i Egyetemmel való együttműködés az Ön tanulmányai alatt ingyenes hozzáférést biztosít az e-könyvtárakhoz.

Számos versenyen vesz részt a tanulmányai alatt. A diákok által a nemzeti és nemzetközi versenyek során elért magas díjszám igazán büszke minket.

Hároméves programja során kulturális látogatásokat, valós projekteket, munkahelyi gyakorlatokat, kiállításokat és európai tanulmányutakot is élvezhet.

128194_P6130971.png

Az AAS kiváló választás azoknak, akik a tervezési és kommunikációs területeken kívánnak különbséget tenni.

A brit oktatási rendszer szerint képzett, és készen áll a nemzetközi piac minden kihívására.

Ön ugyanazt a tantervet követi, ugyanazt a programot, és ugyanazt a Bachelor és Master fokozatot szerzi be, mint az UoS diákjai. Ugyanez a kiváló minőségű brit oktatás. Ön folyamatosan frissíti az összes nemzetközi trendet és grafikát.

Tanulmányokhoz jusson az intelligens választás!

Fedezze fel a Sunderlandi Egyetem mediterrán oldalát, kiváló minőségű brit oktatást választva, kiváló minőségű mediterrán környezetben, alacsonyabb tandíjjal, mint az Egyesült Királyság egyetemeinél!

Csatlakozz hozzánk az AAS College- ban Thesszalonikiben - Görögországban!128205_UndergradProspectus_enviro48copy.jpg

Helyszínek

Thessaloniki

Address
AAS College
108 Thessalonikis street
Oraiokastro

ΤΚ: 57013 Thessaloniki, Thessaloniki, Görögország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket