Hivatalos Leírás

Az Amerikai Görög Főiskolán az ALBA Graduate Business School 1992-ben alakult, és az üzleti közösség, a vállalatok és intézményi szervezetek szövetsége alatt működik, jelenleg több mint 90 tagot számlál.

Alba törekszik a kiválóság, a minőség és a folyamatos innováció a kutatás és a tanítás. Az Alba a posztgraduális egyetemi programokat kínál, amelyek többségét az AMBA vagy az EFMD nemzetközileg akkreditálta . Ez a vezető üzleti iskola Görögországban a pályaválasztási tanácsadás, vállalkozói nevelés, felsővezetői házon belüli programok, valamint az öregdiákok kiemelkedő elhelyezésének nyilvántartása alapján.

115520_CF110834.jpg

Az Alba professzora a világ legjobb egyetemei közül kerül ki, mint a Yale, a London Business School, az IMD stb. A nappali tagozatos hallgatók mintegy 20% -a olyan országokból származik, mint Franciaország, India, Oroszország, Szerbia, Nigéria stb. a partnerek közötti csereprogramok révén a diákok lehetőséget teremtenek a nemzetközi szakmai és társadalmi kapcsolati hálózatok kiépítésére, valamint a tudás, a tapasztalat és a kulturális megismerések cseréjére.

Minden évben az Alba számos ösztöndíjat nyújt a pályázóknak, akik erős tudományos teljesítményt és / vagy kiváló szakmai pályát mutatnak. Az Alba Karrier Iroda világszínvonalú támogatást nyújt a diákoknak és az öregdiáknak. Személyes coachingon keresztül, több mint 10 fókuszált workshopon, karrierpaneleken, munkahelyi árnyékoláson, szakmai gyakorlatokon és számtalan vállalati látogatáson keresztül a diákok felkészülnek arra, hogy nemzetközi szinten keressék a legjobb munkát. Az éves karrierfórum több mint 100 toborzót vonz, és több mint 1500 interjúhoz kapcsolódik, kevesebb mint egy hét alatt. Az Alba a főbb nemzetközi toborzási / elhelyezési szolgáltatásokat a diákok és az öregdiák számára ajánlja és kínálja.

Ösztöndíjak állnak rendelkezésre a nemzetközi diákok számára. Ha szeretné látni, hogy jogosult-e, töltse ki ezt az űrlapot.

115515_22179953_10155784170836810_6043486379086959257_o.jpg

956_img2.jpgAkadémiai programjain túlmenően az Alba magas színvonalú vezetői oktatást kínál a nagy hazai és nemzetközi vállalati ügyfelek igényeinek kielégítésére. Ezek a programok a nyílt beiratkozási szemináriumoktól az egyedi megoldásokig terjednek. A nemzetközi diákok számára több mint 11000 vezető vett részt az Executive Development programokban. Ha szeretné látni, hogy jogosult-e, töltse ki ezt az űrlapot.

958_img3.jpgAz Alba alumínium testülete mintegy 3.000 megkülönböztetett személyből áll, akik fiatal és dinamikus vezetők csoportját alkotják a kihívást jelentő karrierépítés folyamatában, ugyanakkor erősítik az Alba hírnevét a görög és nemzetközi üzleti közösségekben.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Görög

Az intézmény további kínálata:

MSc

ALBA Graduate Business School

A világkereskedelem több mint 90% -át hajók szállítják. A hajózás a világgazdaság egyik legfontosabb szektora. Globálisan versenyképes iparágként nem befolyásolja a jelen ... [+]

MSc hajózási menedzsment t

A világ kereskedelmének több mint 90% -át hajók szállítják.

A szállítás a világgazdaság egyik legfontosabb ágazata. Globálisan versenyképes iparágként nem befolyásolja a görög gazdaság jelenlegi helyzete.

A hajózási menedzsment MSc- je célja, hogy olyan szakembereket fejlesszen ki, akik rendelkeznek a sikeres karrierhez a hajózás világában.

A program a hallgatók számára holisztikus és mélyreható ismeretek a legfontosabb kérdések a modern kereskedelmi hajózás. A diákok szilárd alapot nyernek a hajó irányításában, a tengeri gazdaságban, a hajótechnológiában, a hajóbérlésben, a tengerészeti jogban, a biztosításban, a kockázatokban és a stratégiai menedzsmentben, amelyek különösen fontosak ebben a szektorban működő vállalatok számára.... [-]

Görögország Athens
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ALBA Graduate Business School

Olyan szakemberek igényeihez igazítva, akik elkötelezettek a HR-vel szemben, akik karrierjüket a humánerőforrás-gazdálkodás dinamikusan változó környezetében kívánják elő ... [+]

MSc stratégiai humánerőforrás-menedzsmentben (HRM)

Olyan szakemberek igényeihez igazítva, akik elkötelezettek a HR-vel szemben, akik karrierjüket a humánerőforrás-gazdálkodás dinamikusan változó környezetében kívánják előmozdítani.

A humánerőforrás-gazdálkodás jelenleg az egyik leggyorsabban növekvő menedzsment terület. A szervezetek egyre inkább felismerik a humántőke stratégiai szerepét a jelentős üzleti eredmények elérése, a fenntartható növekedés és az innováció terén.

Az ALBA MSc stratégiai HRM-ben terveztékA HR szakemberek új generációja, amelyek stratégiai partnerekként működnek és hatékonyan igazítják az emberek stratégiáit az üzleti stratégiákhozA vezetői felelősségek egyéb szakemberei, akik stratégiai módon vezetik szervezetük humán tőkéjét, és edzőként járnak el, és felszabadítják népük tehetségét és teljes potenciálját.... [-]
Görögország Athens
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
14 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ALBA Graduate Business School

Ez a lenyűgöző és izgalmas program fejleszti a vállalkozói készségeket, a tudást és a tapasztalatokat. A vállalati oktatási játékszabályok megváltoztatásával az oklevél e ... [+]

MSc a vállalkozói szférában

Ez a lenyűgöző és izgalmas program fejleszti a vállalkozói készségeket, a tudást és a tapasztalatokat. A vállalati oktatási játékszabályok megváltoztatásával az oklevél előkészíti a tanulókat a vállalkozói élet megőrzésére, ápolására, gazdagítására és létrehozására.

A Vállalkozói MSc a " Hatékonyság" fogalmára épül, amely a vállalkozói szaktudás logikájára épül, amelyet mind a kezdő, mind a tapasztalt vállalkozók a vállalkozás rendkívül kiszámíthatatlan induló szakaszában használhatják, hogy csökkentsék a vállalkozók meghibásodási költségeit.

Az MSc in Entrepreneurship olyan tapasztalat, amely mind a valós világban a vállalkozó és az ALBA " üzleti szokatlan " osztályteremben, egyensúlyban a gyakorlat a vállalkozói képességek elsajátításával. A kreatív ötletek generálásától az innovatív "események" elindításához, az erős üzleti modelltől a részletes pénzügyi tervezésig, az MSc in Entrepreneurship felkészíti a résztvevőket a jövő új vállalkozásainak létrehozására és vezetésére.... [-]

Görögország Athens
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
ALBA Graduate Business School

Az analitika és a kreativitás kombinációján keresztül az MSc in Marketing segíti Önt abban, hogy a marketing döntéshozatalt egy alkalmazott és irányítás szempontjából rel ... [+]

MSc Marketing

Az analitika és a kreativitás kombinációján keresztül az MSc in Marketing segíti Önt abban, hogy a marketing döntéshozatalt egy alkalmazott és irányítás szempontjából releváns módon javítsa, lehetővé téve, hogy a marketingszakemberek piacán erős emberi márkává válhasson. tanulni, mielőtt meg tudjuk csinálni őket, megtanuljuk őket (Arisztotelész, Nichomachean Ethics, II. könyv).

Az MSc in Marketing program időtartama 12 hónap, és a tanfolyamokat hétköznap, esténként tartják.

A program főbb pontjait

Fókuszban az alkalmazott tanulás: A program célszerűen úgy van kialakítva, hogy a hallgatók folyamatosan lehetőséget adjanak a tanított marketing témák gyakorlati relevanciájának tesztelésére. A projektmunka, az esettanulmány-elemzés és a szoftveralkalmazások révén a diákokat arra ösztönzik, hogy alkalmazzák az elméletet a tényleges üzleti adatokra.... [-]

Görögország Athens
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ALBA Graduate Business School

Az MSc a nemzetközi üzleti és menedzsment felkészíti a jól tájékozott és cselekvés-orientált fiatal szakemberek egy energikus belépést a globálisan versenyképes üzleti vi ... [+]

MSc Nemzetközi Üzleti és Menedzsment

Az MSc a nemzetközi üzleti és menedzsment felkészíti a jól tájékozott és cselekvés-orientált fiatal szakemberek egy energikus belépést a globálisan versenyképes üzleti világ.

Az ALBA MSc Nemzetközi Üzleti és Menedzsment célja az alábbiakra:

Legújabb diplomások bármely olyan tudományágban, akik üzleti és menedzsmentként szeretnének dolgozniAz üzleti, menedzsment vagy közgazdaságtudományi diplomások, akik mélyreható betekintést keresnek a globális gazdaság mechanizmusaiba, valamint a nemzetközi vállalat stratégiájába és működésébeFiatal, korlátozott tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik szeretnék növelni foglalkoztathatóságukat a helyi és a nemzetközi munkaerőpiacon... [-]
Görögország Athens
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
12 - 14 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ALBA Graduate Business School

A program hangsúlyozza a kulturális, erkölcsi, etikai, intézményi és környezeti kérdéseket a turisztikai szervezetek irányításában, miközben az összes szakosodott üzleti ... [+]

Folytassa a karrierjét a világ legnagyobb iparágában

Az idegenforgalmi ágazat a Világ Turisztikai Szervezete szerint tartós ütemben táplálja a növekedést és a munkahelyteremtést világszerte:

A világgazdaság mintegy 9% -át képviseli.Az elmúlt 10 évben mintegy 69 millió új munkahelyet hozott létre.

A görög idegenforgalmi ágazat az ország egyik legdinamikusabb foglalkoztatási területe, a SETE, a görög idegenforgalmi vállalkozások szövetsége szerint:

Az ország GDP-jének 16,4% -át képviseli.Támogatja a teljes belföldi foglalkoztatás 18,3% -át, amely közel 700 000 embert foglalkoztat minden szinten.

Az ALBA MSc Turizmus Menedzsment tervezték... [-]
Görögország Athens
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
ALBA Graduate Business School

Ez a program előkészíti a fiatal diplomások (üzleti vagy mérnöki háttér) és a korai karrier szakemberek számára a sikeres karrier a világ ellátási lánc üzleti és logiszti ... [+]

Okleveles ellátási lánc menedzsment (ALBA) és mesterképzés - Az európai üzleti program (EBP) International (KEDGE, Franciaország)

Időtartam: 20 hónap

Díjak: 14 500 €

Ez a program előkészíti a fiatal diplomások (üzleti vagy mérnöki háttér) és a korai karrier szakemberek számára a sikeres karrier a világ ellátási lánc üzleti és logisztikai.

Ez a speciális menedzsment program a jól kerekített szakemberek fejlesztésére összpontosít , és biztosítja a tudás, a készségek, a nemzetközi kilátások és a gyakorlati tapasztalatok megszerzését, hogy elindítsa magát az ellátási láncban

A program legfontosabb jellemzői5 magmodul5 hónap Franciaországban - Bordeaux: KEDGE Business School *: 9 speciális ellátási lánc modul (február-június) a KEDGE Business School-ban Franciaországban * angolulTanulási módszerek és értékelés: Supply Chain Simulation, csoportjelentések / prezentációk, esettanulmány elemzés, félidős tesztek, záróvizsgákAz ALBA karának felügyelt mesterképzése20 hét szakmai gyakorlat Görögországban vagy FranciaországbanSzemélyes fejlesztési program, amelyet a KEDGE angolul felügyel... [-]
Görögország Athens
Szeptember 2019
Angol
Nappali
20 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ALBA Graduate Business School

Az ügyfeleknek olyan ügyvédekre van szükségük, akik megértik üzleti tevékenységüket. Az ALBA MSc a Business for Lawyers program az egyetlen olyan akadémiai képesítés, ame ... [+]

Okleveles üzleti ügyvédek

Az ügyfeleknek olyan ügyvédekre van szükségük, akik megértik az üzleti tevékenységüket. Az ALBA MSc in Business for Lawyers program az egyetlen olyan tudományos képesítés, amely az ügyvédeket felkészíti a vállalati környezet és a pénzügyi piacok komplex problémáinak kezelésére.

A program lehetővé teszi a jogi szakemberek számára, hogy szilárd elméleti megértést szerezzenek, valamint egy üzleti vállalkozás napi működéséhez kapcsolódó gazdasági és pénzügyi kérdések gyakorlati megközelítését. A program egyedülálló tanulási élményt nyújt, amely interdiszciplináris tantervben elősegíti az együttműködést és a vezetői kompetenciákat.... [-]

Görögország Athens
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
16 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ALBA Graduate Business School

A program célja a törekvő és tapasztalt pénzügyi szakemberek felkészítése a készségek, a tudás és a szakértelem szükséges a sikeres pályafutás az igényes és rendkívül kif ... [+]

Pénzügyminiszter

A pénzügyminiszterünk a CFA Program Partner státuszát kapta a CFA Institute. A CFA Intézet igazolja, hogy a CFA Program kandidatív testülete (CBOK®) legalább 70% -a be van ágyazva a mi pénzügyminiszterünkbe. Ezenkívül szerepel a Financial Times 2007-es, 2009-es és 2010-es "Pénzügyi képzés" különjelentésében, valamint az európai, észak-amerikai és ázsiai pénzügyminiszterek legnevesebb MSc-jével.

A Pénzügyminisztérium célja, hogy felkészítse a törekvő és tapasztalt pénzügyi szakembereket, akik rendelkeznek az igényes és rendkívül előnyös pénzügyi világban a sikeres karrierhez szükséges készségekkel, tudással és szakértelemmel. A Pénzügy MSc-je széles körben elismert, mint az elsődleges tudományos végzettség azok számára, akik érdeklődnek a karrier iránt olyan területeken, mint a banki, vállalati pénzügyek, befektetési menedzsment, kockázatkezelés és kincstárkezelés.... [-]

Görögország Athens
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
14 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Alba Graduate Business School
Address
ALBA Graduate Business School 6-8 Xenias Str.
115 28 Athens, Central Athens, Görögország
Honlap
Telefonszám
+30 21 0896 4737