Athens University of Economics & Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Athéni Egyetem Közgazdaság- és Gazdaságtudományi (AUEB) alapította 1920-ban, és ma tartják az egyik legversenyképesebb egyetemek, európai szintű, a következő területeken: közgazdaságtan, üzleti adminisztráció, informatika, statisztika, marketing, pénzügyi és számviteli. Közel egy évszázaddal létrehozása után, AUEB mindaddig továbbítja az ismereteket a tudományos területeken, hozzájárul, hogy elősegítse a hatékony és innovatív gyakorlatok, valamint hozzájárulnak a görög és a nemzetközi közösség, azzal a céllal felé az egyensúlyt a kiválóság és társadalmi hozzájárulás. Évente több mint ezer diák végzett a University.

AUEB összesen több mint 26.000 diplomások, akik hajtóerejét képezik nemcsak a görög, hanem a nemzetközi gazdaságtan és menedzsment. Továbbá AUEB legkiválóbbjai közé emeli a preferenciák potenciális hallgatók minden évben a tudományágak is foglalkozik. A cél AUEB nem csak az, hogy a hallgatók az elméleti ismeretek együtt a modern analitikai eszközök, hanem, hogy nekik a lehetőséget, hogy fejlesszék személyes készségek, mint a kritikus gondolkodás és az egyéni kezdeményezést. A hagyományos és az innováció és a kutatás alkalmazás, amely a minőségi és az extraverzió, és hogy reagál a társadalom igényeire, AUEB élvezi kiemelkedő hírnevet fakadó magas szintű oktatása kínál, és a rendelkezést a modern tudományos programok, amelyek magukban foglalják a legújabb nemzetközi fejlemények alapján a követelmények a mai munkaerőpiacon.

"... A célunk Egyetem szolgál a központ az oktatás és a tudományos kiválóság, a demokrácia, meritokrácia, extrovertáltság, az átláthatóság és a társadalmi elszámoltathatóság, és forrásként a szellemi vagyon hazánkban, különösen ezekben a nehéz időkben, hogy Görögország megy keresztül. Azt akarjuk, hogy a diákok, hogy megszerezzék a legjobb tudományos képzési lehetőség, amely lehetővé teszi számukra, hogy sikeres szakemberek Európában és világszerte. Ezzel párhuzamosan, annak ellenére, hogy a korlátozott pénzügyi kapacitás, AUEB kínál a hallgatók számos kulturális, sport és egyéb tevékenységek és szolgáltatások, hozzájárulva a lehető legnagyobb mértékben a jól lekerekített személyes fejlődés. Arra törekszünk, hogy dolgozzon ki egy folyamatban kapcsolatot a diákok. Fenntartásával és továbbfejlesztésével hosszú távú és szoros együttműködés a görög üzleti világban, AUEB megkönnyíti és támogatja szolgáltatásain keresztül, a karrier kihelyezések a diplomások. Az erős felelősségérzet, AUEB módon járul hozzá az alkotás a legfontosabb erőforrás egy ország van: a humán tőke ... "

Professzor Konstantine Gatsios rektora

Kivonat a Rektori üdvözlet

Helyszínek

Athén

Address
Athens University of Economics and Business
76, Patission Str.

10434 Athén, Közép Athén, Görögország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket