Aristotle University Thessaloniki

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Thesszaloniki Arisztotelész Egyetem

Thesszaloniki Arisztotelész Egyetem A thesszaloniki Arisztotelész Egyetem ben alakult 1925-ben, és a legnagyobb átfogó egyetemi Görögországban. A főépületben található a város központjában, Thesszaloniki, és területe mintegy 33,4 hektár. Ez magában foglalja a 10 karon melynek keretében 40 iskola és 1 egyszemélyes iskola oktatói. Egyes oktatási és közigazgatási létesítmények találhatók off campus gyakorlati és működtetési okokból. Számos ilyen létesítmények találhatók a városon kívül, Thessaloniki, vagy akár más városokban. Az Arisztotelész Egyetem közösség magában foglalja a mintegy 75.000 diák (65.000 egyetemi hallgatók és 9.000 posztgraduális hallgatók és PhD), 2.024 kar tagjai, több mint 800 kutatási és laboratóriumi személyzet és közel 900 adminisztratív személyzet.

Újságíró Iskola és Mass Communications

A School of Journalism and Mass Communications (http://www.jour.auth.gr/en/) a thesszaloniki Arisztotelész Egyetem 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy a hallgatók az elméleti és gyakorlati képzés újságírás, kutatás előmozdítására újságírás és a tömegkommunikáció, valamint fenntartják a jogokat és kötelezettségeket a görög újságírók. Elfoglalt egy hatemeletes klasszicista épületben található 46 Egnatias Street, a Szaloniki központjában. A Főtitkárság székhelye az első emeleten. Az Iskola a média és az informatika laboratóriumok másik épületben helyezkedik el, közel a központi campus. A School of Journalism and Mass Communications négyéves BA Kitüntetések fok (egyenértékű 240 ECTS) a) Újságírás és b) Mass Communications. Működési egy kiforrott és finanszírozott gyakornoki program, a diákok mindkét szak lehetősége van arra, hogy megszerezzék értékes készségeket in situ, közben féléves elhelyezése a különböző média szervezetek (TV és rádióadók, újságok és magazinok, web média, a reklám és PR ügynökségek), valamint a sajtó / kommunikációs hozzászólás a magán- és az állami szektor. Az Iskola posztgraduális program ben avatták fel 2008-ban, és jelenleg is magában MA Újságírás és új média és egy MA Kommunikációs és Kulturális (mindkettő 2 évet, és azzal egyenértékű 120 ECTS), valamint a doktori képzés (3 év / 180 ECTS). Az iskola jelenlegi hallgatói létszám magában foglalja a mintegy 700 egyetemistát, 64 szakirányú továbbképzést és 57 PhD jelöltek. Ezen kívül minden évben az iskola kap átlagosan 15 Erasmus diák, míg ugyanabban az időben, a vonatok tucat közép-karrier szakemberek segítségével számos speciálisan életen át tartó tanulás program.

Thessaloniki Történelmileg Európa egyik legrégebbi és legnagyobb többnemzetiségű városban, Thessaloniki lakossága mintegy egymillió ember, és, figyelembe véve a négy egyetem és számos más felsőoktatási intézmények, büszkélkedhet egy diák fős lakosság több mint 150.000. Felruházva több ezer éves multikulturális örökség, kötődik a görög, római, bizánci, török ​​és szefárd zsidó történelem, Thesszaloniki központjában nyüzsgő kulturális kreatív mozgalom, amely tartalmaz néhány, az ország legelismertebb zenekarok, képzőművészek és tervezők, valamint a nemzetközileg elismert fesztiválokon, mint a tél Nemzetközi Filmfesztivál, valamint a tavaszi Thesszaloniki dokumentumfilm Fesztivál.

Muszáj, hogy az IELTS / TOEFL / Cambridge stb vizsga kérelmemet? Meg kell benyújtaniuk egy angol nyelvvizsga eredményt, ha akár Ön az első nem angol nyelven a teljes egyetemi diplomát nem tanított angol További részletekért lásd Angol nyelvi követelmények. Felhívjuk figyelmét, hogy nem kell, hogy nyújtson be egy nyelvi tesztet az alkalmazás a szelektor nem veszi ezt figyelembe, amikor arról döntenek, hogy nem javasolja ajánlatot felvételi. Ha mégis kap egy ajánlatot a felvételi, a megfelelő nyelvi állapot lesz hozzá. Meg kell igazolniuk a nyelvtudás, mielőtt miatt regisztrálni a programot.

Muszáj, hogy küld semmilyen dokumentumot?

Az adminisztráció fogja kérni, hogy küldjön vizsga eredmények, amelyek nem szerepeltek a kérelmet, valamint bármely más olyan információ, amely lehet szükség.

Mire van szükségem az én nyilvántartásba?

Miután elfogadták mi lesz Önnel a kapcsolatot a dokumentumokat be kell küldenie követően a regisztrációt. Ezek jellemzően a hiteles másolatot a végzettség és az angol nyelvvizsga eredmények fénymásolatát személyazonosító oldalának az útlevél két személyi igazolvány méretű színes fénykép

Nem származik az Európai Unió tagállamainak. Szükségem van vízumra? Minden diák, aki nem is az EU-országokban van szükség, hogy ellenőrizze a görög nagykövetség országuk vonatkozó szabályozás tanuló vízum Görögország számára. Meg kell alkalmazni a tanuló vízumot hazájukban a lehető leghamarabb, mert a feldolgozási ideje ilyen vízumok elég hosszú is lehet.

Mit kell tennem, hogy előkészítse a program?

Miután elfogadták mi lesz Önnel a kapcsolatot a program részleteit és követelményeit. Ez egy jó ötlet, hogy némi előkészítő munka előtt a program elindítása, azaz frissítsd fel az angol ismereteket vagy különleges terminológia ismerete könyvet olvas releváns az út, amit választott (lásd pl. Bibliográfia a mag természetesen).

Meglátogathatom a School of Journalism and Mass Communications?

Igen tudsz. Kérjük, forduljon a Program Administration Officer (lásd fent), és gondoskodjon a látogatás bármikor végéig a nyári vizsgaidőszakban (június 30.), vagy a rajt után az őszi vizsgaidőszak (szeptember 1.).

Helyszínek

Thessaloniki

Aristotle University of Thessaloni

Address
egnatias 46
54625 Thessaloniki, Thessaloniki, Görögország
Telefonszám
+30 231 099 6000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket