Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a TEI Kelet-Macedónia és Trákia (ΤΕΙ ΑΜΘ)

A TEI Kelet-Macedónia és Trákia (ΤΕΙ ΑΜΘ) 1976-ben alakult néven TEI Kavala. A jelenlegi formájában az eredménye intézményi reformok és változások. Először megnyitott Központ Technical Education (Kate), egy év után a Center for Technical Training (Katee) és 1983-ban Műszaki Oktatási Intézet (TEI). A 2001-es Műszaki Oktatási Intézet (TEI), és 2007 óta a felsőoktatási intézmény (FOI).

Kezdetben (1976-1983), a KATE / Katee volt hat megyében, ma ismert, mint a régi megyék TEI. 1985 megalapította az első mellékletben a TEI Dráma, ahol állandó a Minisztérium Erdészeti és természeti környezet menedzsment, de indult 1986. Ugyanebben az évben alakult és a Business Administration, amely csatlakozott a Közgazdasági és Management School (GFS).

Alatt 1999-2007 4 további osztályok adunk TEI AMTH ismert bővítési megyék. A működését a második Department of Drama, hogy Tájépítészeti (2003) hozta létre és 3. Kar TEI AMTH elemzi School Mezőgazdasági Technológiai (STEG).

2009-ben alakult, egy harmadik dráma Osztály, a Borászat Osztály, amely nem tartozik a STEG de működik, mint egy önálló osztály amíg intézményesíteni Iskola Mezőgazdasági Műszaki és Food Technology and Nutrition, ahol a tudomány tartozik.

A jelenlegi épület TEI Kelet-Macedónia és Trákia egy kardioid épület páratlan kilátást mezőt öböl Kavala. Az építkezés kezdődött 1983-ban és végül megadta magát 1995-ben. A komplex (campus) játszik területe 132.000 m2 fedéllel 36.000 m2, ebből 11.000 m2 a tantermek, 11.000 m2 műhelyek (TOL és javítás), 11.000 m2 három kollégiumi kapacitás 450 ágy és 3000 m2-es van az épület a Könyvtár.

ΤΕΙ ΑΜΘ üzemeltetett hat különböző posztgraduális programok (PSP). Kivéve a legújabb megyék TEI Kelet-Makedónia és Trákia, borászat és Tájépítészeti, amelyek azonnali kiadását elnöki rendeletek (PD) minden egyéb részlegek törvényes munkahelyi jogokat.

A ΤΕΙ ΑΜΘ van az első tízben a 16 TEI és 28. között 82 egyetem és főiskola az országban. A világranglistán az első félévben (pozíció 5264) 12,000 legjobb egyetem a világon. A mérés (módszer) összhangban van a Cybermetrics Lab mutató, különösen azokat, amelyek a termelési és a tudományos kiadvány tudományos ismeretek.

Az oktatási folyamat ΤΕΙ ΑΜΘ által végzett tanári kar tagjai (állandó), amelyek hierarchikusan osztva 4 osztály tekintetében: a) egyetemi tanár b) egyetemi docens, c) és d adjunktus) Előadó. A tagok az OP segíti a munkájukban Scientific and Laboratory Associates (átmeneti), a laborban technikusok és ügyintézők.

A ΤΕΙ ΑΜΘ ad különösen nagy jelentőséget a kutatás és az innováció. A cél, hogy a szigorú eljárásokat a kutatási kiválóság valamennyi szintjén tudományos működését. Ebből a célból a TEI AMTH közzéteszi a két folyóiratban angol nyelven.

Fontos intézményi eszköz, amely összeköti a tudományos személyzet a ΤΕΙ ΑΜΘ kutatás és az innováció a Kelet-Makedónia és Trákia Technológiai Kutató Központ (TRC-AMG). A Központ 2004-ben alakult, és egy privát személy (magánszervezetek), és működik a hét ágazatokban: a) sugárzás b) Tüzelőanyag, c) márvány, d) az új termékek tervezését, e) Marketing f) Számítógép és g) Környezet.

Helyszínek

Görögország Online

Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Address
St. Lucas, Kavala
654 04 Görögország Online, Görögország
Telefonszám
+30 251 046 2148

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket