Hivatalos Leírás

A University of Macedonia. Úti cél: kiválóság

A hatodik évtizednyi működés, a University of Macedonia, A folytonosság, a történelmi Graduate School of Industrial Studies of Thessaloniki, egy modern állam felsőoktatási intézmény, híres a hangulatot a minőség, a szabadság, a demokrácia, a meritokrácia és az egyéni fejlődés biztosítja, hogy valamennyi tagja: diákok, egyetemi és kutatási személyzet és az egyetemi alkalmazottak.

Küldetésünk már régóta, hogy hozzájáruljon a társadalom, a társadalmi-gazdasági fejlődését hazánkban a tantárgyak kínálunk a négy iskolák, a kutatás és a haladás és a tudás terjesztése.

Több ezer University of Macedonia diplomások folytatni a sikeres karrier Görögországban és külföldön. A magunk részéről, a jelenlegi kedvezőtlen gazdasági helyzet befolyásolja a görög fiatalok, sújtja a munkanélküliség, mi az egyetemen, mindent megteszünk, hogy támogassa a diplomások és a diákok, amelyek javítják a kilátásokat a belépés a munkaerőpiacra révén a Karrier és Szakmai irodák és át frissítése a tanulmányi programok a minden megyékben.

A pozitív értékelést kapott eredmények szerint a túlnyomó többsége a megyék, a University of Macedonia, a rendszer zökkenőmentes működését az egész tanévben, a takarékos gazdálkodásért az alapok és a tájékozott, ambiciózus, tehetséges és humán erőforrások minőségének biztosítása a Egyetem ma és jótáll a jövőbeli fejlődés egy dinamikusan fejlődő közepes méretű egyetemi nemcsak Görögországban, hanem a környező régiókban.

Egyetemünk közösség határozza meg, mint a kiválóság nem forgatható objektív. Napi arra törekszik, hogy válaszoljon az igényeinek University Értékelés folyamatok messze a legjobb módja a céljaink eléréséhez.

Őszintén hiszem, hogy az egyetemek mint intézmények, általában, és a University of Macedonia, különösen, vállalja a vezető szerepet ebben a fordulópont hazánkban. A fejlesztés közvetlenül kapcsolódik a kutatás és az ismeretek. Csak a szoros együttműködés a kormányzati szervek, a magánszféra, egyetemek és kutatási központok sikerül.

Célom munkám során hivatali mint Rektor csepegtetni a hozzáállás a kiválóság minden tagja a University: diákok, egyetemi és kutatási személyzet és az egyetemi alkalmazottak elérése érdekében a lehető legnagyobb együttműködést a köz- és magánszervezetek. Ily módon, a University of Macedonia nyitott lesz minden, és teljesíteni fogja a napi társadalmi küldetését, állami egyetem, ami mindannyiunkat büszke.

Az Egyetem rektora Macedónia

Achilleas Zapranis

Elhelyezkedés

A University of Macedonia Szalonikiben található. Ez ad otthont a csoport épületek, amelyek teljes területe mintegy 40.000 négyzetméter, amely a amfiteátrumok, tanítás és szemináriumi szobák, irodák és a területek a közigazgatás szakaszok, egy étterem, ami alatt működik az egész tanévben, a tornaterem és A könyv bolti; továbbá a gyermekgondozási állomás hamarosan működni. Van még két vendégszoba, ahol 4-8 fő (többnyire hivatalos látogató) elhelyezésére. Az egyetem nemrégiben hozzáadott egy fő nézőtér hogy lesz az egyik legmodernebb konferencia központok nemzetközi előírásoknak, és az is otthont jelentős kulturális események a város.

Létesítmények és berendezések

Diákok vannak ellátva jelentős támogatás a Könyvtár és Információs Szolgálat (LIS), a Karrier Iroda, valamint a számítógépes és hálózati műveleti központ. Az egyetem sport, kulturális és politikai tevékenységek minden diák.

nemzetközi környezet

A University of Macedonia üdvözli a diákok a világ minden tájáról. Tudjuk, hogy a program minőségét gazdagítja a különböző nemzetközi hallgatói kulturális és oktatási tapasztalatok. A beérkező hallgatók ezért kap mindenféle támogatást a Graduate titkár és örömmel fogadja az önálló tanulói hálózatok, amelyek segítenek nekik, hogy legyen gyorsan részt a helyi diákélet.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

University of Macedonia

A mai Kelet- és Délkelet-Európa Politikai és Gazdaságtudományi Karának MA célja, hogy átfogó elemzést nyújtson mind a politikai, mind a gazdasági fejlődésről a régióban, ... [+]

Dupla mesterek

Politológia (Bamberg Egyetem)

és

MA a kortárs kelet- és délkelet-európai politikában és közgazdaságtanban ( University of Macedonia ) http://mabsos.uom.gr/

A Double Masters fokozat lehetővé teszi, hogy:

Két éven belül két MA fokozatot érjen el.Megszerzése elméleti szakértelmét a politikai intézményekben és folyamatokban nemzetközi keretek között.A Kelet- és Délkelet-Európa jelentős empirikus ismereteinek kiaknázása a Double Degree program kettős összetevőjének előnyeiből.Ösztöndíjak állnak rendelkezésre.Az oktatás nyelve az angol mindkét helyen. A német nyelven tanított modulok Bambergben minden diák számára megfelelő német nyelvtudással rendelkeznek.Egy interdiszciplináris és regionális középpontban Thesszalonikiben... [-]
Németország Bamberg Görögország Thessaloniki
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
13 - 25 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Location address
156 Egnatia Street
http://mabsos.uom.gr/

Thessaloniki, Thessaloniki, 540 06 GR