University of Macedonia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

118814_16255880117_4def23218d_o1.jpg

A University of Macedonia . Cél: kiválóság

A hatodik működési évtizedben a Thesszaloniki Ipari Tanulmányok Doktori Iskola folyamatos folytonosságú, a University of Macedonia egy modern állami felsőoktatási intézmény, amely a minőség, a szabadság, a demokrácia, a meritokrácia és az egyéni fejlődés környezetének híve. minden tagja számára: hallgatók, tudományos és kutatói személyzet, valamint egyetemi alkalmazottak.

Küldetésünk hosszú ideje az volt, hogy hozzájáruljunk a társadalomhoz, a hazánk társadalmi-gazdasági fejlődéséhez a négy iskolánkban kínált tantárgyak, az elvégzett kutatás, valamint az ismeretek fejlesztése és terjesztése révén.

University of Macedonia egyetemi diplomások ezrei sikeres karriert folytatnak Görögországban és külföldön. A görög ifjúságot érintő, a munkanélküliség által sújtott jelenlegi kedvezőtlen gazdasági helyzetre tekintettel az egyetemen mindent megteszünk annak érdekében, hogy támogatjuk diplomásainkat és hallgatóinkat abban, hogy karrierjük révén javítsák a munkaerőpiacra való belépésük kilátásait. Gyakornoki irodák és a tantervek frissítésével minden osztályunkban.

A University of Macedonia Tanszékek túlnyomó többségének pozitív értékelési eredményei, az egész tanév során zavartalan működése, a pénzeszközök körültekintő gazdálkodása és a hozzáértő, ambiciózus és tehetséges emberi erőforrások garantálják a A mai egyetem, és dinamikusan növekvő, közepes méretű egyetemen fejlődhet tovább, nemcsak Görögországban, hanem a környező régiókban is.

Egyetemi közösségünk kiemelkedõ célkitûzéseként határozza meg a kiválóságot. Napi arra törekszünk, hogy reagáljunk az egyetemi értékelési folyamatok igényeire, messze a legjobb eszköz a céljaink eléréséhez.

Nagyon hiszem, hogy általában az egyetemek mint intézmények és különösen University of Macedonia vezethetnek ebben a fordulópontban országunk számára. A fejlesztés közvetlenül kapcsolódik a kutatáshoz és az ismeretek fejlesztéséhez. Csak kormányzati ügynökségek, a magánszektor, az egyetemek és a kutatóközpontok szoros együttműködésén keresztül lehetünk sikeresek.

Rektor hivatali ideje alatt az a célja, hogy a kiválóság szemléletét az Egyetem minden tagjára - a hallgatókra, az akadémiai és kutatói személyzetre, valamint az egyetemi alkalmazottakra - felvegye annak érdekében, hogy a köz- és magánszervezetekkel való lehető legnagyobb együttműködést elérjük. Ilyen módon a University of Macedonia mindenki számára nyitva áll és napi szinten teljesíti állami egyetemen alapuló társadalmi küldetését, és mindannyian büszke lesz minket.

A University of Macedonia rektora
Achilleas Zapranis

118809_kastra2.jpg

Elhelyezkedés

A University of Macedonia Thesszalonikiben található. Körülbelül 40 000 négyzetméter összterületű épületcsoportban található, amely amfiteátrumokból, oktatási és szemináriumi helyiségekből, irodákból és az adminisztrációs szekciók területéből áll, egy étterem, amely az egész tanév során működik, egy tornaterem és könyvesbolt; hamarosan egy gyermekgondozási központ is működik. Két szoba van, ahol 4-8 fő (leginkább hivatalos látogatók) szállhatnak meg. Az egyetem nemrégiben egy fő előadóteremmel bővült, amely az egyik legkorszerűbb nemzetközi szabványokkal rendelkező konferenciaközponttá válik, és a város fontos kulturális eseményeit is befogadja.

Létesítmények és felszerelések

A hallgatók számára jelentős támogatást nyújt a Könyvtári és Információs Szolgálat (LIS), a Karrier Iroda, valamint a Számítógépes és Hálózati Operációs Központ. Az egyetem sport-, kulturális és politikai tevékenységei nyitva állnak minden hallgató számára.

Nemzetközi környezet

A University of Macedonia a világ minden tájáról fogadja a hallgatókat. Tudjuk, hogy a program minőségét gazdagítják nemzetközi hallgatóink kulturális és oktatási tapasztalatai. A bejövő hallgatóink tehát mindenféle támogatást kapnak a diplomás titkártól, és melegen fogadják azokat a független hallgatói hálózatokat, amelyek elősegítik őket, hogy gyorsan bekapcsolódjanak a helyi hallgatói életbe.

Alumni és diákok beszámolói

118819_martinidis2.jpg

Dr. George Martinidis (PhD), Görögország

"Eltekintve attól, hogy vonzó és felvilágosító élményt és lehetőséget kínáljon nagyon érdekes emberekkel való találkozásra, az UoM MA a Politika és Közgazdaságtan területén a kortárs E

118818_rodjetton.jpg

Rod Jetton, USA

about.me/rodjetton

"A University of Macedonia töltött időm rendkívül eredményes volt abban, hogy segítsen elérni karrierem céljait. Félbevághatatlan volt a délkelet-európai összes országra összpontosítani, és azt tapasztaltam, hogy a gazdaságtanra való hangsúly hangsúlyozottan hasznos. A professzorok igényesek voltak, ami kemény munkát és koncentrálást igényelt. hogy sikerrel jussanak, de ők voltak a legjobb oktatócsoportok, akiknél valaha tanulmányoztam. Úgy gondolom, hogy mindegyikük nemcsak személyes érdeklődést mutatott az iránt, hogy segítsen nekem megtanulni az anyagot, de tanácsot, tanácsot és támogatást kínáljon minden erőfeszítésem során. A diploma megszerzése óta az UOM érdeke, hogy segítsen nekem a sikerben, és oktatásuk minõsége messze meghaladta a külföldön tanulmányozni vágyó amerikai elvárásaimat. Nagyon ajánlom ezt a programot mindenkinek, aki jobban meg akarja érteni, hogy a politika és a gazdaság hogyan hat a kormányra. Délkelet-Európában és az Európai Unió egészében. "

Helyszínek

Thessaloniki

Address
156 Egnatia Street
http://mabsos.uom.gr/

540 06 Thessaloniki, Thessaloniki, Görögország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket