Akrofi-Christaller Institute Of Theology, Mission And Culture

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Akrofi-Christaller Institute of Theology, küldetés és kultúraEgy tudományos intézmény által létrehozott presbiteriánus templom Ghána szolgálja a tágabb keresztény közösség Ghánában és Afrikában. Az Intézet által akkreditált a Nemzeti Akkreditáló Testület az Oktatási Minisztérium (Ghána) posztgraduális kutatóintézet, egy elnöki Charta saját oklevelet.

A Akrofi-Christaller Institute of Theology, küldetés és kultúra egy posztgraduális kutatási és képzési intézet teljes mértékben akkreditált a Nemzeti Akkreditáló Testület az Oktatási Minisztérium, mint egy felsőoktatási intézmény egy elnöki Charta saját oklevelet. Ez egy kutatóegyetem elősegítő afrikai innovációra és a kiváló és elkötelezett a tanulmány és dokumentáció a keresztény történelem, a gondolkodás és az élet Ghánában és Afrikában egészére vonatkozóan az afrikai környezetben, és a világ a kereszténység. ACI megerősítésére törekszik keresztény tanúságtétel a modern afrikai és nemzetközi kontextusban keresztyén ösztöndíjat.

ACI

Névadója két utóbbi nagy tudósok a twi nyelv és úttörő alakja kulturális tanú az egyház Ghána, Clement Anderson Akrofi és Johannes Gottlieb ChristallerA Akrofi-Christaller Institute of Theology, küldetés és kultúra (ACI) (korábban Akrofi-Christaller Emlékközpont Missziói Research and Applied Theology ACMC) arra törekszik, hogy az élvonalbeli az egyház küldetése és találkozik a társadalommal és kultúrával Ghána , Afrikában és a nagyvilágban.

Az intézet áll a hagyomány, amely egyesíti a jámborság, a kreativitás és a tudományos kiválóság előmozdítása a tanú, hogy az evangélium Ghána és Afrika-szerte.

Ez volt a jellemzője a képzést, a történelmi Akropong Szeminárium épületei, (Basel Ház Akropong-Akuapem), épített a 1840-es és 1860-as években, de felújított 1992-ben, és kibővítették 1996-1998 Intézet most foglal.

Az intézet modern és jól karbantartott lakó- és vendéglátó-ipari egységek, jelentős és up-to-date szakkönyvtár, és előadás és tanulmányi lehetőségek egy történelmi környezetben, ahol kérdéseket evangélium és a kultúra egy napról napra aggodalomra ad okot.

A 40 személyzet tagjai igyekeznek modellezni keresztény közösség, találkozó a napi istentisztelet a kíséret tudományos és lelkipásztori tevékenység.

Az intézet hivatalosan 1987-ben létrehozott, mint egy független testület, a cég által korlátozott garancia között nyilvántartott társasági kódex, mint a szeretet.

A jogi és igazgatási struktúrák az intézet volt a célja a céllal, hogy egy olyan intézmény lenne fenntartható, pénzügyileg önfenntartó és kellően nyitott is szolgáljon igényeinek szélesebb keresztény és akadémiai közösségek.

Látomás

Ahhoz, hogy egy lépést meghatározó tudományos és lelkipásztori intézmény képzése Christian dolgozók és vezetők hatékony misszió az afrikai kontextusban.

Küldetés

Az intézet célja, hogy: 1. Fejleszteni tudományos programokat, amelyek megfelelő eszközökkel komoly és kreatív kutatás afrikai kereszténység és az afrikai hozzájárulása a világ a kereszténység, valamint új lehetőségeket kínál az értelmes és releváns teológiai kutatás és publikálás.

2.. Tálaláskor a tágabb keresztény közösség Ghána, Afrika és az egész világra kiterjedő, összpontosítva a kutatási és képzési kérdésekben a keresztyén misszió az afrikai kontextusban, annak érdekében, hogy segítse a keresztény közösség Afrikában jobban megértsék a feladatot, és tanú hatékonyabban Királyság Isten Afrikában és a nagyvilágban.

ACI Ghana

céljaink

én. Ahhoz, hogy a képzés misszió kutatási módszerek, a felvétel a helyi történelem, kontextualizálás és más releváns témák iránt érdeklődők számára, és részt vesz azokban a helyzetekben, missziós, az evangelizáció és a társadalmi-politikai és kulturális átalakulás.

ii. Együttműködni más tudományos, egyházi és küldetése intézmények, hivatalok és szervezeti egységek belül és kívül Ghána, az érintett azonosítása fontos missziós kérdések tanulmányi, kutatási és dokumentációs, képzési és fellépés küldetés.

iii. Megkönnyítése érdekében tanulmányi és folyamatos oktatás a miniszterek és a többi egyházi személyzet, hallgatók és kutatók misszió kapcsolódó tantárgyak belül és kívül egyaránt Ghána.

IV. Összegyűjteni szakirodalmi dokumentációs és információs teológiai reflexió az egyház életében és küldetésében, fejlesztése könyvtár, mikrofilm és számítógépes berendezéseket, terjesztése ötletek és információk segítségével audio-vizuális, kiadványokat és egy folyóirat.

v. Fenntartani a közösségi élet jellemezte a keresztény istentisztelet és az elkötelezettség a keresztény misszió és a szolgáltatás.

vi. Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb mértékben az élő laboratórium misszió és partnere egyéb intézmények, ügynökségek, központok és bizottságok, belül és kívül egyaránt Ghána foglalkozó gondolkodás és cselekvés az egyház küldetése, a kölcsönös

Helyszínek

Akropong

Address
P.O. Box 76
Akropong-Akuapem

Akropong, keleti régió, Ghána

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: