Christian Service University College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

MI JÖVÔKÉP

Christian Service University College célja: Ahhoz, hogy egy első osztályú Evangéliumi Keresztyén Egyetem, amely elősegíti a tudás Krisztus képzésén keresztül a férfiak és a nők erkölcsi egyenesség, a tudományos kiválóság és a szenvedély, hogy szolgálja, és a társadalmat.

Első osztály: A University College célja, hogy első osztályú képzés, kiváló felszereltsége és általában jó kilátások - környék; vagyis az első mindenben.

Evangéliumi Keresztyén Egyetem: Ez azt jelenti, a University College hírnöke a jó hírt Jézus Krisztus, és úgy véli, a történelmi tanok a keresztény hit.

Erkölcsi tisztessége: Magatartási alapuló keresztény erkölcs és életmód, amely azt mutatja, következetes tekintetében az Isten Igéje és a jogállamiságot.

Tudományos kiválóság: Szakmailag és tudományosan felkészült és képes alkalmazni a tudást megoldására vagy kezelési kortárs kérdéseket érintő egyház és a társadalom.

Szenvedély szolgálni: Tálalás nagy buzgalommal és lelkesedéssel.

Küldetésünk

A keresztény Service University College egy akadémiai kiválósági központ az oktatás, a kutatás és a szolgáltatás teológia, Applied Science and Humanities az evangélikus és a hang etikai környezet.

A rövid története

A Kollégium kezdődött, mint egy egyesülés a két víziók január 1974. A csoport ghánai keresztények volt egy látomása egy felekezetközi, evangélikus intézmény magas tudományos színvonalú, ami a vonat a férfiak és nők minden típusú keresztény Minisztérium.

A második csoport áll külföldi misszionáriusok, akik a látás, az intézmény a munkások a jól bevált templom déli ghánai tolóerő a Ghana északi és a szomszédos országokban, ahol az egyház viszonylag nagyon kicsi. Evangéliumi kereszténység Ghána a késő 1960-as és 1970-es volt jellemző, többek között intim kapcsolat és együttműködés, valamint a homályos felekezeti, misszió és csoport szerinti megkülönböztetést. A világszerte evangelizáció Krisztusért (WEC), amely egyike volt a missziós csoport a második csoport a misszionáriusok szerzett vagyon Kumasi amelyen ők építettek négy lakóház és egy rádió stúdió építését tervezi egy nagy épület szolgál az elején egy főiskola. Hamarosan a két látomás összevonták.

1974 októberében, az első lakossági osztályok kezdődött négy tanulót és a College nőtt erősödni fog, és mára egy evangéliumi keresztény University College.

Alapértékünk

A keresztény Service University College ápolja és megőrzi az alábbi alapvető értékek, amelyek vélhetően a központi és alapvető, hogy az intézmény. Ők:

  • Az uradalom Jézus Krisztus.
  • Sértetlenség
  • Kemény munka
  • Jó Sáfárkodás Resources
  • A kölcsönös támogatás és ápolás

Biztosítjuk felső tanuló diákok számára:

CSUC helyezi Önt egy tudományosan stimuláló környezetben, amely lelkileg gazdagító és szociálisan kiteljesedett. Átfogó és innovatív megközelítést oktatás és a kutatás hozzájárulhat a jövőbeli siker és inspirálja megvalósítani a teljes potenciálját a vállalkozói és a technológia-értő vezetők.

A felvételi részleg itt, hogy segítsek az egész pályázati folyamat, és segít megtalálni az otthon CSUC. A család mindig bővül és várjuk az új diákokat, hogy Christian Service University College, CSUC.

Helyszínek

Kumasi

Christian Service University College

Address
Post Office Box 3110,
Kumasi, Ashanti régió, Ghána
Telefonszám
+233 322028781