Hivatalos Leírás

MI JÖVÔKÉP

Christian Service University College célja: Ahhoz, hogy egy első osztályú Evangéliumi Keresztyén Egyetem, amely elősegíti a tudás Krisztus képzésén keresztül a férfiak és a nők erkölcsi egyenesség, a tudományos kiválóság és a szenvedély, hogy szolgálja, és a társadalmat.

Első osztály: A University College célja, hogy első osztályú képzés, kiváló felszereltsége és általában jó kilátások - környék; vagyis az első mindenben.

Evangéliumi Keresztyén Egyetem: Ez azt jelenti, a University College hírnöke a jó hírt Jézus Krisztus, és úgy véli, a történelmi tanok a keresztény hit.

Erkölcsi tisztessége: Magatartási alapuló keresztény erkölcs és életmód, amely azt mutatja, következetes tekintetében az Isten Igéje és a jogállamiságot.

Tudományos kiválóság: Szakmailag és tudományosan felkészült és képes alkalmazni a tudást megoldására vagy kezelési kortárs kérdéseket érintő egyház és a társadalom.

Szenvedély szolgálni: Tálalás nagy buzgalommal és lelkesedéssel.

Küldetésünk

A keresztény Service University College egy akadémiai kiválósági központ az oktatás, a kutatás és a szolgáltatás teológia, Applied Science and Humanities az evangélikus és a hang etikai környezet.

A rövid története

A Kollégium kezdődött, mint egy egyesülés a két víziók január 1974. A csoport ghánai keresztények volt egy látomása egy felekezetközi, evangélikus intézmény magas tudományos színvonalú, ami a vonat a férfiak és nők minden típusú keresztény Minisztérium.

A második csoport áll külföldi misszionáriusok, akik a látás, az intézmény a munkások a jól bevált templom déli ghánai tolóerő a Ghana északi és a szomszédos országokban, ahol az egyház viszonylag nagyon kicsi. Evangéliumi kereszténység Ghána a késő 1960-as és 1970-es volt jellemző, többek között intim kapcsolat és együttműködés, valamint a homályos felekezeti, misszió és csoport szerinti megkülönböztetést. A világszerte evangelizáció Krisztusért (WEC), amely egyike volt a missziós csoport a második csoport a misszionáriusok szerzett vagyon Kumasi amelyen ők építettek négy lakóház és egy rádió stúdió építését tervezi egy nagy épület szolgál az elején egy főiskola. Hamarosan a két látomás összevonták.

1974 októberében, az első lakossági osztályok kezdődött négy tanulót és a College nőtt erősödni fog, és mára egy evangéliumi keresztény University College.

Alapértékünk

A keresztény Service University College ápolja és megőrzi az alábbi alapvető értékek, amelyek vélhetően a központi és alapvető, hogy az intézmény. Ők:

  • Az uradalom Jézus Krisztus.
  • Sértetlenség
  • Kemény munka
  • Jó Sáfárkodás Resources
  • A kölcsönös támogatás és ápolás

Biztosítjuk felső tanuló diákok számára:

CSUC helyezi Önt egy tudományosan stimuláló környezetben, amely lelkileg gazdagító és szociálisan kiteljesedett. Átfogó és innovatív megközelítést oktatás és a kutatás hozzájárulhat a jövőbeli siker és inspirálja megvalósítani a teljes potenciálját a vállalkozói és a technológia-értő vezetők.

A felvételi részleg itt, hogy segítsek az egész pályázati folyamat, és segít megtalálni az otthon CSUC. A család mindig bővül és várjuk az új diákokat, hogy Christian Service University College, CSUC.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Christian Service University College

Christian Service University College az nyilvánvaló választás a felső vezetés személyzet vezetői pozíciókban, akik gondolkodnak korszerűsítése magukat a monitoring és az ... [+]

Christian Service University College az nyilvánvaló választás a felső vezetés személyzet vezetői pozíciókban, akik gondolkodnak korszerűsítése magukat a monitoring és az értékelés. Az elit Master of Science fokozat program Monitoring és értékelés (M & E) az első a maga nemében, hogy kell indítani bármely egyetem a nyugat-afrikai al régióban.

Szerint a tanszékvezető Tervezési és Fejlesztési az CSUC Mr. Paul Kitson B. Asamoah, a ghánai erősödik a bizalom a nemzetközi szervezetek és segélyszervezetek alapok és egyéb támogatási formák meghajtására fejlesztési tervek, programok és projektek, van annak szükségességét, hogy a vonat magasan képzett szakemberek a posztgraduális szintű ellenőrzés és az értékelés. „Mélyreható ismereteket az ellenőrzés és az értékelés gyér és bit. Ez nem teljes körű. És hol szervezeteknek kell személyi átfogó ismeretek és készségek M & E, gyakran több ezer dollárt költenek, hogy küldje el a külföldi képzésben részesüljön,”mondta Mr. Asamoah. „A kezdeményezés a CSUC elnök Prof. Sam Afrane fűződő ezt a programot, hogy a küszöbön dicséretes, és lesz egy jobb és költséghatékonyabb módját jelenti a minőségi oktatás és képzés M & E,” tette hozzá Mr. Asamoah. A program, amely elméleti és gyakorlati elemek, a kezét 12 hónapos intenzív tanfolyam munka és kutatás komponenseket, valamint egy extra három hónapban értekezés. A program célja a tisztviselők különböző minisztériumok, részlegek, nagyvárosi, városi és kerületi szerelvények. Azt is megcélozza média szervezetek, a helyi és a külföldi nem kormányzati szervezetekkel. A fiatal diplomás kíván alkalmazni, akkor minimum két év szakmai gyakorlat kizárólagos nemzeti szolgálat. Összegezve, CSUC M & E mértékben egy olyan program, amelynek eljött az... [-]
Ghána Kumasi
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Christian Service University College

Összhangban CSUC stratégiai célok és a nemzeti szükség van a képzett és hozzáértő szakemberek, a cél az MSc program kidolgozása szakemberek, akik etikai és egy integrált ... [+]

Áttekintés

Összhangban CSUC stratégiai célok és a nemzeti szükség van a képzett és hozzáértő szakemberek, a cél az MSc program kidolgozása szakemberek, akik etikai és egy integrált ismeretek a pénzügyi és számviteli irányításához szükséges és fenntartható teljesítményének kortárs vállalkozások és szervezetek .

A program célkitűzéseinek

A célkitűzések az MSc. Pénzügyi és Számviteli program:

Hogy a hallgatókat megbízható ismeretekkel a modern pénzügyi és számviteli gyakorlatok és modellek hatékony és etikai szervezetek. Hogy fokozza diplomások megértés az alkalmazás empirikus modellek, elméletek és kulcsfogalmának pénzügyi és számviteli. Fejleszteni a problémamegoldó és elemző készség a diplomások szükséges az üzleti / pénzügyi elemzés és kutatás pénzügyi és számviteli. Szélesíteni a tudásbázis tanulók integrált pénzügyi és számviteli; így biztosítva az MSc. Pénzügyi és Számviteli diplomás az előnye a nagyobb természetesen kivételek a programok szakmai szervezetek. Felvételi követelmények ... [-]
Ghána Kumasi
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

School Video 1

School Video 2