Caucasus International University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Caucasus International University (CIU) egy nemzeti értékek és állandó változásokon alapuló felsőoktatási intézmény, amelynek célja a versenyképes, magasan képzett személyzet megteremtése, valamint a nemzeti és nemzetközi szférával való integráció.

A felsőoktatás az egyik legfontosabb közfeladat; ezért arra törekszünk, hogy az egyetemünkben szerzett oktatást átfogóan, tudományos kutatások alapján érjük el. Három tudományos fokozat (alulképzett , posztgraduális, doktori programok ) a hallgatókra koncentrál - tehetségének előmozdítása és szakmai készségeik növelése érdekében. A kutatás és az innováció megvalósítása, az oktatási rendszer irányítása átfogó, átlátható eszközök segítségével a CIU fő prioritásai közé tartoznak .

Nincsenek célok és következmények nélkül, és fordítva! Az egyetem 23 éves története bizonyította, hogy a grúz értékeken alapuló magas tudományos színvonalú, klasszikus európai stílusú egyetem létrehozására irányuló kísérletünk a kívánt eredményt eredményezte.

Napjainkban minden feltételünk, hogy versenyképesek legyenek a nemzeti és a nemzetközi szférában.

85211_studentlife.jpg

Az egyetem kínálja:

Egy gazdag könyvtár, TV és rádió stúdiók, Editing Rooms, Multimédiás Központ, Oktatási Laboratories for Basic Medicine Disciplines, Anatómiai Munkahely modern stimulált tételekkel, Neuro-Sciences és Applied Physiology Tudományos Kutatólaboratórium, Bio-Kémia Laboratórium, Stimulált technikák, Fogorvosi klinikák rezidensek és egyetemek számára, Moot Court, Law Klinika, Kaukázus Geopolitikai Modellező Laboratórium, Konfliktusmegoldás és Karrierfejlesztési Központok, Idegenforgalmi Munkahely, Pince "Kolkhi, Tudományos Kutató Központ a Borászat és Borkészítés, Microvinification Kutatólaboratórium, Laboratóriumok a bor-kémia, az amfetográfia és a mikrobiológia, a kóstolóterem stb.

85214_12.jpg

Egyetemi prioritások:

  • A nemzetközi szabványokon alapuló kutatási és gyakorlatorientált oktatás;
  • Integráció a nemzetközi oktatási térrel;
  • Gyakorlati tapasztalattal rendelkező magasan képzett oktatói csapat;
  • Modern infrastruktúrával és technológiákkal felszerelt épület;
  • A diákok és öregdiákok foglalkoztatása a civil szervezeten belül, kormányzati és nem kormányzati struktúrák;
  • Csereprogramok;
  • ösztöndíjak;
  • Különböző és boldog diákélet;
  • Rugalmas fizetési rendszer.

Az egyetem kínál tanulóközpontú környezetet és oktatást a magas tudományos színvonalnak megfelelően, így meghatározza a diákok tudásbázisát, hatalmát és jövőbeli perspektíváját!

A CIU hallgatóként magas színvonalú oktatást, sikeres karriert, folyamatos fejlődési lehetőségeket és sikeres diákéletet érnek el.

Helyszínek

Tbiliszi

Address
Chargali Street,73
Tbiliszi, Tbiliszi, Grúzia

Programok

Az intézmény további kínálata: