Caucasus International University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Caucasus International University (CIU) egy nemzeti értékek és állandó változásokon alapuló felsőoktatási intézmény, amelynek célja a versenyképes, magasan képzett személyzet megteremtése, valamint a nemzeti és nemzetközi szférával való integráció.

A felsőoktatás az egyik legfontosabb közfeladat; ezért arra törekszünk, hogy az egyetemünkben szerzett oktatást átfogóan, tudományos kutatások alapján érjük el. Három tudományos fokozat (alulképzett , posztgraduális, doktori programok ) a hallgatókra koncentrál - tehetségének előmozdítása és szakmai készségeik növelése érdekében. A kutatás és az innováció megvalósítása, az oktatási rendszer irányítása átfogó, átlátható eszközök segítségével a CIU fő prioritásai közé tartoznak .

Nincsenek célok és következmények nélkül, és fordítva! Az egyetem 23 éves története bizonyította, hogy a grúz értékeken alapuló magas tudományos színvonalú, klasszikus európai stílusú egyetem létrehozására irányuló kísérletünk a kívánt eredményt eredményezte.

Napjainkban minden feltételünk, hogy versenyképesek legyenek a nemzeti és a nemzetközi szférában.

85211_studentlife.jpg

Az egyetem kínálja:

Egy gazdag könyvtár, TV és rádió stúdiók, Editing Rooms, Multimédiás Központ, Oktatási Laboratories for Basic Medicine Disciplines, Anatómiai Munkahely modern stimulált tételekkel, Neuro-Sciences és Applied Physiology Tudományos Kutatólaboratórium, Bio-Kémia Laboratórium, Stimulált technikák, Fogorvosi klinikák rezidensek és egyetemek számára, Moot Court, Law Klinika, Kaukázus Geopolitikai Modellező Laboratórium, Konfliktusmegoldás és Karrierfejlesztési Központok, Idegenforgalmi Munkahely, Pince "Kolkhi, Tudományos Kutató Központ a Borászat és Borkészítés, Microvinification Kutatólaboratórium, Laboratóriumok a bor-kémia, az amfetográfia és a mikrobiológia, a kóstolóterem stb.

85214_12.jpg

Egyetemi prioritások:

  • A nemzetközi szabványokon alapuló kutatási és gyakorlatorientált oktatás;
  • Integráció a nemzetközi oktatási térrel;
  • Gyakorlati tapasztalattal rendelkező magasan képzett oktatói csapat;
  • Modern infrastruktúrával és technológiákkal felszerelt épület;
  • A diákok és öregdiákok foglalkoztatása a civil szervezeten belül, kormányzati és nem kormányzati struktúrák;
  • Csereprogramok;
  • ösztöndíjak;
  • Különböző és boldog diákélet;
  • Rugalmas fizetési rendszer.

Az egyetem kínál tanulóközpontú környezetet és oktatást a magas tudományos színvonalnak megfelelően, így meghatározza a diákok tudásbázisát, hatalmát és jövőbeli perspektíváját!

A CIU hallgatóként magas színvonalú oktatást, sikeres karriert, folyamatos fejlődési lehetőségeket és sikeres diákéletet érnek el.

Helyszínek

Tbiliszi

Address
Chargali Street,73
Tbiliszi, Tbiliszi, Grúzia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: