Hivatalos Leírás

Miért az Ilia State University ?

Ilia State University évente mintegy 5000 fúziót fogad, a felsőoktatás minden szintjén. Az ISU arra törekszik, hogy megfeleljen az egyes diákok szükségleteinek, és segítsen nekik elérni potenciáljukat. Ilia State University mindentudó tapasztalattal szerzi fel a hallgatókat, hogy a szükséges ismeretekkel, készségekkel és bizalommal rendelkezzenek a jövőbeni karrier-célok elérése érdekében. Az ISU fejlett és elkötelezett egyetemi közösséget kínál, ahol a diákok tanulhatnak szakemberektől és megszerezhessék a keresett képesítést.

Ajánlunk:

Diákközpontú tanítás - A professzorok és a hallgatók közötti élénk kapcsolatok hozzájárulnak az élénk tudományos együttműködéshez és vitákhoz. A diákokat ösztönzik és támogatják a karok, hogy megtalálják az egyéni kutatási érdekeit tanulmányaik során.

Gyakorlat alapú tanterv - Az ISU együttműködik a kormányzati szervekkel és nemzetközi szervezetekkel, valamint köz- és magánszervezetekkel, amelyek lehetőséget teremtenek arra, hogy a diákok integrálják az elméleti tudást a világba vagy a munka világába.

Csereprogramok és kettős fokozatú programok lehetőségek - 2012 óta az ISU csereprogramokat kínál diákjainak és munkatársainak számos nemzetközi felsőoktatási intézményben. Az ISU diákjainak kizárólagos lehetőséget biztosít a két osztrák és az amerikai egyetemre kiterjedő kettős diploma megszerzésére.

Versenyképes tandíj - Az ISU kiváló színvonalú oktatást kínál versenyképes tandíjjal és rugalmas fizetési lehetőséggel az országban és a régióban is.

Felejthetetlen diákéletbarát, barátságos közösség, ahol a diákok különböző akadémiai, társadalmi és kulturális tevékenységekben vehetnek részt.

Csatlakozzon az Ilia State University és indítsa el velünk a csodálatos életet!

Ilia State University IN BORÁBAN

  • Alapítva: 2006
  • Helyszín: Tbiliszi, Grúzia
  • Alkalmazottak: 301 professzor és több mint 1000 tanár, kutató és egyéb alkalmazott.
  • 4 iskola: Művészeti és Tudományi Iskola, Természettudományi és Műszaki Főiskola, Üzletiskola, Jogtudományi Kar
  • Diákok: 15 763
  • Tanulmányi programok: Legfeljebb 80 akkreditált program Bachelor's, Master's és Ph.D. szintek
  • Kutatási és tanulási lehetőségek Grúzia számos régiójában
  • School of Business: A grúz freskók tanulmányi célpontja 2015-től 2015-ig

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Ilia State University

Az Alkalmazott Genetika Mestere a Természettudományi és Orvostudományi Karon egy nemzetközi szabványt fog képezni a jelenlegi biomolekuláris technológiával. Egyszerűen, a ... [+]

Alkalmazott Genetika MesterMiért érdemes az Ilia State University alkalmazni az Alkalmazott Genetika Master programot?Diákközpontú tanításGyakorlati alapú tantervCsereprogram lehetőségekVersenyképes tandíj és megfizethető megélhetési költségekFelejthetetlen diákélet

Az Alkalmazott Genetika Mestere a nemzetközi biomolekuláris technológiát magába foglaló nemzetközi szabványt képez. Egyszerűen, a biotechnológia, különösen a molekuláris genetikai alkalmazások használata jelenleg a kereskedelemben és a kutatásban mindenütt jelen van.

A program célja, hogy a diákok megértsék a genetikai alapú technológia hasznosságát. Függetlenül attól, hogy ezeket a készségeket a későbbi karrierjük során használják-e, ezek a diákok tájékoztatják a fogyasztókat erről a technológiáról - jobban képesek lesznek a technológiát megfelelően telepíteni, és értékelni fogják a mások által a biotechnológiával létrehozott információkat.... [-]

Grúzia Tbilisi
Augusztus 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Welcome to Ilia State University

Ilia State University
Address
Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5
0162 Tbilisi, Tbilisi, Grúzia
Honlap
Telefonszám
+995 322 20 00 09