Ilia State University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ilia State University" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/134774_3.png" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="134774_3.png" />

Miért az Ilia State University ?

Ilia State University évente mintegy 5000 fúziót fogad, a felsőoktatás minden szintjén. Az ISU arra törekszik, hogy megfeleljen az egyes diákok szükségleteinek, és segítsen nekik elérni potenciáljukat. Ilia State University mindentudó tapasztalattal szerzi fel a hallgatókat, hogy a szükséges ismeretekkel, készségekkel és bizalommal rendelkezzenek a jövőbeni karrier-célok elérése érdekében. Az ISU fejlett és elkötelezett egyetemi közösséget kínál, ahol a diákok tanulhatnak szakemberektől és megszerezhessék a keresett képesítést.

Ajánlunk:

Diákközpontú tanítás - A professzorok és a hallgatók közötti élénk kapcsolatok hozzájárulnak az élénk tudományos együttműködéshez és vitákhoz. A diákokat ösztönzik és támogatják a karok, hogy megtalálják az egyéni kutatási érdekeit tanulmányaik során.

Gyakorlat alapú tanterv - Az ISU együttműködik a kormányzati szervekkel és nemzetközi szervezetekkel, valamint köz- és magánszervezetekkel, amelyek lehetőséget teremtenek arra, hogy a diákok integrálják az elméleti tudást a világba vagy a munka világába.

Csereprogramok és kettős fokozatú programok lehetőségek - 2012 óta az ISU csereprogramokat kínál diákjainak és munkatársainak számos nemzetközi felsőoktatási intézményben. Az ISU diákjainak kizárólagos lehetőséget biztosít a két osztrák és az amerikai egyetemre kiterjedő kettős diploma megszerzésére.

Versenyképes tandíj - Az ISU kiváló színvonalú oktatást kínál versenyképes tandíjjal és rugalmas fizetési lehetőséggel az országban és a régióban is.

Felejthetetlen diákéletbarát, barátságos közösség, ahol a diákok különböző akadémiai, társadalmi és kulturális tevékenységekben vehetnek részt.

Csatlakozzon az Ilia State University és indítsa el velünk a csodálatos életet!

Ilia State University IN BORÁBAN

  • Alapítva: 2006
  • Helyszín: Tbiliszi, Grúzia
  • Alkalmazottak: 301 professzor és több mint 1000 tanár, kutató és egyéb alkalmazott.
  • 4 iskola: Művészeti és Tudományi Iskola, Természettudományi és Műszaki Főiskola, Üzletiskola, Jogtudományi Kar
  • Diákok: 15 763
  • Tanulmányi programok: Legfeljebb 80 akkreditált program Bachelor's, Master's és Ph.D. szintek
  • Kutatási és tanulási lehetőségek Grúzia számos régiójában
  • School of Business: A grúz freskók tanulmányi célpontja 2015-től 2015-ig

Helyszínek

Tbiliszi

Ilia State University

Address
Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5
0162 Tbiliszi, Tbiliszi, Grúzia
Telefonszám
+995 322 20 00 09

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket