Hivatalos Leírás

A International School of Economics ben alakult meg Tbiliszi Állami Egyetem 2006-ban, egy egyedülálló együttműködési erőfeszítések a Világbank, BP, Open Society InstituteA kormányok Grúzia, Németország, Svédország és Norvégia.

BEÁLLÍTOM kínál kétéves mester program in Economics. A program betartja a nemzetközi tudományos normák, angol nyelvű oktatás látogatása és a rezidens nemzetközi Ph.D. kar. A több mint 100 diplomás, hogy mai napig több mint egyharmada elfoglalni analitikus pozíciók gazdaságpolitikai ügynökségek mindhárom országban a dél-kaukázusi térségben. Mintegy 10% továbbra is az oktatás a legrangosabb Ph.D. programok -ben Európa és Észak Amerika, mint például Stanford, Chicago és Pennsylvania egyetemek.

ISET Policy Institute jött létre 2011. május kiegészítik az oktatási küldetése BEÁLLÍTOM. ISET-PI nyújt független politikai kutatás és képzés, valamint ér el a szélesebb tudományos, politikai és üzleti körök a Dél-Kaukázus. Ez az egyik első egyetemi agytrösztök a régióban, támogatja a kezdetektől a Nyílt Társadalom Intézet Think Tank Fund. ISET-PI szintén tagja a Stockholm Institute of Transition Economics (SITE) hálózat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

International School Of Economics

ISET a MA program közgazdász indult 2006 őszén a posztgraduális program a Tbiliszi Állami Egyetemen. A program veszi a diákok egy kihívásokkal teli kétéves tanterv, hason ... [+]

ISET a MA program közgazdász indult 2006 őszén a posztgraduális program a Tbiliszi Állami Egyetemen. A program veszi a diákok egy kihívásokkal teli kétéves tanterv, hasonló tartalom és a minőség az első két év tanulmányi neves Ph.D. programok Észak-Amerikában és Nyugat-Európában. Minden tanfolyamok tanítani angol nyelven magasan képzett nemzetközi oktatói.

Karunk sokszínű, amely rezidens oktatói, PhD-hallgatók az egyetemek, mint a Columbia Egyetemen, a Héber Egyetem és a University of Pennsylvania, és a rendszeres látogatók, akik a világ vezető a saját területén, köztük több Fellows a Econometric Society. Az egész kar elkötelezett amellett, hogy segítse a diákok tervezni egyéni tanulmányi tervek, felügyelő a dolgozat a kutatás, és támogatja az alkalmazások a szakmai feladatok és a PhD-tanulmányokat külföldön. A minőségi kutatás és oktatás ISET garantálja a nemzetközi oktatói bizottság, amely egyesíti a ISET kar és neves tudósok a világ minden tájáról.... [-]

Grúzia Tbilisi
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

6 months at ISET & ISET-PI